Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

07 April 2008, 00:12:52 #615 Son düzenlenme: 07 April 2008, 00:19:19 berusa55
cgr bu sözüm sana: caner istediği kadar kilo versin istediği kadar kuvvetlensin yine olmaz kaç senedir onun yüzünden goller kaçtı.

bu arada bugün canerin bi pozisyonu aklıma geldi çok gülmüştüm canere:

top canerin arkasından geliyor caner hiç topa bakmadan ilerliyor topun nereye düşceğini bilmeden ezbere koştu ve topu kaptırdı gerçekten rezildi belki hatırlayanlar olur  ;)

körfez55

faust yenemiyorsan yenilemeyecn mantığı vardır.eğer çok iyi bi kadronuz varsa neden 5 hafta 5 puan aldınız çok merak ediorum.bizim kadromuzun çoğunluğunu genc oyuncular oluşturuyo.taraftarlar arasında sempati olabilir ama futbolcuların sakaryayı düşünüp yatması çok saçma zira onların umrunda bile olmaz.ama sunu da söleyeyim eğer iddamız olmazsa sakarya maçında yenilsek okadar da üzülmem

O.YILMAZ

İlk yarı takımımız kazanma adına iyi şeyler yapmaya çalıştı. Hakkı'nın pozisyonunda gördüğüm kadarıyla kale alanının dışında ve topa ile oynama mücadelesi vardı. Bana göre gol geçerli olmalıydı. Maç özetlerini izlemeden kesin konuşmak yanlış olur ama hakem iyi bir yönetim göstermedi bana göre. Yan hakem ofsayt bayrağı kaldırıyor orta hakem köşe vuruşunu gösteriyor. Takdir haklarını eskişehir tarafına kullandı. celil'in asistine sercan'ın volesinin gol olmaması şansızlıktan başka bir kelime ile ifade edemiyorum.

İkinci yarının ilk bölümlerinde takımımız etkisiz kaldı. Turgut gününde olmasada yerine giren oyuncunun Caner olması tam bir fiyaskoydu bence. Oyuna girerken birkaç hafta yedek kaldı belki aklı başına gelmiştir dedim ama caner aynı caner. Tuğberk'in bir yorumda değindiği bir pozisyon vardı. Topla oynama düşüncesi bile yokki. Top nereye gidiyor onuda görmüyor. Oyunu okuyamıyor. Celil ikinci yarı yorgunluk belirtileri gösterdi. Kontra atak pozisyonlarını bu yüzden heba oldu. Sercan tam iyi oynamaya başlamıştı. Serkan Aykut ile yer değişti.

İkinci yarı Ferdidun'un top sürerken yere kendini bırakması sonrası Eskişehir'li oyuncular fair-play i unutmuşcasına atak yaptılar.

Bence frikik gibi gol olmaya aday pozisyonlarda Hakkı'nın füze denemeleri yerine topa teknik vurabilen oyuncularımızın kullanması taraftarıyım.

Maçı kazanabilirdik. Ama herşeyin iyi tarafından da bakmak gerekir. 5 haftadır yenilmiyoruz.  Bana göre kesin 3 puan beklediğim bu maçta 2 puan heba oldu. Ayrıca yine bana göre playoff şansımız ise yok denilecek kadar azaldı. Seneye playoff oynamak gibi yükselme şansı kesin olmayan bir hedefle değil bu kulübün mazisine yakışır şekilde Şampiyonluk hedefi konulmalı. Haliyle gereken yapılmalı. 

KırmızıBeyaz

Selamun aleykum
Arkadaşlar iddia ediyorum deplasmanda bizim kadar sağlam taraftar yok denilecek kadar azdır. Biz eskişehire 10 otobüs gitseydik stad ı yakardık! Yurt dışında olduğumdan Stad da neler oldu bilmiyorum ama ilk mesajımda ki hoşgörü yü bir kenara attım. Bakılırsa bunlar da bursalı piçler gibi stad da olay çıkarmış durup dururken. Bu yönetimi de anlamak mümkün değil. Taraftarlar birleşse mükemmel bir destek ortaya çıkacak olay çıkar diye yapmıyorlarmış lan adamı güldürmeyin olay çıkacaksa çıkar zaten. Ondan sonra Samsun a gelen dallamalar artistlik yapıp gidiyorlar. Bu samsun polisi kadar da ******* bir polis Türkiye de yoktur. Adamlar resmen bizlere düşman. Allah belalarını versin. Neyse zaten bu sene play off oynamamız zor gözüküyor. Ama seneye bu şekilde sıkıntılar devam ederse kimse bizi kurtaramaz. Artık bu nankör şehir halkının bi şeyler yapması lazım. Abi gerekirse kapı kapı dolaşıp yardım talep edilmeli. Ağlamayan bebeğe meme vermezler. Bu maliye bakanı eskişehirin bakanıda samsun un bakanı değil mi? şerefsizliğin luzümu yok! Ak partı samsundan %50 nın uzerinde oy aldı! bütün belediyeler ak parti daha ne olsun lan ! millet vekillerinin de sahip çıkması gerekiyor bu böyle olmaz yine sinirlendim tansiyonum çıktı anasını satim neyse mevlam görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler

körfez55

adamlar sitelerinde takımlarının çok iyi oynadığını söylemiş.sanki sayılmayan gol onlarındı.direkten dönen top karsı karsıya kaçırdığımız pozisyonlar onlarındı..ezilmişiz güya bunlar tribünde kolpa oldukları gibi doğru düzgün maç yorumu bile yapmaktan aciz insanlar.yolda tek basına giden masum insanların kafasını yarıp bide sitelerinde biz böyle taraftarız hayvandan bozmayız.insanlık denen bişey yok bizde diyolar.artık bütün türkiye biliyo körfez ve eses taraftarının ne mal olduğunu.hani kardeşlerya aynı kafada körler sağırlar biribirini ağırlar...bu kafayla bu oyunla rüyanızda şampiyon olursunuz.

son olarak sunu sölim kendileri acaba bizim durumurmuzda olsa stadları pardon kümesleri bu kadar dolacakmıydı.15 bin kişi olacakmıydı.

selahattin55

yensek iyi olacaktı.ama 5 hafta önce düşme korkusunu hissettiğimiz bir zamanvardı.ama şuan bakıyorumda playof umudumu taşıyoruz.yinede parasız pulsuz bir samsun ve AKP pastasından bir dilim koparmış eskişehir.demekki parada her şey değil maddi açıdan bakarsak bizim takımı kutlamak lazım.5 haftada helalinden 13 puan iyi.

55__Gurbet__55

olsun ya kaybetmedik ya play-off isi buraya kadarmis yinede bize 4 hafta olsa bile bu heycani yasatdiklari icin tesekkür edriyorum

Çaðrý55

aynen 4 haftada olsa bu heyecanı yaşadıkya bizimki zaten bi umuttu senelerdir başarısız sonuçların içinde bu 4 haftada biraz olsun heyecanı umutlanmayı bi amaç için oynamayı gördük inşallah seneye zirve için oynarız futbolcularımızda istenince nasıl bir takım yapabiliceklerini görmüşdür bizde onların gerçek kalitesini gördük geçte olsa hepsine teşekkürler

pitbul055

maça gittik.biletimi aldım şehir tarafı kale arkasına girdim.arkadaşlarla tam yerimize oturacağız es es li köpekler samsunsporumuza küfrediyorlar.bende sadece sağ kolumu kaldırdım.kolumu indirmeden trafikci komser yanıma geldi beni uyardı.yapdığın hareket yakışıyormu dedi.akıllı otur yerinde.bende burası bizim stad bu şerefsizlere karşı yakışdırıyorum kendime dedim.yanımda 15 yada 16 yaşlarında bir çocuk köpeklere el kol hareketi yapdı diye aynı komser hemen aldı çocuğu.WC lerin araya götürdü.arkalarından gitdim ne yapacaklar diye.inanın sinirden deliye döndüm.komserle birlikde 3 polis çocuğu ortaya almışlar tartaklıyorlar.ben birşey yapmadım ne olur yapmayın diyen çocuğa komser belinden çıkardığı biber gazını çocuğun suratına sıkıp dışarı atdılar.inanın insanlığımdan utandım.bu olanları gözlerimle gördüm.bukadarmı sahipsizlik olur.bize şiddet gösterilsin diye talimat alıyorlar.es es li köpekler hertürlü pisliği çıkardılar.polislerin yanında koltuklarımızı kırıp bize küfürler etdiler onların yanındaki polisler müdale etmedi.yazıklar olsun.ALAYINA İSYAN.bundan sonra aynasızlara saygım kalmadı.birlik olsa inanın bunlar böyle hareketler yapamazlar.

yaman55

polisi konuşmaya gerek yok boşverin yine aynı hep aynı

Çaðrý55

Ben konuşmlarına şahit oldum çok Yaşar Doğu dada 19 Mayıs tada sürekli küçümser ifadelerle konuşuyorlar konuşmayanlarıda vardır elbet ama çok rastladım böylelerine maçtan 5 dk erken çıkacaktım bi yere yetişmek için kapılar kapalıymış açılmıyormuş bende gürültüden duyamadım adam sıktı kolumu beni itiyor bende sinirlendim napıyosun diye eskişehirlilerin yaptıkları ortada onlar taş atmaya devam etti tepki gören bizim taraftar oldu.Paraakıtanımız yokki ::) olsada istemem zaten bi sergene bi çuval kömüre kanacak biri değilim.

isyankar

samsunsporuma yazık oldu bu maçı alsaydık harika olucaktı ama eskişehirinde gücü ortada

körfez55

adamlar çuvalla para harcadı biz ise nerdeyse transfer yapamadık devre arasında yine transfer yaptılar biz elimizdekileri gönderdik.takır takır paralarını alıyolar,nerdeyse hiç borcları yok bu şartlarda dünkü maçta galipte gelebilişridk.esesin büyütülecek bişeyi yok onlar bence 3.lig takımı evet mazilerine saygımız var ama haetmiyolar taraftar ve takım olarak.

Kadir ÇELEBİ

Tartışılmaması Gereken pozisyon...

Habergazetesi foto muhabirine boyle bir goruntuyu yakaladıgı icin teşekkur ederim..

Hakkı Yeşilyurt faul oldugunu dile getirmiş kendisine katılmıyorum...

Nuri Asan

bu hakem zaten deplasman takımlarına yakınlığı ile bilinir,emreyi atmaktada çok geç kaldı zaten
yoksa elimizden nerede kurtulacaktı kolpalar