Lig A | Ara transfer başlığı

Başlatan radikal-fma, 04 December 2006, 10:53:56

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıHAYDAR KOÇ TAMAM GİBİ
Kocaelisporlu Özgür Karakaya'nın transferinden vazgeçen Kırmızı-Beyazlı ekip, aynı takımda forma giyen sağ kanat oyuncusu Haydar Koç'u transfer etmek için girişimlere başladı

Samsunspor dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'yi karış karış tarayan Kırmızı-Beyazlı ekip, Kocaelispor'un sağ kanat oyuncusu Haydar Koç'u transfer edebilmek için harekete geçti. Bu oyuncunun kulübüyle yapılan ilk görüşmelerden olumlu sonuç çıkaran Kırmızı-Beyazlı ekip, Haydar Koç'u almak için gerekirse takas yolunu deneyecek.

Haydar'ın iyi oyuncu olduğunu belirten Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar, "Haydar hakkında olumlu refaranslar alıyoruz. Teknik Direktör Eriş'inde eski öğrencisi. Yönetim olarak bizde bu oyuncuyu renklerimize katmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Samsunspor, daha önce yine Kocaeli'den almak istediği Özgür Karakaya'nın transferinden ise vazgeçti. Özgür KALANBAK

MeL_55

Alıntı yapılan: "MeL_55"
AlıntıZAFER SAMSUNSPORLU

KULÜBE GELDİ
İkinci yarıda kadrosuna katacağı yeni isimlerle Play-Off hesapları yapan Samsunspor, Galatasaray alt yapısında yetişen ve Vestel Manisaspor ile Denizlispor'da kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Zafer Şakar ile anlaştı. Dün Nuri Asan Tesisleri'ne Menajeri Haluk Canatar'la birlikte gelen Zafer Şakar, yöneticilerle uzun süre görüştükten sonra kendisine yapılan teklifi kabul etti.

ZAFER HEYECANLI

Anlaşma sodnrası oldukça mutlu gözüken Zafer Şakar, Samsunspor'da oynamayı çok istediğini belirterek,"Samsunspor'un teklifini alınca büyük mutluluk duydum. Aramızda küçük pürüzler vardı o da giderildi ve artık kendimi Samsunsporlu sayabilirim. Takımın durumunu çok iyi biliyorum. Beni tercih edenleri utandırmayacağım. Samsunspor'u hep birlikte Süper lig'e çıkaracağız" dedi.

KALİTESİ ORTADA

Kırmızı-Beyazlı takımın Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar, Zafer Şakar'ın takıma güç katacağını belirterek,"Hocamızın raporu doğrultusunda izlediğimiz bir futbolcuydu. Kalitesi ortadadır. Zafer'de bizde oynamayı çok istedi. Aramızda hiçbir sorun kalmadı. 1.5 yıllığına kiraladık.Samsunspor'a yararlı olacaktır. Transfer çalışmalarımız büyük tizlik içinde devam ediyor" diye konuştu. Mehmet SOYKAN

Samsunspor Zafer'le anlaştı

Samsunspor, daha önce ön anlaşma yaptığı Galatasaray'ın genç oyuncusu Zafer'i, 1.5 yıllığına renklerine kiraladı. Sezon başında Galatasaray'dan Denizlispor'a kiralanan, ancak burada kadro dışı bırakılan Zafer, Türk Telekom ligi'nin ikinci yarısında Samsunspor forması giyecek.

Geçen hafta içinde sarı kırmızılı yöneticilerle görüşen Samsunspor yönetimi, Zafer ile ilgili her konuda anlaşmaya vardığını bildirdi. Samsunspor Genel Menajeri Ercüment Coşkundere, iyi bir transfer yaptıklarını belirterek, Zafer'in ikinci yarıda takıma çok büyük katkısının olcağını söyledi.

18.12.2006  

Kaynak : DHA

MeL_55

AlıntıSAMSUN SİNAN'A TALİP

Kırmızı-Beyazlı ekip, Süper Lig takımlarından Vestel Manisaspor'un 20 yaşındaki golcü futbolcusu Sinan Özkan'ı almak için girişimlerine başladı

GENÇ BİR OYUNCU

Dış transferde Ünyesporlu Seydihan ve Galatasaraylı Zafer Şakar ile prensipte el sıkışan Samsunspor'da rota Sinan Özkan'a çevrildi. Süper Lig takımlarından Vestel Manisaspor'da forma giyen 20 yaşındaki genç futbolcuyu renklerine katmak isteyen Kırmızı-Beyazlı ekip, girişimlerine başladı.

HAYDAR TAKİPTE

Yönetim, Teknik Direktör Eriş'in ısrarla alınmasını istediği genç oyuncu ile görüşmeler sürüyor. Bunun yanı sıra Kocaeli'den Haydar Koç'u da yakın takibe alan Kırmızı-Beyazlı ekip, Kocaelispor Kulübüyle temaslarını yoğunlaştırdı. Samsunspor'un bu iki oyuncu almak için yoğun mesai harcıyor.

AllydeenleaR

bunlar mı bizi çıkaracak

süperlig HAYAL!!!!

jean

1.ligden tecrubeli adam almaliyiz veyselin adi geciyordu bir ara o daha isabetli olur

hasselbaink

Evren Nuri Turhan Sakaryaspor ile anlaşmış. Kiralık olarak bir devre oynayacak.

Zafer Demiray Bursaspor'a giderken, Ümit Aydın da Kayserispor'a gitmiş.

A kalite adamlar Lig A'ya burun kıvırıyorlar. Celil'i kaçırmasak bari...

Tamer55

Alıntı yapılan: "jean"1.ligden tecrubeli adam almaliyiz veyselin adi geciyordu bir ara o daha isabetli olur

bizim eski futbolcular l.ligde oynamış futbolcular açıklamalarını dikkat ettinse ligin ilkyarısı bitti halde kendilerini l.lig de zannediyorlarmış adapte olamamışlar bundan iyi l.lig tecrübesi olurmu jean

MeL_55

yaw bu adam deli yaaa genc oyuncularlan ne yapacan !! ne tecrübesi var nede .... evren gibi kaliteli tecrübeli oyuncu cenk de ankaragücü ile anlasmaya varcakmis !! celil kayseri len bu takima tecrübe lazim !!!!!!!!! cenk ve celil li kapin adamlarin gönlü samsun da ****** yönetim ****** levent!!!!!!
cenk in gidecegini inan miyorsaniz aha
http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=100&go=44605

hasselbaink

Alıntı yapılan: "canikli"Evren Nuri Turhan Sakaryaspor ile anlaşmış. Kiralık olarak bir devre oynayacak.

Zafer Demiray Bursaspor'a giderken, Ümit Aydın da Kayserispor'a gitmiş.

A kalite adamlar Lig A'ya burun kıvırıyorlar. Celil'i kaçırmasak bari...

demiştim -ki transfer edilmesi yönünde epey bir yazdığım Azerbaycanlı Ceyhun Sultanov'u Eskişehirspor'un alacağı söyleniyor. Yok, azizim yok! Artık yönetime el kyma vaktim geldi sanırım.  :cry:

AlıntıAzeri futbolcu Ceyhun Eskişehir'e geldi

Eskişehirspor transfer komitesi, devre arası transfer görüşmelerine hız verdi. Dün Eskişehir'e gelen Azerbaycan Bakı takımının orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Ceyhun Sultanov, yönetimle pazarlık masasına oturmadan önce Eskişehirspor tesislerini, Atatürk Stadını ve şehri gezdi. Yeni yapılacak tesisler hakkında da bilgi alan Ceyhun, akşam saatlerinde ise 2. Başkan İsmail Ilgaz ile pazarlık massına oturdu. Başkan Nebi Hatipoğlu'nun yurt dışında olması nedeni ile transfer görüşmelerini yürüten Ilgaz, Ceyhun'la anlaşmaya varmaları halinde Azerbaycan'dan bir futbolcunun daha gelebileceğini söyledi.
YILIN SPORCUSU
Ceyhun'un menajerliğini yapan Eskişehirli Selim Şengül, Azarbaycan Bakı takımında forma giyen milli tıkım oyuncusunun, geçen sezon yılın sporcusu seçildiğini belirterek, Ceyhun'un Eskişehirspor la anlaşması halinde Azerbaycan'dan forvet oyuncu Mammadov veya bir futbolcunun daha gelebileceğini söyledi.

timofte

Canikli'nin ısrarla söylediği hatta bu sitede yayınlanan röportajda Levent Hoca'ya da ismi belirtilen Ceyhun Sultanov görüldüğü kadarıyla Eskişehir'le anlaşmak üzere.. Umarım oradaki performansını izledikçe üzülmeyiz.

mehmet yılmaz

Ceyhun Sultanov sezon başında da Eskişehir'e gelip imzalamıştı ancak Azerbaycan Federasyonu sorun çıkartmıştı...

Ben de 1-1 biten Azerbaycan-Türkiye Milli Maçında ve 3-0 biten Portekiz-Azerbaycan milli maçlarında seyrettim Ceyhun'u... Teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu. Şu an için Azerbaycan'ın en iyi oyuncusu diyebilirim. Samsunspor'a gelmesini çok isterdim. Hatta Timofte'nin yazdığı gibi bu sitedeki bir röportajda Levent Eriş'e direkt isim verilerek Ceyhun Sultanov sorulmuştu. O da neden olmasın demişti ama demek ki "neden olmasın?" cümlesinin "neden" bölümünü kaldırmışlar!

Yanına alınacak bir başka Azerbaycanlı oyuncuyla birlikte -ki Lig A'da, Türk Cumhuriyetlerinden 2 oyuncuya müsaade ediliyor. uyum sorununu çok daha rahat aşacağını düşünüyorum.

İnşallah Eskişehir de alamaz dersem hasedime verin!
:wink:

veis

transferlerden hoşnut olmamakla beraber korkumda başladı ve bizi zor bi 2.yarı bekliyor nokta transfer haydar veya seydihan ise yandık ki ne yandık

55cem55

OYUNCULAR YAKIN TAKİPTE
Diyarbakırsporlu Muhamed'in durumu yarın belli olacak. Diyarbakır yönetimi yaşanan maddi krizi..
21 Aralık 2006 Perşembe 11:43
Diyarbakırsporlu Muhamed'in durumu yarın belli olacak. Diyarbakır yönetimi yaşanan maddi krizi yarında çözemezse, tecrübeli oyuncu Samsunspor'un teklifine 'evet' diyecek

YARIN BEKLENİYOR
Samsunspor'un gözü kulağı Diyarbakır'da. Yeşil-Kırmızılı ekibin başarılı futbolcusu Muhamed'i renklerine katmak isteyen Samsunspor'un yarını beklediği öğrenildi. Diyarbakırspor, futbolcularına alacaklarını ödemediği taktirde serbest kalacak futbolcular arasında Muhamed'te yer alacak ve Samsunspor'un teklifine büyük ölçüde 'evet' diyecek.

OYUNCULAR YAKIN TAKİPTE
Kırmızı-Beyazlı ekip bunun yanı sıra transfer listesinde yer alan diğer oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar, olmazsa olmaz olarak gördüğümüz futbolcuların peşini son dakikaya kadar bırakmayacaklarını belirterek,"Hiç durmadan çalışıyoruz. Bu çalışmamızın meyvesini alacağız" dedi. Özgür KALANBAK

veis

setdihan ve zafer tamam.hadi haydar koç ve ermanıda aldık etdimi size 4 tane adam hadi bide celili aldık oldu 5.yönetim neder 5 tane adam alacagız.bumudur yani samsunsporu süperlige çıkarma planı.

radikal-fma

haydar koç benimde daha önce ilgimi çekmiş bir futbolcu. çok hızlı bir sağ kanat oyuncusu