Ara transferde (2007/08) kimler alınmalı ?

Başlatan ali ihsan, 12 November 2007, 00:35:51

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: "aliihsan55"Kaleci : Fevzi Tuncay ( Malatyadan ayrıldı,boşta)
Orta Sahanın Ortası : Emre Toraman (Rizede kadrodışı,satılacak)
Sağ açık : Serdar Samatyalı
Forvet : Şadi Çolak

Bu isimler bence bizi hedefe götürür.Tabi para bulabilirsek.Yönetimin işi zor.Şehirdeki ağaların cebinde akrep var zaten.

ali ihsan kardeş güzel bir polit,ka seyrediyor :wink:

tankut

Aldığımız duyumlara göre devre arası antalyaspor serkan rençberi bırakabilir. Alabilirsek orta sahayı toparlar. Yönetime duyurulur.

erkan55

Alıntı yapılan: "tankut"Aldığımız duyumlara göre devre arası antalyaspor serkan rençberi bırakabilir. Alabilirsek orta sahayı toparlar. Yönetime duyurulur.

tankut aynen sana katiliyorum serkan recber cok iyi bir oyun kurucu gecen eskisehirdeydi bir cok macini seyrettim ve cok begendim

ozkan17

bu transfer bıze 1 trılyona patlar..serbest kalcaksa eger sırf oyuncuya 500-600mılyarla anlasabılırız ancak salmazsa antalya bu adamı kesınlıkle alamayız..

takımımızda 10 numara eksıklıgı kesınlıkle belırıyor..alacagımız oyuncular kesınlıkle oynayacak oyuncular olmalı..alıpda yedekde oturtursak ne demeye alıyoruz bu adamlari..serdar samatyalı gercekden harıka transfe olur..ancak;bızde ne ıstek ve ne azımle oynar ben suphelıyım..

forvet ve kalemıze kesınlıkle ve kesınlıkle bırer as transfer yapmamız sart..

MeL_55

arkadaslar İmran Okumuşun dedigi gibi bonservisiz oynucu alabiliriz.. yani yok serdar fln bunlari unutun..

Sol Açık

Emre Toraman ile Gençlerbirliği ilgileniyormuş, yani o transfer de pek kolay sayılmaz.

Ayrıca Gençler, Sakarya kalecisi Martinez'i de alıyormuş...

ali ihsan

Mehmet Şen Altay da kadrodışı kalmış.Forvet için iyi alternatiflerden biri olabilir.Dardanel de Hasan Kabze nin partneriydi.

ahmet

arkadaşlar biz hep maziyle yaşıyoruz nedense ama bakın oftaş kartal kasımpaşa yada diğerleri ordu gibi maçlarına bakın takır takır top oynuyorlar ve hepsi yeni isimler adı sanı duyulmamış isimler artık diyorum maziyle yaşamak yerine iyi bir izleme komitesiyle erola verilen paralarla çok daha iyi 3 genç alınabilirdi artık ayakları yere basmak lazım diyorum. avrupa olabilir türki cumhuriyetinden olabilir ama artık yeni ve heyacan verecek isimler gerek . samet sefa nedense bir havaya girmişler bir genç futbolcu gibi oynamıyorlar celile serkan onlardan daha çok mücadele ediyorlar.

kavaklı55

ahmet arkadaşımıza aynen katılıyorum izleme komitesi bu takımda hiç olmadı.isim üstündekiler ya para yediler yada bu işi bilen gerçek samsunlular yokdu işin içinde genç oyuncularımıza gelince kartallı yaser maçı aldı akranı sefa bizi kahretti.hocamızında kadro kurarken yanlışıda var tabi.19 yaşındaki adam koşacak basacak bunun başka yolu yok.yoksa günümüz futbolunda erir bitersin.inşallah takıma faydalı iki orta saha ve iyi bir forvet alırız.yoksa işimiz gerçekten zor.bu yönetim alamasada kızmamak lazım çünkü onlar ateşten gömlek giydiler.her baba yiğidin harcı değil anlıyacağınız.

simsar

şadi mehmet öncan  kesinlikle alınmalı,

İsmail altunsaban da  oynatılmalı   tabii   yakalanırsa ha ha ha

samsunmania

Arkadaşlar bizim genç ve yetenekli oyunclara ihtiyacımız var.Koşan, pres yapan, dağıtan.Kartal maçında adamları gördük.İlla isim olmasına gerek yok.
Ortasaha 2 forvet 1 sağ bek ve sağ açık olursa çok can yakarız.Fevzi veya eski Ankaragüçlü Zafer de kaleye çok iyi olur.

seco5588

BENCE KALEYE ZAFER ÖZGULTEKIN ALIRSAK VE SERDAR SAMATYALI MEHMET SEN TANER DEMİRBAS TANER GULLERIYI ALIRSAK BU TAKIM İKİNCİ YARI ANCA DUZELIRIZ AMA OPARA BIZDE NERDE

Sadece Samsunspor

kale orta saha kanatlar golcü yani her mevkide adam lazım  :evil:

ali ihsan

Kaleci şart.Orta sahamızıda Celil hariç komple yenilemeliyiz bence.3 top yapmaktan aciz adamlar var,sadece sağa sola koşmakla bu işler olmuyor.Yönetim inşallah para bulur yoksa işimiz zor.Çok eziyet çekeriz.

seco5588

mehmet şeni takımı kadro dışı bırakmış bu adamı devre arası almalıyız kesin forvet alınmalı ne olursa olsun bu adam iş yapar burda kesin alınmalı