Vodafone Cup Türkiye / Samsunspor

Başlatan maço, 25 March 2008, 18:55:31

« önceki - sonraki »

MeL_55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 20 April 2008, 14:22:39
SAMSUNSPOR adıyla katılan samsunsporlu kardeşlerimiz ilk maçını kazandı.tebrik ediyorum kendilerini...maçlar number one tv de gösteriliyo...

öbür mac nezaman

körfez55

tam fikrim yok camakf kardeşim bilgilendircek bizi siteye teşrif ettikleri zaman.şuan zafer sarhoşu kendileri :)

veis

camakf karakollarda olmasa bildirecek :P

maço

arkadaslar ceyrek fınalde turnuvanın favorısı gazıye elendık grubumuzu texasın ardından 2. tamamladık ceyrek fınale yukseldık ama ısrarla ıstemedıgımız hakemı bızım maca verdıler ve alaksı olmayan pozısyonda penaltı verdı. ve macta buyuk olayla cıktı.

dısarda gazıyı desteklemeye gelen 30-40kıslılık bı grup vardı orda cok hava attılar. mac esnasında hakeme bız sınırlenınce adamlara sert gırdık.ve onlardan bırısı aklınızı alırım tarzı gıder yapmaya kalktı bızde takımca daldık adamlara dısarda bızı destekleyenlerde gırdı saha ıcı karıstı.dısarda gazıyı destekleyen taraftar sahaya gıremedı. ;)

bızım grubu 1.tamamlayan texasla gruptakı macımız 1-1 bıttı ceyrek fınalde o kadar ıstemedıgımız halde sıkayette bulundugumuz halde bızım maca verılen hakem yuzunden elendık yoksa bız kazanacaktık kupayı.

texas fınalde gazıyı tassak gecerek 3-0 yendı. mac sonunda adamlar yuzumuze bakamıyolar.gazıde okuyan arkadaslarıma okulda gorusuruz falan dedıler bızde okula gerekvarmı yıyosa .otunuz burda kapısalım dedık ama hep gerı vıtes cıktılar. ;)

HoliganSamSunLu

helal olsun .... hangü gün hangi saatte bilgilere nasıl ulaşağız bilgisi olan varmı

veis

olsun be camakf samsunsporumuzu temsil etdin ya oda yeter.buarada hakem nereliydi kesin bir malatyalılık sezinliyorum ben.

hakan55

maço

abı blmıyorum nerelı oldugunu ama .bne oldugu kesın.olmıcak kararlar verdı sampıyon olacagımız turnuvada ceyrek fınalde elendık.

bu arada olayların sonunda gazı ogrencılerınden bırı bunların kavga cıkaracagı gelıslerınden bellıydı demıs bızım arkadas duymus  ;D

oteldeyken herkes lobıdeydı bız en son ındık hepımızın ustunde forma ve atkılar herkes bıze bakıyodu cok guzel oldu bıde turnuva alanında samsunspor dıye bagırınca havamız pek oldu. ;)

ama genelde butun orda calısanlar bızım maclara ılgı gosterdıler herkes gelıp hem kavgada hemde sahada destekledık sızı tebrıkler dedıler . :D

alayına gıttıgımızı bır daha gostermıs olduk

celebi

ayakalrınıza sağlık mete kardeşim canınız sağolsun.

bezgınbekır

kardesim bizim alper ne yaptı ya adamdan haber alamiyorum oldumu kaldımı adama oy bastık bıdaha haber alamadık  ;D