Vodafone Cup Türkiye / Samsunspor

Başlatan maço, 25 March 2008, 18:55:31

« önceki - sonraki »

gyuksel55

veis

evet bu anlamda kardeşlerimizze destek çıkmalıyız gün birlik günü.

maço

eyv dostlar cok saolun bızde calısıoruz sızın sayenızde 2.yız :D ama baya surecegı ıcın cok calısacaz oylar ıcın :D

SaMsUnSpOr 55

oy sizin köpeğiniz olsun 3 tane yolladım yarın ola hayrola daha 20 tane msn var 20 oy daha geliyo

SaMsUnSpOr 55

maço

suanda 1.yız gercekten asla pes etmek yok kendı acımızdan samsunspora yetısemıceklerını anlasınlar sahada da hesaplarını kesecez

celebi

Alıntı yapılan: camakf_55 - 25 March 2008, 22:50:18
hepınızden allah razı olsun

oylama suresı uzun bugun basladı ama durmak yok tabı

işlem tamam olacak kardeşim benim.

King Of The North

beşnumara

benden 4 oy gitti şuanda kardeşim

celebi

Alıntı yapılan: camakf_55 - 26 March 2008, 02:48:38
suanda 1.yız gercekten asla pes etmek yok kendı acımızdan samsunspora yetısemıceklerını anlasınlar sahada da hesaplarını kesecez

Bende arkadaşları bir organize etmeye çalışayım bakalım.ama sizde sahada konuşacaksınız haaaaaa. :D :D

yoksa bu halimle çıkıp ben oynayacak değilim.

celebi

Alıntı yapılan: camakf_55 - 25 March 2008, 22:49:02
arkadaslar bıssuru adres acıyoruz ama adamlarda acıyo bu yuzden sızlerınde oylarınıza ıhtıyac var.aktıve olayı oldugu ıcın msnımdekı herkesın adreslerını yazıorum arkadaslar aktıve edıyo eger sizinde bos vaktınız varsa kendı msnınızı yazdıgınız yerlere guvendıgınız arkadaslarınızın msn lerını yazarsanız en azında aktıve ederler.

ayrıca cok ıddaalıyız sampıyon olacaz alayına gıdecez armanın gazıyla :D

maçlar ne zaman nerede olacak kardeşim destekte verilir her zaman.atkılarla formalarla.bayraklarla flamalarla

körfez55

şuan itibariyle 5 oy verdim devam ediyorum haydi bakalım...

maço

arkadaslar cok saolun hepınızden allah razı olsun bızde arkadaslarla zaten calısmalarımızı surduruyoruz zaten suan ıtıbaren 1.yız bu aralar bızı gecebılırler cunku aksam oylamaya baslıyoruz bız.ama bu takım 1. olacak O KADAR

MeL_55

camakf_55 bari takiminda olanlar samsunsporlumu ?? ben sana toplam 4 oy yolladim bu oylama nezaman bitiyo ?

celebi

şu an 2. sıradayız arkadaşlar yüklenelim şu işe.