Vodafone Cup Türkiye / Samsunspor

Başlatan maço, 25 March 2008, 18:55:31

« önceki - sonraki »

MeL_55

Alıntı yapılan: red_white - 30 March 2008, 01:14:34
hade arkadaşalr ya yüklenin misafirler sizde üye olun yeter yani

aynen misafirler üye olsun artik. redwhite hadi sen suan oy atiyon galiba devam et ben e-poste adresi acamiom sorun cikti sitede yaww

red_white

dewam ediomda başım döndü arkadaşlar yarın pazar hadiiiiiii

MeL_55

Alıntı yapılan: red_white - 30 March 2008, 01:20:10
dewam ediomda başım döndü arkadaşlar yarın pazar hadiiiiiii

kac oy attin simdiye kadar ben 40 falan attim ya

red_white

dünden beri uğraşıom  dewam arkadaşlara bile attıırom

MeL_55

Alıntı yapılan: red_white - 30 March 2008, 01:31:05
dünden beri uğraşıom  dewam arkadaşlara bile attıırom

helal olsun senin gibi baska arkadaslarda yapsa 1.oluruz AMA NERDE !!!

maço

arkadaslar bızde bugun ayarlarını ogrendık su an ıtıbarıyle dns ayararını degıstırınce oluyor.gmailden alacagız artk artık efsane yarından ıtıbaren donecek :D arkadasların sınavları var ıste :D hayır benımde var ama ıs ınada bındı yanı pazartesı sınavım var pazartesınden pazara kadar uyumak yok baska ıslerle ugrasmak yok

celebi

Alıntı yapılan: camakf_55 - 30 March 2008, 06:14:21
arkadaslar bızde bugun ayarlarını ogrendık su an ıtıbarıyle dns ayararını degıstırınce oluyor.gmailden alacagız artk artık efsane yarından ıtıbaren donecek :D arkadasların sınavları var ıste :D hayır benımde var ama ıs ınada bındı yanı pazartesı sınavım var pazartesınden pazara kadar uyumak yok baska ıslerle ugrasmak yok

elimizden geldiği kadar yapmaya çalışlıyoruz bir şeyler. ancak arkadaşların yüklenmesi lazım.

red_white

arkadaşlar düştük bayağı bişeyler yapın yüklenelim şuraya

lucapicola

SaMsUnSpOr 55

şuan 14.cüyüz  ve 1.sıradakiyle 5 bin oy fark var

Cagdas Ünver

maço

suan yenı sıstemle bırlıkte baya bı yol kat ettık

burdan bıze cok butuk katkı veren sız dostlarıma ve en cokta grup ıstanbuldan mustafa kardesıme tesekkurlerımı ıletırım. yarın son gun yenı sıstemle beraber katkı verırsenız 1. bıle olabılırız.

merak edenler camakf@hotmail.com ekleyebılırler

celebi

şu anda 6. yız valla pazartesiye de az kaldı hadi bakalım camakf kardeş Allah yardımcınız olsun. maçların nerede olacağı hakkında bilgi verşirsen destek verilecek Allahın izniyle.

körfez55

ne demek kardeşim lafımı olur uykusuz kaldık ama değdi bizim yerimiz asla sonunculuk değildi.inş biraz daha asılırsak 1. oluruz.

SaMsUnSpOr 55

20 oy attım şuana kadar  1 saat içinde 300'ü bulur  camakf