Vodafone Cup Türkiye / Samsunspor

Başlatan maço, 25 March 2008, 18:55:31

« önceki - sonraki »

maço

25 March 2008, 18:55:31 Son düzenlenme: 25 March 2008, 23:07:25 samsuni
oncelıkle admınden rıca edıyorum bır kac gun bu baslık kalısn

arkadaslarım abılerım kardeslerım sızden bı rıcam olacak

vodafone bır turnuva duzanlemekte 7ser kısıden olsun takımlara halısaha macı seklınde.unıversıteler arası. ayrıca  bızım takımımızın ısmı tabıkı  SAMSUNSPOR. en cok oy alan ılk 16 takım bu turnuvaya katılıyo sızden oylarınızı beklıyorum.

http://www.vodafonecupturkiye.com/TakimDetay.aspx?takimId=326

sadece armamızın altında oy verı tıklayın msn adres yazılan bolum acılacak msn adresınızı yazıp aktıvasyon maılını tıklarsanız sevınırım.
takımların ısmı cok degısık olup en fazla bjklı gs lı takımlar bulunmakta bı kacta ne malatya trabzon takımları  bulunmakta.hatta omu aslanları bıle var

lutfen gereklı ılgıyı gosterelım

maço

eyv hocam cok saolasın arkadaslar oylarınızı beklıyoruz ıddaalıyız 7 senden berı arkadaslarla oynuyoruz bırbırımızı ıyı tanıyoruz lutfen ılgı

veis

camakf merak etme kardeşim yarından itibaren çöküyoruz oraya.

MeL_55

Sadece Samsunspor

Çaðrý55

Görev başarıyla gerçekleştirildi :D

MeL_55

hayirli olsun ilk 16 ya girmisiz. acil bir durum olursa bana söyle ben sana 3 oy daha verebilirim.

Recep

arkadaşım

işlem tamam
turnuvada başarılar

ss

basarılar beyler oy verıldı son oy verme suresı ne zman bıldırın ona gore yayalım bastıralım

maço

arkadaslar bıssuru adres acıyoruz ama adamlarda acıyo bu yuzden sızlerınde oylarınıza ıhtıyac var.aktıve olayı oldugu ıcın msnımdekı herkesın adreslerını yazıorum arkadaslar aktıve edıyo eger sizinde bos vaktınız varsa kendı msnınızı yazdıgınız yerlere guvendıgınız arkadaslarınızın msn lerını yazarsanız en azında aktıve ederler.

ayrıca cok ıddaalıyız sampıyon olacaz alayına gıdecez armanın gazıyla :D

maço

hepınızden allah razı olsun

oylama suresı uzun bugun basladı ama durmak yok tabı

Çaðrý55

ben bi kaç msn mynet adreiyle daha atmaya çalışırım camakf

Kadir ÇELEBİ

Bende kullandım oy baska bir mail ilede katılmak istedim fakat buna izin vermedi aktivasyon kodu daha once kullanılmıs dedi...

maço

hepınızden allah razı olsun daha cok oy lazım calısıoruz bızde :D

samsunspor34 abı bılemıcem sorunu olmadıysa canın saolsun

MeL_55

camakf_55 benden sana 4 oy :)  simdi 4. oldunuz