Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

cembaba

edmontdante

Alıntı yapılan: Cgr - 06 April 2008, 18:47:33
Merabaa..Maçla ilgili 3 tane Resmim var..
Biraz Yeni Olduğumuz İçin Kusura Bakmayın...
Şimdilik Bu Kadar...Umarım Beğenirsinizz...

Foruma katkınız için teşekkür ederiz.Genelde sizin bulunduğunuz yerden pek foto eklenmiyor siteye.Zaman zaman Samsuni ekliyor o açıdan fotoları.

körfez55

stadımız güzel,taraftarımız güzel...seneye bu stadta büyük coşkular yaşayacağız.büyük başarılara imza atacağız eminim ki...

cembaba

körfez maçında hani oldu ya üzerlerine gidildi koltuk kırıldı falan ondan boyle dusunuyolar nası bi mantıksa :S Yönetim hakkında konusulanlarda olabilr tabi konuya vakıf deqiLim aga :S

mehmet yılmaz

@Cgr
Resimler için çok teşekkürler, biz maratonda olduğumuz için karşıdan çeklien resimlere de ihtiyaç duuyoruz; sağolasın.

@Cem Baba
bilgilendirme için sağol kardeşim. Bugünkü maçta Samsun'da Samsunsporluluğun ölmediğini gördük bir kere daha. Az biraz başarıda şehir sahip çıkıyor takımına. Çok duygulandım bugünkü tribünlerde.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: edmontdante - 06 April 2008, 18:55:14
Foruma katkınız için teşekkür ederiz.Genelde sizin bulunduğunuz yerden pek foto eklenmiyor siteye.Zaman zaman Samsuni ekliyor o açıdan fotoları.

bende çektim bugün vip tribününde samsuni abi ekledi siteye 38.sayfadaki resimlerde maraton resimleri benim - bundan sonrada çekecem  ;)

bafradan55

Bu taraftarın ayrı kalmasında emeği geçen tüm iç-dış mihraçların allah belasını versin. ama fotoğraflar harika gerçekten. fotoğrafları koyan arkadaşlardan allah razı olsun.

edmontdante

Alıntı yapılan: kuzey55 - 06 April 2008, 18:55:15
stadımız güzel,taraftarımız güzel...seneye bu stadta büyük coşkular yaşayacağız.büyük başarılara imza atacağız eminim ki...

Ya işte mantıksızlık burada .Kocaeli maçındaki gibi hakem hataları olsa ve taraftar koltuk kıracak olsa bunun için birleşmeye gerek yok ki ,sadece birleşme olunca mı kırılıyor yani koltuk.

atakumlueray

arkadaşlar ben de maçı tv den izledim.hakkının golü malesef net bir fauldü.eliyle kalecinin eline darbesi var.maç hakkında yoruma gelirsek,doğal olarak dakikalar ilerledikçe maçın berabere devam etmesinin bizim lehimize olacağını düşünüyordum,çünkü eskişehir daha çok risk almak zorunda kalacaktı nitekim öyle de oldu ancak maçı kazanma konusundaki isteksizliğimiz dolayısıyla maçın sonucunu biz belirledik...maç öncesi duyduğum olaylara gelince maç öncesi deplasman takımı için olay yapmak çok kolay.ilk yarı eskişehirdeki maçta sabah 8 de ordaydık ve stadın etrafında elimizi kolumuzu sallayarak gezdik kimse tek kelime söyleyemedi.söyleme ihtimalleri de yoktu ancak bizim bi pislik yapmaya niyetimiz yoktu.eğer öyle bir niyetimiz olsa sadece bir kişinin kafasının yarılması yapacağımız olayların yanında çok komik kalırdı...eskişehirlilerin yaptığının çok komik ve kalleşçe olduğu gibi....

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor'da maçın ardından!

Samsunspor ile Eskişehirspor arasında oynanan ve golsüz sona eren maçın ardından açıklama yapan Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, net bir gollerinin verilmediğini söylerken, Eskişehirspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç ise ilk iki şanslarının sürdüğünü belirtti..

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, sahada futbol adına yapılması gereken her türlü mücadeleyi futbolcularının yaptığını, ancak hakemin net bir gollerini vermediğini ileri sürdü. Kapucu, "Rakibe hiç pozisyon vermeden maçı tamamladık. 2 puan kaybettiğimiz için çok üzüntülüyüz. Üst sıraları hedefliyorduk, olmadı sağlık olsun" dedi.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ
Samsun'a 3 puan hedefi ile geldiklerini ifade eden Eskişehirspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç ise, "Samsun deplasmanı oldukça zor. Samsunspor, 4 haftadır bir galibiyet serisi yakalamıştı. Dolayısıyla hem tecrübeli hem de genç oyunculardan kurulu iyi bir kadroları var. Kontra atağa iyi çıkıyor" diye konuştu. 90 dakika boyunca sadece bir kaç kontra atağa yakalandıklarını belirten Biyediç, "İlk yarı net pozisyon yakalayamadık, ancak ikinci yarı net pozisyonlar yakaladık. Kaleci Ercüment'in bugün gününde olması nedeniyle gol bulamadık. Önümüzde 5 maç var, ilk 2 arasında olmamız için şansımız sürüyor" şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun 'Neden Sergen Yalçın oynamadı?' sorusuna Biyediç, "Sergen, Diyarbakırspor maçında sakatlandığı için halen iyileşemedi. Geçen haftada sadece ikinci devre forma giydi. Bu hafta içinde sadece 2 idmana çıktı. Hazır değildi. Bu nedenle oynatmadım" cevabını verdi.

Ligde oldukça sürpriz sonuçlar alındığına dikkat çeken Nejat Biyediç, "8 takım, ilk 6 için; 4 takım da ilk 2 için mücadele ediyor. 63 puan bizi ilk ikinin içine sokar diye düşünüyorum. Bunun için mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Çaðrý55

Sergen x 5 = CELİL

Sahada Celil şov vardı resmen ama o bunu hep yapıyor :)

bengülü

ben maçı izleyemediğim için çok üzgünüm ama muhteşem taraftarlarımıza tşk ediyorum ayaklarına sağlık gerçekten özlenen bir taraftar topluluğu olmuş fotolarda çok güzel görüntüler var inanki mutlu oldum maça gelince fazla bir yorum yapamıyacağım es es elimizden hakem kurtarmış normaldir çünkü es es arkasında devlet var eskişehir taraftarının zoruna gitti galiba dua etsinlerki 1 puan aldıklarına

only55

Dünyanın neresinde yeni bir tribün yapılırda orası kullanılmaz.  >:(Ya da bu kadar organizasyon özürlü bi  memleket daha warmıdır?  :-\ İnsanları balık istifi gibi üstüstü koyuyorsunuz , kural bu diyorsunuz sonra da orayı açıyorsunuz, bi karar aldıysanız uygulayın sonuna kadar. İnanılmaz derecede bozuk bi düzen war, üzüLüyo insan , çünkü bunları haketmiyoruz biz!  ;)
  eSKshirlilere gelince bunlar koCaeLi ile aynı fabrikanın defolu mallaırıdır. Burda olay çıkmadan bu maç bittiyse bu Samsun halkının sağduyusu ve Samsun polisinin Türkiye'nin en modern polisi ( tabi Samsunlulara yapılan 2. sınıf muamelenin dışında )  olmasındandır
( nedense? )
   Ama tek ses olsa Taraftar,  tek grup olsa herşey düzelecek ama bunu da biz bir türlü beceremiyoruz... :-[

ozkan17

su guzelım stadın renklerıne kurban olur ınsan ya..masllah ne stad beaa..keske guzel oyuna bırazda gencler etkı etseydıde en az 1-0 bıle olsa alsaydık su macı

jean

yenilmedik en azindan oda iyi iddiamiz bitti artik en iyi yerde bitirmemiz lazim ligi