Ara transferde (2007/08) kimler alınmalı ?

Başlatan ali ihsan, 12 November 2007, 00:35:51

« önceki - sonraki »

veis

ben caneri  anlayamıyorum gençsin kalitelisin kendine hedef koy ve üç büyüklere git kral ol ama yok adamda ayakda duracak mecal yok ve dogal olarakda bırakın üç büyükleri istanbul bld bile almaz seni az kafası çalışsa anlar bu tepkileri tpo ayagıma gelsin diye bekliyor topa hamle yok eskişehir maçının kaybında hoca kadar büyük suçda canerindir 40 lık sergen bile koşarken adamın koşmaya hali yok çok yazık vallaha.

körfez55

bir kaleci kesinlikle alınmalı.yoksa bu sene küme düşeriz.bunun yanı sıra bir orta saha ve forvet alınmalıdır.şadi çolak ve serdar samatyalı isabetli olur.kaleci konusunda pek bilgim yok.ama kesinlikle bi kaleci lazım.

celebi

kalecei olmazsa bu sene de yine kümede kalmaya oynarız :evil:  :evil:

ozkan17

kalecı almamız artık farz oldu bu ne ya adama pozısyon geldıgı maclarda %90 pozısyonların hepsını ıcerı alıyo..kardesım ınsanda az yetenek olur ya..bu ısı bılmıyosan bırak

Gurbetci Bülent

Kimler alinmali bilmem ama kimler gitmeli bence onu biliyorum:
Mehmet Bölükbasi
Ercümebt
Kemal Akbaba
Sefa
Furkan
Fatih
Feridun

MeL_55

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"Kimler alinmali bilmem ama kimler gitmeli bence onu biliyorum:
Mehmet Bölükbasi
Ercümebt
Kemal Akbaba
Sefa
Furkan
Fatih
Feridun

ercümet cok genc ve zaten kiralik...
sefa hic satilir mi adam genc ve milli takim da oynuyor.
furkan da satilmaz
feridun satilmiyor o trabzonsporun oyuncusu anca geri verilebilir. gerileri satilabilir

Gurbetci Bülent

Tamam belki sefa da haklisin ama furkanda degil adamin topla ilgisi yok be kardes, yarardan fazla zarari var.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"Tamam belki sefa da haklisin ama furkanda degil adamin topla ilgisi yok be kardes, yarardan fazla zarari var.

evet furkanın sadece adı var oyun anlayışı sıfır sanki halısaha da top oynuyor ömür ejder bile furkandan iyi

Sol Açık

Bence Kemal Akbaba'nın da üzerine çok gitmemek gerek. O da kiralık, buna rağmen canla başla oynuyor. Ayrıca 19 yaşında ve bence gelecek için ümit veren bir oyuncu...

Sol Açık

Ayrıca Evren ismi gerçekse bence çok iyi olur. Orta sahanın ortasında oyun kurucu olarak ve hücumda şutlarıyla değerli bir oyuncu ve 33 yaş yaşlı değil tecrübeli anlamına gelir, hele de bu ligde.  Unutmayalım, Serkan 32, Celil 33 yaşında...

Serdar Samatyalı da bence sağ kanat için ideal. Ama umarım takımın iç dengelerini bozmaz.

Forvete de mutlaka takviye gerekli. Şadi ve Taner isimleri de çok olumlu. Mehmet Öncan'ı tanımıyorum.

Bence bir kaleci ve bir de kesici bir orta saha gerekli.

Yani
Evren+Serdar+Şadi veya Taner+Kaleci+Ön libero
Böyle 5 transferle, Samsunspor'un kesin olarak süper lige çıkacağını söyleyebilirim...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Sol Açık"Ayrıca Evren ismi gerçekse bence çok iyi olur. Orta sahanın ortasında oyun kurucu olarak ve hücumda şutlarıyla değerli bir oyuncu ve 33 yaş yaşlı değil tecrübeli anlamına gelir, hele de bu ligde.  Unutmayalım, Serkan 32, Celil 33 yaşında...

Serdar Samatyalı da bence sağ kanat için ideal. Ama umarım takımın iç dengelerini bozmaz.

Forvete de mutlaka takviye gerekli. Şadi ve Taner isimleri de çok olumlu. Mehmet Öncan'ı tanımıyorum.

Bence bir kaleci ve bir de kesici bir orta saha gerekli.

Yani
Evren+Serdar+Şadi veya Taner+Kaleci+Ön libero
Böyle 5 transferle, Samsunspor'un kesin olarak süper lige çıkacağını söyleyebilirim...

para para para  :wink:

Sol Açık

Bu arada transferleri ne kadar mümkündür bilemiyorum ama İzmir'de olduğumdan bildiğim 2 oyuncu (ki bu forumda da herkes biliyordur herhalde) var.

Birisi Karşıyaka kalecisi Onur Kıvrak. 19 yaşında ve çok iyi bir kaleci. Ama almak zor olur, 2009'a kadar sözleşmesi var. Ama alınmasını gerçekten isterim...

Diğeri de Buca'nın santraforu Mehmet Batdal. 21 yaşında, uzun, güçlü ve gol becerisi de olan bir oyuncu. Ümit milli takımda da oynuyor ve bence geleceği çok parlak. Onun da 2010'a kadar sözleşmesi var, ama gerçekten çok çok iyi bir transfer olur...

ali ihsan

Mehmet Batdal için kulübü en son 1,5 milyon euro istiyordu.Yani bu iş olmaz.Maddi sıkıntılarımız belli bu nedenle en fazla 3 oyuncu alabiliriz gibime geliyor.Kaleci,orta sahanın ortası ve sağ açık yeterli olur.Tabi bunlara birde forvet ekleyebilirsek çok iyi olur ama herşey para.Transfer yapamazsak bile mücadelemiz devam edecektir.

ali ihsan

Kaleci : Fevzi Tuncay ( Malatyadan ayrıldı,boşta)
Orta Sahanın Ortası : Emre Toraman (Rizede kadrodışı,satılacak)
Sağ açık : Serdar Samatyalı
Forvet : Şadi Çolak

Bu isimler bence bizi hedefe götürür.Tabi para bulabilirsek.Yönetimin işi zor.Şehirdeki ağaların cebinde akrep var zaten.

veis

yukarıdaki kadroya katılıyorum hatta emre toraman gibi savaşcı bi adam muhakkak alınmalı diyorummm.