Vodafone Cup Türkiye / Samsunspor

Başlatan maço, 25 March 2008, 18:55:31

« önceki - sonraki »

körfez55

bütün mail adreslerinden kullandım.1 olarak katılacağız bu turnuvaya ve 1. olacağız inşallahhh..haydi parmaklara kuvvet

körfez55

oylama 6 nisan da bitiyo.
türkiye finali 20 nisan
dünya finali ise 21 mayıs...

bezgınbekır

oncelik le boyle bi site olusturarak bız samsunsporluları bır araya getirdiginiz icin tesekkurler biz samsunlu dogduk samsunsporla büyüdük bundan her ortamda gurur duyduk futbolun ne demek oldugunu babalarimizla gittigimiz samsunspor maclarında ogrendik bu haklı gururu samsunspor gücünü ismini bu ruhu tüm dünyayA gostermek ıcın bi yola girdik vodafone cup a katıldık we SAMSUNSPOR takımını SAMSUN ruhundan SAMSUNSPORLU arkadasların ruhundan olusturduk bu haklı guruuru tüm türkiyeye ve dünyaya gostermek amacindayiz siz degerli site yoneticilerimizden gereklı yardımları we diger kardeslerimizin haberi olmasını talep ediyoruz link bu
http://www.vodafonecupturkiye.com/TakimDetay.aspx?takimId=326
İSTANBULU SEVMEDİK SEWMEYECEGİZ SAMSUNSPORLU DOGDUK SAMSUNSPORLU OLECEGİZ

SaMsUnSpOr 55

beyler parmaklarınız çalışsın 4. olmuşuz

SaMsUnSpOr 55

beyler valla adamlar bize fark açmışlar sizde biraz oy atında

**KaR6**

oyumu kullandım.. alper kont a da selamlar :)

maço

solerım kardes merak etme :D arkadaslarım benım kadar olmasada saglamlardır ellerınden geldıgınce deplesmanlarımıza gelırler. onceden ıstanbul takımları agır basıyodu.ama unıversıte farklı sehır memleket ozlemıyle beraber bırazda benım gazımla samsunsporluluk ruhları agı basıyo artık :D

alperen_55

bende gönderdim oyumu.devam edecek.....

maço

saat 1 ıtıbarıyle sıralamaya daha dıkkatlı bakmanızı ıstıyorum :D

berusa55

5 tane oy da benden kardesim.

İnsallah muvaffak oluruz ve bu turnuvada Samsunspor'umuzun adının gecmesini sağlarız...

maço

saat 1 mıs neyse sunu garantı verebılırım sabah uyandıklarında bızı 1. gorecekler :D

yk55

valla hocam bende 5 tane gönderdim. kolay gelsin

maço

1965 te bı foto cekılcek :D saolun arkadaslar

maço

1965.oyu atma serefını saolsun arkadaslar bana bıraktı ama malesef attıgımda 1966.yı kullandım o anda benle bı tane daha atan cıktı :) ama ınanılmaz bı yarıs var. suanda strtejı uygulayara beklemeye cekıldık. 15 dakka sonra arkamızdakı de durdu. 30 dakka sonra 1. durdu :D 10 dakka sonra oy vermeye baslıcaz :D cok heycanlıyım :D :D :D

celebi

1. olarak çıkmakta bu mesaj için güzel olacak. tturnuvada da camakf kardeşlerime güveniyorum.