Eyvah : Yazıklar olsun.. Kan emiciler!

Başlatan liseliler, 09 December 2007, 20:19:47

« önceki - sonraki »

Çaðrý55

bu hüseyin başgöl anlaşılan başkan gitsede yerine ben başkan olsam diye geçiriyodu içinden hemen aday olduğuna göre başkanında başını yakan heralde bu isim.

HoLiGanisT

AlıntıGümüş istifa etti Başgöl geliyor
Samsunspor Kulübü Başkanı Sezgin Gümüş,ani bir kararla dün istifasını açıkladı.Şok gelişmelerin yaşandığı Samsunspor´da Asbaşkan ve Basın Sözcüsü İmran Okumuş´un de istifa ettiğini de bizzat Gümüş kamuoyuna duyurdu bu arada, Gümüş´ün yerine kulübe 5 trilyon liralık katkıda bulunacağını taahhüt ettiği ileri sürülen Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl´ün geleceği öğrenildi.

Alıntı yapılan: "liseliler"sezgin başkan dan sonra şafak başkan da istifa eder..ve sonra istanbul kanadıda istifa eder ve diğer yöneticilerde..ve yine yönetimsiz kaldık:( şimdi nasıl kümede kalacağız bakalım..ne hallere düştük beee:( şimdi bundan sonrasını bunlara sebep olan imran okumuş,hüseyin başgöl ve iki yönetici daha var onlara sormak lazım.

liseliler bu gelişmeyi daha önceden görmüş.sezgin gümüşü istifa ettirdiler kan emiciler.anlaşılan oki bazı kişilerin adamı imran okumuş ve hüseyin başgölmüş.imran okumuş ikinci başkan olur hüsoda başkan böylece bazı kişiler amaçlarına daha iyi olabilecek.sezgin gümüş başkanken takımın gerçek başkanı y.ziya değildi hüso başkan olunca  takımın gerçek başkanı hüso değil y.ziya olucak anlaşılan.piyonluğu iyi yapmış hüso ve imran.günü gelecek hepiniz hesap vereceksiniz 19 Mayıs Stadyumunda bu taraftarlar önünde hepiniz diz çökeceksiniz.bu takımın kanını emenler köpekler gibi yalvararak hesap verecek bu taraftarlar bu hırsızları asla unutmayacak.Sezgin Başkan,Şafak Başkan istifa etme açıklayın her şeyi taraftar intikamı alsın yeterki açıkça isim verinbu taraftar her zaman arkanızda olur.bu kan emicileri hesaba birlikte çekelim bunları aramızdan kovalım bir daha bırak bu şehirde bulunmalarını bu şehrin azını ismine andıklarında Samsunsporun kanını emdikleri her günü lanetle alsınlar

deli 55

yönetimi zor durumda bırakan bütün iş adamlarına ve şerefsizlerin şerefsizi yusuf ziya yılmaza yazıklar olsun...

maço

gerekırse camlar ınmelı gerekırse odalar basılmalı gerekırse kelleler alınmalı burda yazıyoruz ama sonunda bırlık olup gereken yapılmalı

tankut

Şimdi bu ne ya her şey ne güzel gidiyodu. Tüm Samsun kamuoyu harekete geçmeli. Bu da bize ders olsun, önümüzdeki yerel seçimler bir fırsat, gerçek Samsunlulara oy verelim 4 alt kademe beld. bşk.nının üçü trabrumlu.

tunç güvenoðlu

sezgin başkan maalesef samsunda ki ekonomik ilişkilerin ve dürüstlüğünün kurbanı olmuştur.Atakımı operasyonunda samsunsporun taraf olması için verdiği dilekçe tahminim sonun başlangıcı olmuştur.LİSELİLERİN söylediklerinin tamamen gerçekler olduğu aşikardır.
gerçek bir samsunspor sevdalısı olan bu işide sadece bir sevdadır samsunspor deyip yapan Şafak Başkan da tüm iyi niyetine rağmen samsundaki ekonomik ilişkilerin kurbanlarından biri olmuşlardır.
bu işi buraya getiren mahşerin 4 atlısının samsunsporu zerrece düşünmedikleri ortadadır.onlar önce kendim sonra takımım mantıgında ve hatta samsunsporu kendi amaçları dogrultusunda kullanmayı hedef haline getirmişlerdir.
5 TRİLYON kaynak verecek kişininde babasının hayrına bu parayı vermeyecegi aşikardır.acaba bu kaynak daha önce sezgin başkana destek vermeyen malum cevreden bazı şeylerin diyeti olarak mı verilecek orasıda karanlıktır.Eger 5 trılyonluk butceyı kendı cebınden karşılayacaksa ne amaçla bu parayı verecek onuda sorgulamak gerekir.
şimdi bu günden sonra gelecek olan yönetimin kimlerden kurulu olacagı aslında bellidir.sezgin baskan ve safak baskandan baska şimdi istifa edip de gelecek yönetımde görev alanların gerçek yüzleri ortaya çıkacaktır.
olan samsunspora olacaktır ve bu duruma getirenlerinde  hiç te umurlarında olmayacaktır.

harbisamsunsporlu5517

Allahın izniyle Birgün işadamı olacağım samsunsporum için bakın neler yapacağım engelli olsamda bu takımın basarılı olmasını engelleyemiyecekler isteyen benimle alayda edebilir ama bugece yasadıklarım beni ağlattı arkadaşlar  hissediklerimi yazarak desarj olmam gerekiyordu

sayın başkanım şirin  ana için ve biz engelli samsunsporlular için lütfen bizleri bu halde bırakıp gitme

King Of The North

Belediyelerin alayı TrabRUMlu dolu başkanından çalışanlarına kadar biz hala belediyelerden bize destek yok diyoruz olmaz tabiki de,odalarda Trabzon bayrağı olan belediyelerimizden utanıyorum kendi adıma ve Samsun adına.Allah bildiği yapsın alayını.

Sol Açık

Samsun'da yaşayanlar ve İstanbul grubundan olanlar net bilgiler edinme şansına sahipler.

Benim gibilerin gurbetteki tek haber kaynağı bu forum...

Gelişmelerden (gerçeklerden ve gelecekte neler olabileceğinden) bizi haberdar etmeyi sürdürün arkadaşlar...

Dostumuzu düşmanımızı bilmemiz, bu forumdaki yazılanlarla mümkün...

Sol Açık

Bu arada Hüseyin Başgöl kim? Yani gerçekten tanımadığımdan soruyorum. Bu kadar zengin bir adam mı, neyle uğraşır?

Bilgi verin derken bunları da kastediyorum...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Sol Açık"Bu arada Hüseyin Başgöl kim? Yani gerçekten tanımadığımdan soruyorum. Bu kadar zengin bir adam mı, neyle uğraşır?

Bilgi verin derken bunları da kastediyorum...

yerel gazetelerde çıkıyor genelde samsunspor yönetiminde kendisi şuan takımda futbol şube sorumlusu - kendisi başgöl petrolun sahibidir zengindir benim bilgi edindiğim bu kadar.

http://habergazetesi.com.tr/sendbinary.asp?path=C%3A%5CInetpub%5Cvhosts%5Chabergazetesi%2Ecom%2Etr%5Chttpdocs%5Chaberler%5Cfoto%5Cfoto8539%2Ejpg&Width=466

arkadaki h.başgöl

Sol Açık

Harbiden, parada hiç gözüm yok, hayatta hiç zengin olmayı hayal etmedim, zengin olmak falan istemem de.

Ama, bir tek şu Samsunspor meselesinden dolayı, zengin olmadığıma yanıyorum!!!

atakumlueray

bugün hüseyin başgölün yeğeniyle konuştum.öyle 5 trilyonla geliyor falan diye bir durum yok.hatta bu konuda haberi yapan gazeteciyle de tartışmış.gelse bile ortada 5 trilyon falan yok yani

HoLiGanisT

hüseyin başgölün 5 trilyon vermeyeceğini y.ziyanın adamı olduğunu zaten biliyorduk.benim ankadığım kadarıyla şu gelişmeler oldu.

sezgin gümüş takımda operasyon başlattı yani bugüne kadar kim ne yaptı,kim çaldı etti vs vs.açığa çıkmak istemeyen belediye başkanı y.z.yılmaz galip öztürke dedi.bak galip öztürk açığa çıkıyorum senin Samsunda bir dünya işin işyerin var burdaki işlerinin bitmesini istemiyorsan,önüne engel konulmasını istemiyorsan sezgin gümüşün bu operasyonunu durdur,başkanlıktan al.sezgin gümüşün galip öztürklede konuştum açıklaması budur.y.z.yılmaz tarafından tehdit alan sayın galip öztürk sezgin başkana bunları dedi ve bu olaylar gerçekleşti.hüseyin başgölü o yönetime kim sokmuştur bunun açıklanması gerekmlektedir.hüseyin başgöl büyük ihtimal bugüne kadar ajanlık görevini üstlendiği belli.yanılıyormuyum liseliler olay böylemi oldu?

son olarak y.z.yılmazın eline düştük bu vatandaş zaten bizi 20 sene geriye atmıştı başkanlık sürrecinde bunun eline kaldıysak sittin sene süper ligi göremeyiz.

Tuqberk hüso için zengin mengin diyip pollanacaılık oynamasak iyi olur.zengin olabilir ama yamyam oludğunuda bir not olarak düşmelisin.başgöl petrolün sahibi olabilir ama ne şartlarda kurulduğunu iyi biliyoruz başgöl petrolün.günü gelecek Samsunspor'un 1 lirasını çalanlar taraftara hesap verecek Samsun Cumhuriyet Meydanında cesetleri bulunacak ibrete alem olsun diye.Samsunspor'un 1 lirasını çalan vatan haininden de ötedir

pitbul055

Arkadaşlar çağrımı yeniliyorum.birşeyler yapalım.toplanıp hesap sormaya gidelim.burda nekadar konuşsak boş.taraftar gurupları yer ve saat belirlesin gereken neyse yapalım.bu kulüp üç beş çakalın değil.artık susmayalım arkadaşlar.gereken desteği verirsek inanın sezgin başkan geri gelir.burdan yazarak olmaz tepki.samsunspor taraftarı neymiş gösterelim i.nelere.İmran okumuş birkaç ay önce yusuf ziya için gözümü kırpmadan kolumu feda ederim demişdi.işde samsunsporumuzu içerden çökertenler.böşgöl ve okumuş.nekadar meraklıymış başgöl başkan olmaya.bakdılar sezgin başkan paray yiyenlerden hesap soracak hemen içerdeki yusuf ziyanın adamları devreye girdi.yarın çok geç olmadan hemen toplanılmalı.ALLAHINI SEVEN ARTIK BURAYA TOPLANMAK İÇİN YER VE SAAT VERSİN.ALOOOOOOOOOOOOO