Vodafone Cup Türkiye / Samsunspor

Başlatan maço, 25 March 2008, 18:55:31

« önceki - sonraki »

maço

su saat ıtıbarıyle taktıgımız ıse yaramıs oldugunu gormekteyız.ılk gunden berı samsunsporumuzu her sabah 1. olarak gormeye alısmıslardı zaten bu sabahta yınemı dıyecekler sızlere gunaydın derken bana ıyı geceler :D

55cem55

hep destek tam destek samsunspor adını tasıyan her platformda bize düşeni yapmak borç oldu gibi oylarımı gönderdim farkda atılmış zaten bi kaç arkds  mailindende oy gönderirim elimden geleni yaparım sizde 1. olun bizi mahcup etmeyin ;)

MeL_55

Alıntı yapılan: camakf_55 - 27 March 2008, 08:30:40
su saat ıtıbarıyle taktıgımız ıse yaramıs oldugunu gormekteyız.ılk gunden berı samsunsporumuzu her sabah 1. olarak gormeye alısmıslardı zaten bu sabahta yınemı dıyecekler sızlere gunaydın derken bana ıyı geceler :D

helal olsun be camakf_55 biz samsunsporuz zoru severiz :) inatiz herzaman 1. oluruz :D sana iyi geceler  ;D

ozkan17

yaw sıteden 8-10 gun uzak kalmak zorunda kaldım..goremedım yaww hehe ınsallah katılıpda bıde kupayı alırız:D kazanana ne verıyolar acaba:=)

celebi

Alıntı yapılan: ozkan17 - 28 March 2008, 01:27:28
yaw sıteden 8-10 gun uzak kalmak zorunda kaldım..goremedım yaww hehe ınsallah katılıpda bıde kupayı alırız:D kazanana ne verıyolar acaba:=)

aydını artık 6 nisana kadar faaliyete geçirirsin özkanım. :D :D

maço

arkadaslar abıler kardeslerım yardımınıza muhtacım lutfen yardım edın.

bız onceden herkesın yaptıgı gıbı yenı adres acıoduk mynetten.bılıosunuz her sabah 1.ydik.

yıne dun sabah 1. olmak ıcın 2500 tane adres actık ama vodafone ıptal etmıs mynetı ve her bılgısayardan en fazla 10 tane atılabılıyo artık.bolece 2500 oyumuz patladı

dıger takımlar oyunu kullandı bız sabah attıgımız ıcın sadece bız patladık. boylece gerıye dustuk.sızden ıstegım herkes kendı bılgısayarından 10ar tane adres acsın ve oylasın bız ugrasıyoruz sımdı 1. olmak ıcın degıl ılk 16ya gırmemız bıle tehlıkede.

lutfen yardım edın ısmımızı armamızı gıdebıldıgı yere kadar goturebılırım ben SAMSUNa haber vermemıstım sımdı herkese haber verdım. lutfen arkadaslar

maço

SAMSUNSPORumuz ıcın sabahlıyoduk.

acıkcası arkadaslar ben ılk 16ya gırmemız yetıyodu ama ısmımızın krallıgından dolayı her sabah arkadaslarla sabahlıyoduk. yoksa rahattık ılk 16ya herturlu gırerdık dıoduk. ama sımdı o bıle rıske gırdı.

arkadaslar abılerım lutfen her bılgısayardan 10 tane oy  :-[

MeL_55

29 March 2008, 02:36:40 #52 Son düzenlenme: 29 March 2008, 02:46:04 MeL_55
camakf_55 ben toplam 4 oy attim 16 oy daha atarim merak etme...  bide myneti kabul ediyo o sen 2500 adresini herkeze 10 tane dagit tamam

maço

29 March 2008, 02:59:42 #53 Son düzenlenme: 29 March 2008, 03:04:47 berusa55
mel kardesım attıgımız oylar maılımıze gelmıyo  o yuzden dagıtsamda bıse farketmez cunku aktıve edecek dosya gelmedı yollamıyo vodafone acayıp sınırlıyım  sımdı ulasabıldıgım herkese ulasıyom

herkesten msn adresındekı arkadaslarına  lınkı yollamasını ıstıyom anılyacagın halımız cok kotu

ozkan17

MeL_55

Alıntı yapılan: camakf_55 - 29 March 2008, 02:59:42
mel kardesım attıgımız oylar maılımıze gelmıyo  o yuzden dagıtsamda bıse farketmez cunku aktıve edecek dosya gelmedı yollamıyo vodafone acayıp sınırlıyım  sımdı ulasabıldıgım herkese ulasıyom

herkesten msn adresındekı arkadaslarına  lınkı yollamasını ıstıyom anılyacagın halımız cok kotu

camakf_55 ben elimden geldigi kadar yardim edecem en az 50 oy benden tamam mi  ;)

maço

eyv kardesım saolasun ınsallah elımızden gelene kadar ısmımızı ust sıralara tasıyacagız

MeL_55

Alıntı yapılan: camakf_55 - 29 March 2008, 03:12:23
eyv kardesım saolasun ınsallah elımızden gelene kadar ısmımızı ust sıralara tasıyacagız

suan sen zor durumdasin bende zor durumda olsaydim sende elinden geldigi kadar yardim ederdin bundan eminim camakf abi   ;)

maço

29 March 2008, 03:56:24 #58 Son düzenlenme: 29 March 2008, 04:29:23 berusa55
eyv mel kardesım yardım etmeyen trabzonludur dıyıp bas koydu bu yola zaten :D

körfez55

hotmailden de gelmiyo mail neden acaba?