Eyvah : Yazıklar olsun.. Kan emiciler!

Başlatan liseliler, 09 December 2007, 20:19:47

« önceki - sonraki »

berusa55

liseliler zaten canım sıkkın bir de sen canımı sıkma!yarını da yarınlarımızı da senden iyi düsünürüm işine bak!

berusa55

Gümüş, yaptığı açıklamada, "Maddi ve manevi Samsunspor'un yanındayım. Ancak özel işlerimin yoğunluğu nedeniyle, severek yapmış olduğum bu görevi bırakıyorum. Gönlüm her zaman Samsunspor'un yanında. Takımın başarısı için desteklerime devam edeceğim" dedi.

allah askına baskan özel işlerin hep yoğun değil miydi bu nasıl bir bahane arkadaslar buna inandınız mı simdi???

körfez55

ne dicekti !!yönetimde köstebekler var''mıdicekti.kuyruklarına bastık canları yandı mı dicekti.yine kaos yaratmamak için açıklama yapmış sayın başkan ama buna gerek kalmayacak istifa etmeyecek.

mctlçy

bu ve diğer haberler kolpa bunu herkes bilio başkan çıkıpta gerçekleri söyleyecek değil medyaya böyle yansıtıor

berusa55

baskanın acıklamalarından sonra anlasıldı ki gümüs baskan istifaya zorlanmıs!!!

yönetici

Alıntı yapılan: "berusa55"
allah askına baskan özel işlerin hep yoğun değil miydi bu nasıl bir bahane arkadaslar buna inandınız mı simdi???

elbette kimse inanmadı. ama bu, başkanın haksız yere istifa ettiğini göstermez. olayın perde arkasını anlamadan dinlemeden sadece sonuca bakmak peşin hükümlü davranmak olur. bu istifaya hepimiz üzgünüz ama gelişmeleri bir izleyip görelim..

berusa55

sevgili admin aslında işin gercegini yine ögrenemeyecegiz. yine bazı seyler sümen altı edilecek. istifa eden sayın baskan bile aslında su nedenden dolayı istifa ettim demeyecegine göre taraftar bu faili mechul olayın sebebini yine ögrenemeyecek...

cem 55

berusa arkadasım istanbul grubu nickiyle yazan arkadasımız bizimde yakından tanıdıgımız safak baskanın yakın bi dostu bu olay daha sitelere bile düsmeden bu arkadasımız olayı en ince ayrıntısına kadar anlatıp bize olayın iç yüzünü anlatıyo olayda ne faili mechulluk ne sümen altı edilecek bi gelişme var hersey apacık ortada bizim tek yapmamız gereken sezgin ve safak baskana destek verip taraftarın yanlarında oldugu göstermek ve kararlarından vazgecirmek

berusa55

cem kardesim var neler var ama bir seyden haberimiz yok ne yazık ki! insallah dediğin gibidir insallah herkes herseyi biliyordur ama önemli bir macın arefesinde bu acıklama malesef hrkesin midesini bulandırdı!

MeL_55

BÜYÜK BASKAN NOLUR GERI DÖNNNN HEPIMIZ ARKANDAYIZZ

selahattin55

Arkadaşlar hemen pes etmeyelim.bu yönetimden iyisi gelmez.çünkü içlerinde bizzat kendisiyle görüşdüğüm şafak gedikoğlu adam tam bir samsunspor hastası adamda ne projeler vardı.birileri bu projelerden rahatsız oldu.şuda bir gerçekki samsunda yaşayıp.samsunun ekmeğini yiyip.ama büyük samsunsporun oluşmasından rahatsız olan birkaç tane köstebek var acaba kim bunlar.daha düne kadar adını kimsenin duymadığı sıradan kişiler bu gün samsunspor sayesinde işadamı oldu.nasıl oldu samsunsporun geleceğini cebine indirdi.şimdi herşey açığa çıkacak diye  dokuz doğuruyorlar.hesap vermekten korkuyorlar.onun için taraftar olarak şu anki yönetimimize destek vermemiz gerekiyor.yarın sakarya bize isterse 10 atsın önemli değil günü kurtarmaya depilde geleceğimizi düşünelim.ölümüne sezgin gümüş ölümüne şafak çıyız.ve diğerleri bu adamların herbirisi altın değerinde samsunspor için.bırakıp kaçarsanız düşmanlarınız sevinir başkanım.kalırsanız bi seviniriz başkanım.10 yaşında kızım var o bile senin adını biliyor.evde kımızı beyaz çekiyoruz.öyle insanların duygularıyla oynamak kolay değil.daha güçlü bir samsunspor için size ihtiyacımız var.

berusa55

insallah yarın sezgin gümüs ve safak bey kanadından olumlu ve ic rahatlatan acıklamalar gelir...

Sadece Samsunspor

ben umutluyum yarınki maçta samsunspor tribünleri yönetime sahip çıktığını gösterecektir geri döndüklerindede samsundaki arkadaşlar yönetime sahip çıkacaktır

inş. bizim arkalarında olduğumuzu bilip bırakmazlar.

küme düşsek bile sezgin başkanla küme düşelim yeterki sen kal gümüş başkan. en azından düştüğümüzd adam gibi düştük deriz. samsunsporun senin gibi başkana ihtiyacı var lütfen gitme

ben hayatımda bu kadar yalvarmadım arkadaşlar yaw

körfez55

tuğberk benim yarın okulum var çıkmam gerek.sen benim yerime de sabaha kadar yalvar olurmu kardeşim :)

selahattin55

sanki bir rüyaydı.kabus gibi uyandık ve ortada bir şey yok her şey tozduman.dedik galip öztürk destekli bir yönetim geldi herşey çok güzel olacak.ama malesef inşallah istifayı geri alırda başkan bizim umutlarımız tekrar yeşerir.taraftarız bir çekeriz cefa bu yönetim bizi bırakma.