Eyvah : Yazıklar olsun.. Kan emiciler!

Başlatan liseliler, 09 December 2007, 20:19:47

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "körfez55"sayın başkanım bu gördüğünüz sadece samsunspor.biz in 24 üyesi böyle yüzbinlerce kişi arkanızda bunu unutmayın.kendi çıkarlarına göre hareket eden 2 3 çapulcuya meydan bırakmak yakışmaz size...

aynen katılıyorum

METE

baskanım brakmayın bızı bız burda  yagnı ıstanbulda dusundukce kötu oluyoruz o orospu cocuklarını solın kım soleınde samsunluların alayı sıksın onları nedıyım laf bulamıyorum baska nedersenız deyın taraftarım sunu yapın bole yapın sole yapın nedersenız dıın elımızden gelenı ardımıza koymayız lutfen baskanım lutfen...!!!

selahattin55

Bozkurtların olduğu bir camiada çakallar konuşamaz.sayın başkanım eğer bu yazılanları okursan bu takımdüşeceksede seninle düşşün eyvallah.çıkacaksak bu ligden seninle çikalım.samsunsporu seven karşılıksız seven herkes senin arkanda seni seviyor.şu it sürülerini güldürmeyin.eğer bir camiada çoğunluk nederse o olacaksa çoğunluk biziz biz devam diyoruz.ama şu azınlık olan ...........niye nokta nokta koydum.çünkü bu adamları tarif edecek kelime malasef bulamıyorum.çünkü çok bozuklar.asla yalnız kalmayacaksınız.YÖNETİME DEVAM DURMADAN.BU TARAFTAR ARKANIZDA HER ZAMAN.BU YÖNETİME RAHAT YOK BU ÇAKALLARIN....KOYMADAN.

liseliler

yarın ki maçta gösterelim ne kadar samsunsporlu olduğumuzu..tezahüratların çoğunu sezgin başkan ve şafak başkana yapalım..tv den sesimizi duysunlar hainler..

körfez55

yarın sakaryada desteğimizi göstereceğiz.inşallah maça gelir.o çapulcular da görür taraftar kimi istiyo bakalım.

istanbul grubu

yönetimimiz; çakalların ve hainlerin olduğu bu yolda yalnız yürümeyecek.Yönetime geldiklerinde anca beraber kanca beraber demişlerdi.Şimdide biz onlara aynısını diyoruz.''anca beraber kanca beraber'' bir kez olsun birleşelim ve gücümüzü gösterelim.Bu yönetim yoksa bizde yokuz artık.

istanbul grubu

iki başkanda yarın maça geliyorlarmış.hatta yöneticilerin çoğu geliyormuş.

körfez55

evet anca beraber kanca beraber.yönetimimiz başkanımız bu cefakar taraftar için istifa etmeyecek.taraftar isterse diğer parazitlere laf düşmez.ve bu taraftar sezgin başkanın sonuna kadar arkasında.

bu çok iyi bir haber.maça gelirseler 90 dk onları bağrımıza basacağız.kimse samsunsporun önüne engel koyamayacak.

berusa55

mactan önce böyle bir acıklama yapılır mı? simdi maca gelseler ne yazar? topcuların moralini düsünemiyorum su an!cok zamansız bir acıklama cok!

liseliler

her şeye rağmen yinede maça geliyorlar...yazık ya..yazık oluyor bu yönetime yazık oluyor bizlere..walla gözlerim doldu..bu adamlar gitmemeli..eğer geç kalırsak ve giderlerse bir daha gelmezlerrr:(

körfez55

takımımız kocaelideymiş şuan da acaba otelemi gitsem napsam.iyi bi haber almadan uyuyamam artık.

cem 55

berusa sende hala yarınkı mactasın be kardeşim biz yarınkı macı alsak ne olur kaybetsek ne olur bu saatden sonra biz burda bi macı degil 5 sezon sonrasını düsünüyoruz ismail baskandan sonra ilk defa taraftarla iç içe sadece samsunsporu düsünen baskan bulduk degil onu kaybetmemeye calısıyoruz sakarya macı bu saatten sonra kımın umrunda zaten bu adamlar giderse küme düsmeme mücadelesi bizi bekler.

berusa55

fıtbolcular haberi duymamıssa bile birazdan hbaeri olur ve moralleri ne seviyyeye gelir bi düsünelim!

liseliler

berusa sen yarını düşünüyorsun biz yarınlarımızı...

körfez55

yemişim sakarya maçını yaw.zaten kazanamayacktık.bu yönetim gider bırak sakaryayı mardini de yenemeyiz seneye araklısporu da..