Eyvah : Yazıklar olsun.. Kan emiciler!

Başlatan liseliler, 09 December 2007, 20:19:47

« önceki - sonraki »

erkan55

sezgin baskan bizi birakma...
hüseyin basgöl kimmis lan  :evil:

berusa55

bu kadar önemli bir mac öncesi bir gün daha beklenemiyor muydu? bu iste kesin art niyet var. mac öncesi takımımıza yapılan en büyük kötülüktür bu!

körfez55

heryerde başkan istifa etti diyo.ettiyse geri döndürmemiz lazım etmediyse arkasında samsunspor taraftarını oldunu ona göstermemiz lazım.öncelikle yarın sakaryada...

harbisamsunsporlu5517

sezgin baskan olmadı bizi böyle bırakıp gıdemezsin

berusa55

ve yeniden sezon basındaki durumumuza döndük. artık okuyacağımız haberler malum: baskan adayı yok, kongre yine ertelendi. ekonomik sıkıntı bitmiyor ve baskan adayı halen yok... :( allah sonumuzu hayreylesin

Sadece Samsunspor

u lan şöyle zengin olacam çok param olacak samsunspora başkan olmazsam en adi şerefsizim anasını satim

erkan55

biz taraftariz cekeriz cefa
sezgin baskan bizi birakma

jean

a q ya nerden cikti simdi tam ilk yari biterken takim dagilmasa bari

Çaðrý55

offffff offffffffffff yönetim yokken çıkan haberlerden bıkmıştım.yine aynıları olacak

selahattin55

kim bu orosbu çocukları kim samsunsporun tirilyonlarını cebine indiren köpekler kim bu içimizdeki düşman kim bu yönetimden rahatsız olan şerefsizler bakın arkadaşlar samsunsporun geleceğiyle  oynuyorlar benim en çok güvendiğim yönetim in devre arası yapacak olan transferlerdi.eğer bu adamlar bırakırsalar bu takımı ozaman sonumuz geldi yarın sakaryada yönetime sahip çıkmalıyız.gerekirse samsuna gidelim.onlar istifaya zorlarsa bizde istifa etmemeye zorlayalım.kosaca samsunsporun geleceğini 2tane orosbu evladının dediği mi olacak yada bizim samsunspor taraftarının dediğimi olacak bunu hep beraber görelim.

körfez55

arkandayız selo başkan sen gidelim de gidelim samsuna.gerekirse okulu asar giderim.her türlü geliriz.kimse samsunsporla bu taraftarla uğraşamaz.

METE

abı gozunuzu sevıyım bunee yaaa habere bakk aq valla canım acayıp sıkıldı yaa ıns gerı dondururuzz ınsallahda cunku bızı kurtarıcak daha ıyı bı yonetım daha goremıorum suan ben...:S:S:S:S:S:S

körfez55

sayın başkanım bu gördüğünüz sadece samsunspor.biz in 24 üyesi böyle yüzbinlerce kişi arkanızda bunu unutmayın.kendi çıkarlarına göre hareket eden 2 3 çapulcuya meydan bırakmak yakışmaz size...

cem 55

beyler karamsarlıga ümitsizlige gerek yok zaten senelerdir yaptıgımız kılımızı bile kıpırtdatmadan öldük bittik deyip enkaz edebiyatı yapmak.biz baskanımız sezgin büyük ve 2.baskanımız safak gedikoglunun ne kadar büyük samsunsporlu olduklarını ve bu takıma gönülden baglı olduklarını biliyoruz yapacagımız kene gibi senelerdir bu takımın üstünden beslenenlere samsunspor taraftarının neler yapabilecegini göstermek biz istersek basarırız zaman birlik olup ortak hareket etmekte.baskanımız 40 derece ateşi oldugu halde bu sene mardindeydi adam bu sene mac kacırmadı bayramda samsundaydım baskanımız bu sefer antremanı izliyodu eskişehirde otelde kendisiyle görüstügümde işi filan bosverdim 1.işim samsunspor bu takımı 1.lige cıkarmadan bana hersey haram diyodu keza safak baskanın samsunspor askını bilmeyen adamın aklından şüphe ederim.Evet arkadaslar böyle degerler kolay yetişmiyo böyle insanlara sahip cıkmamız gerekiyo şimdiye kadar samsunspor taraftarı olarak bizlerde sucluyuz hiç bişey yapmadık biz yarın istanbul grubu olarak sakaryada olacaz bu saatden sonra macı bıraktık 90 dakıka sezgın ve safak baskana destek olacaz ve ilk fitili biz atesliyoruz yarın sakaryada mactan sonra arkadaslarla konusucaz belki samsunada gelebiliriz samsundaki arkadaslarında artık harekete gecmesini bizim yarın sakaryadan atesleyecegimiz fitili devam ettirmelerini istiyorum.samsunspor taraftarı olarak bunun bizim görevimiz oldugu kanısındayım.

Forvetim

sezon ortasında olacak şey değil bu. inşallah doğru değildir. doğru ise vazgeçirmek için birşeyler yapmalı. yoksa yıkım olur.