Eyvah : Yazıklar olsun.. Kan emiciler!

Başlatan liseliler, 09 December 2007, 20:19:47

« önceki - sonraki »

celebi

kan emici çakal sürüleri bırakın artık şu SAMSUNSPORUMUZUN yakasını. kına alalım bir taraflarınıza jınaçalarsınız. hem de beyaz düşürmeyeninden :evil:  :evil:

erkan55

baskanimizin bu yaptigi sehirde ileri gelinlerin ilgisini cekebilmek icin taktik de olabilir :roll:

s_uzunkaya

HAYDAAAAAA!!!! BUDA NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ YA??? TAKIMI KAYYUMDAN KURTARAN VE HİÇBİR DEPLASMINI DAHİ KAÇIRMAYAN, BU KISA SÜREDE SAMİMİYETLE TAKIMA OLAN SEVGİ VE BAĞLILIĞINI İSPATLAYAN SAYIN BAŞKAN ACABA NEDENDİRKİ LİGİN İLKYARISI BİTERKEN VE TRANSFER DÖNEMİ BAŞLAMAYA YAKINKEN,BÖYLE BİR İSTİFAYLA TAKIMIN PARÇAK PİNÇİK OLCAĞI APAÇIK ORTADAYKEN, EN OLMIYCAK ZAMANDA NEDEN İSTİFA EDER?!? DÖNEM KRİTİK DÖNEM DEDİĞİMİZ GİBİ. EĞER BAŞKAN BU DÖNEMDE İSTİFA ETTİYSE, ÇAKALLARDAN, KAN EMİCİLERDEN DOLAYI İSTİFA ETMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. EĞER Kİ GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ SEBEB BU OLSA BİLE BEN BAŞKANIN BU KRİTİK DÖNEMİ ATLATINCAYA KADAR BİR ŞEKİLDE BAŞKANLIĞI  DEVAM ETTİRECEĞİNE EMİNİM. PEKİ OZAMAN SEBEB NE OLABİLİR? SEBEB BENCE GENE DÖNEMİN KRİTİKLİĞİNDE YATIYOR. KANAATİMCE SAMSUNSPORDA OLUMLU YÖNDE BİR GELİŞME OLACAKTIR. DAHA GÜÇLÜ BİR BAŞKAN VE DAHA SAĞLAM BİR EKONOMİK YAPI KURULACAKTIR BANA GÖRE. UMARIM BAŞKANIN İSTİFASI DEDİĞİM GİBİ HAYIRLARA VESİLE OLUR.
  YOKSA ZIÇDIKKKKK.... HEM DE CAFERİNKİ GİBİ BEZ FİLAN DA KURTARMAZ BU SEFER

kavaklı55

liseli arkadaşımızın yazdığı bilgiler bana görede doğru  
son zamanlarda medyaya yansıyan,geçmişe yönelik dosyaların incelenmesi,ve bu konuya müdahil olmak isteyen yönetim,bunların hepsi gazetelerde yayınlandı.bu kulüp sayasinde zengin olan çakalların mahkeme ve ardından kodese tıkılma korkuları ve bunun yusuf ziyaya kadar uzanmasından rahatsız oldukları gün gibi aşikar.bu olaylar bu şehirde başsavcıyı bile yuttu arkadaşlar.kenan şara ve diğerlerinin samsunspora diye aldıkları paraların %10 unu kulube verip gerisini indiragandi yaptığını hepimiz biliyoruz.bunlar yusuf yusuf demeye başlamışlardı ve çare olarak başkanı bitirmekden başka çare olmadığı kanısına vardılar.çünkü söz geçiremiyorlardı.bu şehrin markasını koparmak isteyenlerin kafalarını koparmakda yine bu başkanın işidir diye düşünüyorum.
ve Allah rızası için onu tüm samsunsporlular adına göreve çağırıyorum.

HoLiGanisT

Alıntı yapılan: "kavaklı55".bu şehrin markasını koparmak isteyenlerin kafalarını koparmakda yine bu başkanın işidir diye düşünüyorum.
ve Allah rızası için onu tüm samsunsporlular adına göreve çağırıyorum.

isim verilsin başkan ile beraber kafalarını kopartalım.yönetimin arkasındayız.
liseliler sana sadece bir sorum olacak bu işin arkasında y.ziya varmı yokmu?

selahattin55

Bugün bizi bu hala sokanları yarın seçim zamanı sandığa gömmek lazım.bunları unutmayalım bu .....nezaman geldiyse bizim kabus başlıyor kim lan bu samsun bld başkanı oluyor.şimdi olsaydı ismail uyanık bld başkanı olsaydı samsunsporun halini şimdi bir düşünün süper ligde kafaya oynardık.bu bizim insanlarımıza sahip çıkıp olması gereken yerlere getiremedik.koyunu çakala teslim edersen böyle yer işte.

selahattin55

SEZGİN VE ŞAFAK  başkanım lütfen göreve devam sizi seven ve arkanızda duran bunca insanı üzmeyin size güvenimiz tam.SÖZ VERİN SÖZ VERİN TARAFTARA SÖZ VERİN.7 DEN 70 CAMİAYA SÖZ VERİN.SİZ BU YÖNETİME DEVAM DEYİN. SİZ OZAMAN ÖLDEYİN ÖLMEYENİ Sİ...M.

pitbul055

burdan taraftar guruplarına sesleniyorum.ümite,banazlıya,canikli mekansızlara.sesimi duyan tüm samsunsporlulara.hemen gün ve saat belirleyelim.gereken tepkiyi verelim.daha yoruma gerek yok.bu kulüp üç beş çakalın olamaz.hadi beyler ACİLEN toplanıp yapılacak ne varsa yapalım.öğle bir tepki verelimki kan emici ibnelere ders olsun.

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar bu gece gözumuze hiçbirimizin uyku girmedi bugunden başlamak üzere butun belediyelere email faks atalım ne gerikiyorsa yapalım bu takımı bu hale getırenlere hesabını birlik olup soralım projeyse proje destekse destek yeterki baskanımız geri dönsun böyle bir yönetim birdaha bulamayız lutfen hepimiz gerekeni yapalım

ozkan17

allahımm ne bu ya gulmek harammı bızlere..bugun macda arkadaslar nolur eger gelırse baskanımız ve ıkıncı baskanımız aramıza alalım onları trubunde hep beraber olalım macı macı bırakalım onlarla konusalım yarın degıl yarınlar onemlı..

BASKANIMM NOLUR BIRAKMA BIZLERİ..BU SEREFSİZ ADİ KÖPEKLERE EGME BOYNUNU..ARKANDA BASKANIM BU YUZBINLER...SEZGIN BASKANNNN SAFAK BASKANN ALAHINIZI SEVERSENIZ BIRAKMAYIN BIZI NOLURRR!!!!!!

Lazoli

trabzonlulardan samsunlulardan daha güclü samsunda bu bir gercek. ve güclü olduklari icin kozlarini oynuyolar

ali ihsan

Resmen şok oldum.Bu ne iştir böyle ya.İsmail uyanıktan bu tarafa ilk defa dik duran,adam gibi adam bir başkana sahip olduk onu bile bize çok gördüler.Samsunsporun talihi yusuf ziya adlı herifin iş başına gelmesiyle tersine dönmüştür.ondanda hesap sorulur bir gün.Sezgin Başkanın geri döneceğini pek tahmin etmiyorum ama onu bu duruma itenlerden hesap sorulmalıdır.
Tam umutlarımız yeşermişken bu haber bütün hevesimi kaçırdı.SAMSUNSPORU KİŞİSEL MENFAATLERİNE ALET EDENLERİN TA .MINA KOYAYIM ... OH BEE BİRAZ RAHATLADIM.

kadifekaleli

Samsunspor'a bilerek destek vermeyen yönetimin çaresiz duruma düşmesini keyifle izleyeyen yusuf ziya ve yalakaları şimdi bilmem nerelerine kına yaksınlar.Yazıklar olsun bu şehirde yaşıyorum diyen her insan bunlara tepki göstermeli.Hadi şimdi ara transfer,şampiyonluk buyursun sayın büyüğümüz  :roll:  yusuf ziya bey şimdi yap da görelim utanın bu takıma zorla bi başkan bulmuştuk o da gitti lanet olsun bu entrikalrı çevirenlere, Samsunsporu bu hallere düşüren vatan hainlerine

erkan55

AlıntıOkumuş ve Kaya da bıraktı
Samsunspor As Başkanı ve Basın Sözcüsü İmran Okumuş ile Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Kaya da istifa etti. Okumuş ve Kaya´nın yönetim kurulundan istifalarını geçtiğimiz cuma günü kulübe gönderdikleri öğrenildi.Başkan Gümüş ise her iki yöneticininde istifasını sunduğunu dün akşamki toplantısında doğruladı.

yönetimde adam kalmadi kongreye gidilcek herhalde
halk gazetesinde bir adayin ciktigi söyleniyo kim bu aday bilen varmi

erkan55

AlıntıGümüş istifa etti Başgöl geliyor
Samsunspor Kulübü Başkanı Sezgin Gümüş,ani bir kararla dün istifasını açıkladı.Şok gelişmelerin yaşandığı Samsunspor´da Asbaşkan ve Basın Sözcüsü İmran Okumuş´un de istifa ettiğini de bizzat Gümüş kamuoyuna duyurdu bu arada, Gümüş´ün yerine kulübe 5 trilyon liralık katkıda bulunacağını taahhüt ettiği ileri sürülen Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl´ün geleceği öğrenildi.