Eyvah : Yazıklar olsun.. Kan emiciler!

Başlatan liseliler, 09 December 2007, 20:19:47

« önceki - sonraki »

erkan55

dün akstv de spor aksiyona safak baskan telefonla baglanmisti ben bakamadim izleyen oldu mu??

istanbul grubu

izledik evet.verdi veriştirdi.şafak başkan bi dolu mesaj verdi.sezgin başkan döner ama dönmesi için yukardan birinin (G.Ö) ona dön demesi lazım çünkü kalbi kırıldı ve bunun içinde bizlerin hepimizin hep birlikte hareket etmesi lazım diye anlatmaya çalıştı ama programa katılanlar pek anlamadılar.Bide yönetimin haberi olmadan ve sezgin başkan henüz tam olarak gitmemişken onu döndürmeye çalışmak varken neden başgöl den bahsediyorsunuz diye çok sinirlendi.Yine aslında en delikanlı duruşu şafak başkan ve Sezgin Başkan gösterdi.Diğerleri yine çıkıp ben ben ben derken onlar Samsunspor Samsunspor Samsunspor dediler.

tankut

Aks Tv spor Programını baştan sona izledim. Yanlız Programı sunan arkadaş sanki bu işten bıkmış, yorulmuş bir ruh hali ile programı sunuyor gibi. Biraz daha canlı ve dinamik olmali diye düşünüyorum. Gelelim konuya: Benim anladığım kadarı ile yönetimde sen şunun adamısın ben şunun adamıyım gibi bi ikilik var. Yönetim kurulu üyelerinin sanki birbirinden haberi yok gibi. Yönetimin İstanbul kanadında bi kırgınlık var. Camiamızı içeriden sanki birileri karıştırıyor. Her ne olursa olsun bir an önce bu sorun çözülmeli. Yanlız programa neden izleyici ve taraftarlardan gelen soru ve mesajları almadılar ben onu anlamadım. Bu da oynanmak istenen oyunun bir parçasımı? Bunda bi gariplik var. Mardinspor yönetimi geçen hafta toptan istifa etti ve Mardinspor şu anda dağılma noktasında. Allah korusun bizde bu sonla karşı karşıya kalabiliriz, eğer acil olarak birlik sağlanmazsa. Programa bağlanan Şafak Başkan adeta isyan etti. Lütfen değerlerimize sahip çıkalım biraz milliyetçi olalım Samsunumuza sahip çıkalım dedi. Ohh... giden gitti yerine hemen yenisini getirelim zihniyetinde olmayalım dedi. Sonuna kadar haklı.Adamın gönülden Samsunlu ve Samsunsporlu olduğu her konuşmasından belli. Bu değerlere güzel şehrimiz ve camiamız adına sahip çıkmalıyız. Bu bi sevda işi para ile pul ile ölçülmez. Şimdiye kadar Samsunluyum deyip işbaşına gelenlerin bir kısmı altımızı oymaya kalktı.Ben kendisini tanımam ama Şafak Başkan ve Sezgin Başkan gibilere sahip çıkılmalı. Bu durum bizim gibi istanbul dışındaki gurbette yaşayan Samsunspor sevdalılarını en çok kahrediyor. Çünkü tek haber kaynağımız bu site ve çanak ile izlediğimiz samsun kanalları. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Kadir ÇELEBİ

Sayın Sezgin Gümüş 4 Ay once bir soz verdin bizlere Beraber yuruyecegiz diye Bugun seni ezmeye yok etmeye calısanlara boyun bukup BUYUK SAMSUNSPOR taraftarına verdigin sozden donuceksen eger benim umutlarım milli piyangoyamı kalacak.!!!!

''Samsunlu Verdigi Sozden Donmez Sayın Baskan ''

HoLiGanisT

Samsunspor'a başkan olacak kimsenin Samsunda iş yeri olmaması gerekiyor yeni bir seçime kadar.aksi taktirde anlaşılan odur ki iyi bir Samsunspor yönetimi göremeyeceğiz istifa etmesseniz sizi harcarım,Samsunsporun isminden miğdem bulanıyor kelimesini bir gün bu taraftar sana o kelimeyi yedirecek emin ol bundan.şu anda kozlar senin elinde her taşın altından çıkıyorsun ama bu oyun biter koz seçme sırası bize gelirse işte o zaman papazı buldun.gün gelecek şu anki asların kızların valelerin işine yaramayacak elinde patlayacak.

kadifekaleli

yusuf ziya, hüseyin başgöl, sezgin gümüş vs vs derken olan yine benim kulübüme ve taraftarıma olmuştur.Yazıklar olsun ne diyeyim koskoca Samsun şehrini bu hallere düşüren kim varsa topunun A.G. Önüne gelen ilk zorlukta istifa eden Sezgin Başkan a da aşkolsun bu kadar mı yüreğiniz şimdi bırakmayın dicem ama boş yine hayallerimiz suya düştü zaten biz bu şekilde birbirimizin kuyusunu kazdığımız sürece bizden bi bok olmaz.Bu olayların %10 u beğenmediğimiz Trabzon camiasında olsaydı görürdük belediye başkanı, hain yöneticilere ne olduğunu Sahipsiz bir şehrin takımı da sahipsiz olur.Bir bakın Samsun şehrinde bu olaylardan kaçkişinin haberi var.Millet vekili diye seçtiğimiz herifler nerde özellikle 6 tane milletvekili çıkaran parti Kayseriye,Kasımpaşaya,Ankaraspora verdiğiniz desteği versenize Samsunspor'a Biz mal oldukça bizi Si... çok olur ama olsun Durmak Yok Yola Devam bilmem anlatabildim mi? :evil:  :evil:  :evil:  

pitbul055

çok haklısın kardeş.trabzon belediye başkanı trabzonsporun önünü bu şekilde kapatsaydı şuan allaha hesap veriyor olurdu

mehmet yılmaz

Kaç gündür okuyorum, dinliyorum, öğrenmeye çalışıyorum. Parçalar yerine oturuyor bazen, bazense anlaşılmaz şeyler çıkıyor ortaya.

Bildiğim birşey varsa o da Sezgin Gümüş gibi Şafak Gedikoğlu gibi Samsunspor'u gerçekten seven, Samsunspor'un yöneticisinden de önce samimi bir taraftarı olan kişilerin bir şekilde küstürüldüğüdür. Üstelik bu ilk defa da olan birşey değil! Nice değerler bu tür ayak oyunlarıyla küstürüldü daha evvel.

Samsunspor'un kaderinde söz sahibi olan ya da Samsunspor için yürekten çabalayan/çabalayacak olan insanların unutmaması gereken birşey var. Bu şehir vefasızdır.

1985 yılında Hasbi Menteşoğlu'nun Tercüman Gazetesine verdiği bir röportajı bilirim. Hasbi Ağa diyor ki; Samsun şehri bize sahip çıksın. Bu iş bir-iki kişiyle olmaz!

Aynı cümleleri söylüyorsak halen, diyecek tek şey şudur.

Ey Samsunspor aşıkları takdir beklemeyiniz, giydiğiniz ateşten gömleğin farkında olunuz. Denize attığınız hizmetlerin, emeklerin balık tarafından bilinmesini beklemeyiniz; Halık (cc) bilecektir zaten. Başarılı olduğunuzda ise "meğer herkes ne kadar Samsunsporluymuş da(!) farkedememişiz." diyeceksiniz.

Yeni başkan kim olur, yönetim ne yapar bilemem ancak tanıdığımız, gördüğümüz, bize yansıtılanlar kadarıyla Şafak Gedikoğlu ve Sezgin Gümüş'ün Samsunsporluluğundan şüphe etmem asla!..

ozkan17

ahh baskan ahh..nıye bıraktın bızlerı..ama senı aramızda dondurmek ıcın elımızden gelenın fazlasını yapacagız..baskanım bırakma bızlerı..samsunspor hala ıkıncı lıgde..superlıge cıkarmadan bırakmayacakdın hanı..hani uc bes capulcuya boyun egmeyecekdın..

mctlçy

ARKADAŞLAR YARN 6DA TESİSLERDE OLACAĞIZ BÜTÜN GRUPLAR ORADA HERKES MUTLAKA GELSİN ÇOK KALABALIK OLMALIYIZ...

Sadece Samsunspor

ark.lar istediğiniz kadar yürüyelim ama sezgin başkan geri dönmeyecek bundan adım gibi eminim  :!:

veis

sevgili tugberk geri gelmeyebilir ama samsunsporun arkasındaki potansiyeli ibreti alem görür bence.sonuçda bi sezgin gümüş gider digeri gelir ama herzaman gidiş şekli kapalı kapılar ardında kalmamalı herkes samsunsporun içinde neler oluyor bilmeli.

mctlçy

arkadaşlar gerçek samsunsporluları gördük orda kimmiş?bu yağmurda,çamurda gene biz vardık eminmki burdan gelelim diyen çok kişi gelmedi...bu takımın samsundaki gerçk tarftarı 60kişiydi bndan snra kimse organizasyondan bahsetmesn mümkünse...

samsunmania

Durumdan haberi olan arkadaşım varsa lütfen bizi aydınlatsın.

mctlçy

sezgin başkan dönmedi yeni başkan ŞAFAK GEDİKOĞLU