Lig A | Ara transfer başlığı

Başlatan radikal-fma, 04 December 2006, 10:53:56

« önceki - sonraki »

King Of The North

Sırf transfer yapmak için adam almasınlar bu takıma.20 tane adam alsalar nolur işe yaramadıktan sonra.Biraz gerçekçi olmak lazım lige ara verildi hiçkimse elindeki işe yarar mücadele ve teknik gücü ve hatta sorunsuz bir futbolcusunu vermek istemez.Boşta kalanların veya takımında huzursuz olup bize gelmek isteyenlerin içinden iyi transferler yaparak hiç değilse ilk 6 iddiamızı devam ettirmeliyiz.

jean

su hocanin dediklerinin yarisini alsak kafaya oynarizkesin

ngonge

daha ortada fol yok yumurta yokken, bunlar bunlar gidicek deyip asıp kesenlerden bi bok olmaz.

önce alternatifini al sonra gönder göndereceğini. yoksa kalırsın mal gibi.

hasselbaink

Alıntı yapılan: "ngonge"daha ortada fol yok yumurta yokken, bunlar bunlar gidicek deyip asıp kesenlerden bi bok olmaz.

önce alternatifini al sonra gönder göndereceğini. yoksa kalırsın mal gibi.

hemşerim seni daha kaliteli,serin kanlı yazılarla hatırlıyorduk
hayırdır? ya bu sen değilsin, birisi nikini kullanıyor yada çok kızmışsın.

körfez55

inanmıyorum ben iyi transfer yapacağımıza tıpkı takımın lige çıkacağına inanmadığım gibi

ngonge

Alıntı yapılan: "canikli"hemşerim seni daha kaliteli,serin kanlı yazılarla hatırlıyorduk
hayırdır? ya bu sen değilsin, birisi nikini kullanıyor yada çok kızmışsın.

sorma canikli, bu taraftarın aptal yerine konmasından artık bıktım usandım. her sen aynı şey, sanki o oyuncuları kendileri değil de başkaları almış gibi karalayıp hemen kadro dışı bırakıp, gene orada burada tutunamamış oyuncuları takıma dolduruyorlar.

MeL_55

AlıntıZAFER SAMSUNSPORLU

KULÜBE GELDİ
İkinci yarıda kadrosuna katacağı yeni isimlerle Play-Off hesapları yapan Samsunspor, Galatasaray alt yapısında yetişen ve Vestel Manisaspor ile Denizlispor'da kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Zafer Şakar ile anlaştı. Dün Nuri Asan Tesisleri'ne Menajeri Haluk Canatar'la birlikte gelen Zafer Şakar, yöneticilerle uzun süre görüştükten sonra kendisine yapılan teklifi kabul etti.

ZAFER HEYECANLI

Anlaşma sodnrası oldukça mutlu gözüken Zafer Şakar, Samsunspor'da oynamayı çok istediğini belirterek,"Samsunspor'un teklifini alınca büyük mutluluk duydum. Aramızda küçük pürüzler vardı o da giderildi ve artık kendimi Samsunsporlu sayabilirim. Takımın durumunu çok iyi biliyorum. Beni tercih edenleri utandırmayacağım. Samsunspor'u hep birlikte Süper lig'e çıkaracağız" dedi.

KALİTESİ ORTADA

Kırmızı-Beyazlı takımın Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar, Zafer Şakar'ın takıma güç katacağını belirterek,"Hocamızın raporu doğrultusunda izlediğimiz bir futbolcuydu. Kalitesi ortadadır. Zafer'de bizde oynamayı çok istedi. Aramızda hiçbir sorun kalmadı. 1.5 yıllığına kiraladık.Samsunspor'a yararlı olacaktır. Transfer çalışmalarımız büyük tizlik içinde devam ediyor" diye konuştu. Mehmet SOYKAN

MeL_55

AlıntıBombalar Patlıyor

Samsunspor'da tranfer harekatı sürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekip Ünyesporlu Seydihan ve Galatasaraylı  Zafer Şakar'dan sonra rotayı Alman liginde top koşturan Bilal Aziz ile Türk Telekom'da oynayan Serdar Çinik'e çevirdi.
Samsunspor yetkilileri, Almanya'da VFL Osnabrück takımında oynayan sol kanat oyuncusu Bilal Aziz  ve Türk Telekomda oynayan Serdar Sinik ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

SAMSUNSPOR BİLAL'İN PEŞİNDE

Samsunspor Teknik Direktörü Levent Eriş'in çok istediği  21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Bilal Aziz'le Almanya'da aracılar vasıtasıyla görüşüldüğü belirtilirken, genç futbolcunun takımının,  Hertta Berlin'le  19 Aralık'ta oynayacağı Almanya Kupası'nın ardından Türkiye'ye getirileceği öğrenildi. Beyrut doğumlu Arap asıllı Türk vatandaşı olan Bilal Aziz'in top koşturduğu  VFL Osnabrück takımı ise,  Reggunal Lig'inde 38 puan ile lider durumda bulunuyor.

SERDAR SİNİK İLE ÖN ANLAŞMA

Kırmızı Beyazlı Kulüp dün de Türk Telekomspor'dan Serdar Sinik ile ön anlaşma yaptı. 28 yaşındaki forvet oyuncusu Serdar Sinik, Türk Telekomspor'da başarılı bir sezon geçiriyor. Samsunspor yetkilileri Serdar Sinik, Ünyesporlu Seydihan,  Galatasaraylı Zafer Şakar ve VFL Osnabrück takımı oyuncusu Bilal Aziz ile  Kulüpleri ile yapılacak bonservis anlaşmasının ardından,  1 Ocak'ta sözleşme imzalayacak.

Bilal AZİZ :VFL Osnabrück

Doğum Yeri    : Beyrut
Doğum Tarihi :1985
Mevki              :Sol kanat
Boyu                :1.74 cm
Oynadığı takımlar: Schalke,TSV Verden.

SERDAR  SİNİK:  Türk  Telekom
Doğum Tarihi    :1978
Mevki                 : Forvet

Oynadığı takımlar: İzmirspor, Gençlerbirliği

Tamer55

SERDAR SİNİK: Türk Telekom
Doğum Tarihi :1978
Mevki : Forvet

bu serdar bize gol attımı arkadaşlar kaç tane golü var?

MeL_55

Alıntı yapılan: "TAMER55"SERDAR SİNİK: Türk Telekom
Doğum Tarihi :1978
Mevki : Forvet

bu serdar bize gol attımı arkadaşlar kaç tane golü var?

hayir bize gol attmamis ama kac gölü var bilmem

bodensee55

dikkat edin beyler alinan topcularin cogu izmirli...eris takimimizi ege havasina sokuyor dikkat edilmeli...daha cok samsunlu olmali bu takim!!!!!!!eris pisirik izmirlileri getririxyor takima.....bu hosuma gitmiyor...celili getir ulan eris.....

ender

bu sene sadece 5 golu varve dedigin gibi bize golu yok

kadir55ist

selam
arkadaşlar bana da levent hoca sanki kendi hemşehrilerini ve talebelerini getirtmeye çalışıyor gibi geldi şu sayılan isimler arsında adam akıllı takımı sırtlayacak maç koparabilecekj bir oyuncu olduğunu sanmıyorum .
inşallah levent hoca bu güveni boşa çıkarmaz.

Amsterdamli

Acikcasi okudugum isimler hic icime sinmedi ve biraz telaslanmaya basladim. Levent Erise guveniyoruz dedik umarim sonu hayirli olur.

Bu arada Erisin taktigi cok acik, hep eski talebelerini aliyor. Bunu ta basindan beri fark etmistim.

Sonucta iyi oyuncu olsunda gerisi farketmez. Takimda Samsunlularin cogunlukta olmasini bende isterim tabi.

oğuzhan55

Elbette takımda Samsunlu oyuncuların ağırlıklı olması daha iyi olacaktır ama mademki bu takımı süper lige çıkarma yolunda Levent Eriş'e görev verildi onun dediği oyunculara güvenmekten başka yapacak bir şey yok.Lakin yapılan transferlerin başarısını ve Samsunspor'un en azından playof oynadığını görmek şartıyla bu mümkün olmalıdır.Hocanın kuracağı kadro ve teknik ekip ilerki haftalara daha güvende girebilmemiz için ikinci yarının ilk haftalarında rotanın doğru yönde olduğunu göstermelidirler.