Eyvah : Yazıklar olsun.. Kan emiciler!

Başlatan liseliler, 09 December 2007, 20:19:47

« önceki - sonraki »

King Of The North

Şehirde ve takımın içinde bu kadar Rum varken olacakları tahmin etmemek zor değil.Daha önce de dedim Samsun'daki bütün belediyeler Rum kökenli vatandaşları çalıştırıyo,ne kaynak gelir bize ne de destek ancak kuyumuzu kazarlar.

samsunmania

Samsunsporumuzun nasıl küme düştüğü, neden sahipsiz bırakıldığını şimdi daha iyi anlamış olduk.Bu iş çoook derin neden sonuç ilişkileri taşıyor. Başkanımıza baskı çok yukarılardan gelmiş gibi görünüyor. Çünkü davaya müdahil olunca Samsunsporun kasasına girmiş gibi gösterilen paraların aslında birilerinin cebine gittiği ispatlanmış olacaktı. Belki bu güç yönemin topunu istifaya zorlayıp bir kukla başkanla bu pisliği temizleme gayreti içinde. Biz gerçek Samsunsporlular tepkimizi koymaliyız.Gerekirse kulübün hesaplarını inceletip bu pislik yumağını ortaya çıkartanlarla beraber davalara biz de müdahil olalım. Bu 4-5 yıldır çektiklerimizden ya tamamen kurtuluruz ya da şerefimizle bu işe noktayı koyup amatörden devam ederiz. Ama ŞEREFİMİZLE. Bu şehrin ekmeğini yiyip de takımına ihanet eden herkesin allah belasını versin.

atakumlueray

köpekler istedi diye atlar ölmez...madem yönetimin çakıl projesi iyi gidiyo,transfer çalışmaları iyi gidiyo bikaç kişinin galip öztürkü arayıp şikayet etmesiyle bu iş böyle bir duruma gelmemeli bnece.hem galip öztürkün hep olayların dışında kalıp kendini sürekli samsunsporun karar mercii olarak görmesini içime sindiremiyorum..ya bu işin tam ortasında olur ya da tamamen elini eteğini çeker.sene başında lisans bedellerini ödedi diye bütün işleri yönlendiremez.zaten o kadar yardımı galatasaraya da yapmıyor mu?

mctlçy

arkadaşlar ekononomik sıkıntı yok daha dün ödeme yapıldı topçulara başka şeyler var olayın içnde ama EKONOMİK SIKINTI YOK internetteki bütün haberler kolpa[/b]

berusa55

samsunmania55 kardesim herharfine katılıyorum yazdklarının!onurumuzla amatörde oynarız yeter ki seref haysiyet sahibi insanlarla olsun bu iş!

samsunmania

Bakın arkadaşlar bu iş bizde bitiyor. Takımımız sahipsiz zannediyorlar. İstanbul ve Trabzon özentisi güruh bizi çok küçük görüyorlar. Sesimizi yükseltelim.Cesur insanları yanlız bırakmayalım. Asıl beni yaralayan, koca Samsun şu takımı kaldıramadı ya, ben buna yanıyorum.

kayacan

Kısa süre önce klüpte dosya taşıyan kişilerle ilgili bir haber çıkmıştı hatırlarsanız.Klübün mali yapısı kayıt altına alınıyordu.Sonra birden sihirli bir el geldi bu sümen altı oldu.Anladığım kadarıyla ortalıkta dönen para dudak uçuklatan cinsten.Başkanda kukla olmak istemedi pisliği gördü olay bundan ibaret.Malesef Samsunda tüm yöneticilerin değişmesi gerek artık.Tüm belediye başkanları tüm müdürler  hepsinin temiz kan gerekiyor artık.Burada menteşoğlundan sonra gelen tüm başkanlar zan altında artık.Samsunspor nasıl bu kadar borca sokuldu.Bu soru hiçbir zaman bilinemeyecek.Kimse bana 2 defter tutulmuşta maliyeye şikayet olmuş hikayesini anlatmasın.Siz hala buna inanıyormusunuz?

edmontdante

Siteye bir bakayım dedim maçla ilgili ne var ne yok diye.Şok oldum.BU da ne şimdi böyle.

Artık  ne dönüyorsa birileri açıklamak zorunda.Özel işlerin yoğunluğu vs bahaneleri bırakıp kim ne biliyorsa açıklamalı.Bu neymiş böyle ya herkes birşeylerin peşinde.Bırakın takımı kendi haline be şerefsizler.Ne istiyorsunuz bu takımdan.Bu takımın üzerinden zerre menfaat kazanmaya çalışan her kim varsa ................ payı mayı yok.

bengülü

yazıklar olsun belediye başkanı sayında demiyeceğim y.z. yılmaz ne biçim adamsınız takıma destek vermediğiniz gibi klübü zarar veriyorsunuz yazıklar olsun sizin gibi samsun bld. başkanı istemiyoruz sayın sezgin gümüş başkanımıza kısa sürede olsa hizmetlerinden dolayı  teşekkür ederiz adama ben kızmıyorum çünkü bir konuşmasında ismail uyanık haklı idi demişti kimse bu şehirde bu takıma destek vermediğini söylüyordu işimiz zor artık  bu senede bu takımdan kimse bir şey beklemesin

kayacan

Samsunspora para veririm ancak ben başkan olursam diyen kim acaba böyle bir haber var.Galip öztürkün izni ile başkan istifa etmiş.Para sorununu kaldıracak bir başkan geliyormuş acaba bu isim kim?

timofte

Samsunspor'a yapılan bazı bağışların kulüp kayıtlarına geçmediği görüldüğü için, yeni yönetim Büyükşehir Belediyesi yolsuzluğuyla ilgili A takımı davasına müdahil olmaya hazırlanıyordu.
Bu haberi daha dün okuduk.

Bugün ise ani bir istifa haberi ile karşı karşıyayız..

Bir hafta kadar önce Büyükşehir Belediyesi'nin aymazlığıyla ilgili beyanda bulunan Sezgin Gümüş,
bugün başkanlığı bırakıyor, ya da bırakmak durumunda kalıyor..

Bütün bunların tesadüf olduğunu hiç sanmıyorum..

Malesef Yusuf Ziya Yılmaz'ın belediye başkanlığı dönemi, Samsunspor açısından bir yıkım dönemi oldu.

Rezillikler diz boyu. Ben bu insanı sevmiyorsam Samsunspor'a verdiği zararlar yüzünden. Seveni de var. Ama bence bu insanı sevenler bu konuyu yorumlarken, kişileri mi yoksa kurumları mı daha çok sevdikleri sorusuna net bir cevap verebilmeliler. Samsunspor mu, Yusuf Ziya mı? Samsunspor'u seviyorum ama bu adam takıma zarar değil, yarar getiriyor diye düşünen varsa da, saygı duyarız ne diyelim..

Ama bana göre bu adam belediye başkanı olarak kaldığı sürece kara bulutlar Samsunspor'un üzerinden dağılacağa hiç benzemiyor.

Bu arada şu an istifa eden sadece Sayın başkanımız Sezgin Gümüş, yönetim görevine devam ediyor. Aralarından bir başkan seçecek ya da kongreye gidecekler.
Ama duyumlar oldukça net; başkanlığa Hüseyin Başgöl'ün getirileceği belirtiliyor.
Yani bu istifanın yönetsel anlamda kulübe olumsuz yansımama şansı hala var.
Üzücü olan şey, son birkaç senedir, Samsunspor'u yönetenler şehrin belediye başkanına adeta biat etmeliymiş, onu asla eleştirememeliymiş gibi bir hava oluştu ve bu da insanın kanına dokunuyor..

bengülü

Alıntı yapılan: "kayacan"Samsunspora para veririm ancak ben başkan olursam diyen kim acaba böyle bir haber var.Galip öztürkün izni ile başkan istifa etmiş.Para sorununu kaldıracak bir başkan geliyormuş acaba bu isim kim?

valla bende çok merak ediyorum kim bu başkan adayı akstv sporda izledim bu gece başkan adayın ofisinde basın açıklaması olucakmış iyi bir samsunsporlu birisi gelir inşallah

kayacan

Ortada büyük bir yolsuzluk kokusu alıyorum.Klübün defterleri inceleniyor haberlerinden sonra böyle bişeyin olması midemi bulandırdı açıkcası.Bunlar samsunsporu amatöre düşürüp defterini dürecekler böylece incelenecek hesapta kalmayacak.Ortada kayıp çok büyük para var.....

55cem55

[/b]
RUMLAR YİNE YAPTI YAPACAKLARINI

O.YILMAZ

Arkadaşlar akşam saatlerinderin msn'deki bir arkadaşın verdiği haber ile şok oldum. Basına yansıyan ve yukarıdaki yorumlar ile kafamda bir seneryo oluştu ama bu ne kadar gerçeği yansıtır bilemem. Şuanda anlatmayada gerek görmüyorum.

Bakalım yakın zamanda çıkacak gelişmeler neler olacak.