Lig A | Ara transfer başlığı

Başlatan radikal-fma, 04 December 2006, 10:53:56

« önceki - sonraki »

sezgin

HAYDAR KOÇ İNŞALLAH OLUR SEYRETTİĞİM KADARIYLA İYİ FUTBOLCU HEM 90 DAKİKA BOYUNCA MÜCADELE EDİYOR ARADIĞIMIZ ADAM KOCAELİ BIRAKIRSA İYİ OLUR ZAFER DE G S PATENTLİ FUTBOLCU GS NİN ALTYAPISI SAĞLAM BİZE HAYIRLI OLUR

sezgin

Zafer İmza attı

Teknik Direktör Levent Eriş'in ısrarla istediği Galatasaray'ın 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Zafer Sakar, dün menajeri Haluk Canatar ile birlikte Samsunspor Kulübü'ne geldi. Burada Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar ve Genel Menajer Ercüment Coşkundere tarafından kulübe çağrılan, Noter huzurunda 1.5 yıllığına kiralanan Zafer ile ön protokol yapılarak karşılıklı imzalar atıldı.Zafer Sakar, imza sonrası yaptığı açıklamada ise "Samsunspor'un da, benim de hedeflerim var. Bu hedefleri tutturmak için buradayım" dedi. Genç oyuncu, birinci lig takımlarından gelen transfer tekliflerini kabul etmediğini de belirterek, "Samsun ve Samsunspor'a kendim isteyerek, severek geldim. İlk hedefim takımımın layık olduğu yere çıkmasına katkı sağlamak. İkinci hedefim ise burada aşama kaydetmek" diye konuştu.

piyanist

Zafer İmzalamış Hayırlı Olsun Bütün Camiaya Umarım Başarılı Olur

MeL_55

AlıntıTRANSFERDE BOMBALAR PATLIYOR

Kırmızı-Beyazlılar, T.Telekomsporlu Serdar Sinik, Trabzonspor'dan Cem ve Konyaspor'dan Ufuk ile prensipte anlaşırken, Etimesgut Şekerspor, İbrahim ve Muhammet'e talip oldu

FLAŞ TRANSFERLER
Samsunspor, transferde hareketli günler yaşıyor. Galatasaraylı genç Zafer ile ön protokol imzalayan Kırmızı-Beyazlı ekip, şimdide Türk Telekomsporlu Serdar Sinik, Trabzonspor'dan Cem ve Konyaspor'dan Ufuk ile prensipte anlaştı. Bu oyuncuların kulüpleriyle olan sorunları giderilmeye çalışılıyor.

AZERİ VE GÜRCÜ
Kırmızı-Beyazlı ekibin oyuncu arayışları bununla sınırlı kalmayacak. Türkiye'yi karış karış tarayan Kırmızı-Beyazlı ekip, rotasını azeri ve gürcü futbolculara çevirdi. Samsunspor, Ocak ayında Antalya'da kamp yapacağı öğrenilen azeri takımlarında forma giyen kaliteli oyuncuları büyüteç altına alacak.

TERCİHİMİZ TAKAS
Öte yandan, Etimesgut Şekerspor, Samsunspor'un gözden çıkardığı İbrahim ve Muhammet'e talip oldu. Genel Menajer Ercüment Coşkundere, bu iki futbolcuyu takasta kullanmak istediklerini belirterek,"Bu transfere sıcak bakmadık. Paradan ziyade takasa ağırlık veriyoruz" dedi. Özgür KALANBAK

MeL_55

AlıntıİLK İMZA ZAFER'DEN

Kırmızılı-Beyazlı ekip, transferde ilk imzayı Galatasaraylı Zafer Şakar'a attırdı. Genç oyuncu Zafer,"Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi

İLK İMZA
Samsunspor, dış transferde ilk imzayı Galatasaraylı genç oyuncu Zafer Şakar'a attırdı. Daha önce anlaşma yaptığı Sarı-Kırmızılı oyuncuyu, 1,5 yıllığına kiralayan Samsunspor, dün Zafer için Nuri Asan Tesisleri'nde imza töreni düzenledi. Genel Menajer Ercüment Coşkundere ve Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar'ında yer aldığı imza töreninde oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Zafer, Samsunspor'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

FAYDALI OLACAĞIM
Herşeyden önce hedefleri olan bir takıma geldiği için çok mutlu ve huzurlu olduğunu kaydeden genç oyuncu, "Samsunspor'u yakından izliyor ve takip ediyordum. Bana yabancı bir takım değil. Burada daha önce birlikte oynadığım arkadaşlarımda var. Uyum sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum. İnşallah her iki taraf içinde hayırlı bir sezon olur. Amacım Samsunspor'a faydalı olmak. Bunun için buradayım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.

İDMANA ÇIKTI
Kırmızı-Beyaazlı ekibin yeni transferi Galatasaraylı Zafer Şakar, dün ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesinde takım arkadaşlarıyla tek tek tanışan Zafer Şakar'a, Tufan ve Serkan Dökme yardımcı oldu. Uzun süre bir arada sohbet eden Tufan, Serkan ve Zafer oldukça samimi görüntüler verdiler. İdman eksiği olduğu için takımdan ayrı düz koşu yapan genç futbolcu, daha sonra salonda Fizyoterapist Erdoğan Akçiçek yönetiminde çalıştı. Özgür KALANBAK

Cubuklu Formayi büyük resimde görmek istiyorsaniz
bu adres se basmaniz gerek !!![/
b]

http://habergazetesi.com.tr/sendbinary.asp?path=D%3A%5Chome%5Chabergazetesi%2Ecom%2Etr%5Chttpdocs%5Chaberler%5Cfoto%5Cfoto6163%2Ejpg&Width=413

Tribün_ali

Hayırlı olsun zaferi fazla tanımam futbolunu bilmem ama arkadaşlar iyi futbolcu diyorlar inşallah hayırlı olur SAMSUNSPORUMUZA

kadir55ist

selam
inşallah hayırlı olur.
takımımıza genç ve yetenekli arkadaşları kazandırabilirsek ileride de faydasını inşallah görürüz.
kampa kadar istedikleri tüm topçularla inşallah anlaşırlar.
çok zor bir ikinci yarı bizi bekliyor.

kayacan

Diyarbakırspor futbolculara alacaklarını ödemiş o işde yattı.

veis

ısrarla yazıyorum sezon başı denizlideydi ve kadro dışı kaldı umarım bizde sorun yaşamaz.

körfez55

zafer iyi bir oyuncu en azından genc ve mücadeleci..ama bu yetmez bizim daha kaliteli oyuncular almamız gerek.inşallah alırlar istedikleri youncluları.yoksa işimiz oldukça güç

MeL_55

AlıntıTransferin Bombası

Samsunspor, Kayseri Erciyessporlu  Ömer Ateş ve Almanya VFL Ösnabrück takımından  Bilal Aziz ile prensipte anlaştı. Bu futbolcular, kulüpleri ile olan sorunların çözülmesinin ardından Antalya kampına dahil edecek.

Ömer Ateş geliyor
Transfer çalışmalarını son hızla sürdüren Kırmızı-Beyazlı takımda, Galatasaray'lı Zafer ile ön protokol imzalanırken, Kayseri Erciyesspor'un defans oyuncusu  Ömer Ateş ve Almanya VFL Ösnabrück takımından sol kanat oyuncusu Bilal Aziz'le  de prensip anlaşmasına varıldı. Samsunspor Transfer Komitesi, bu futbolcuların kulüpleri ile olan sorunları çözmeye çalışıyor.

Alırsak bomba olur
Teknik Direktörü Levent Eriş de, Erciyessporlu Ömer Ateş ve  Almanya VFL Önsbrück takımında oynayan Arap asıllı Türk vatandaşı Bilal Aziz'le prensipte anlaştıklarını söyledi. Eriş, "Arkadaşlarımız Bilal Aziz'le görüştü kendisi Samsunspor'a gelmek istiyor . Böylece  bu futbolcu ile sorunumuz kalmadı. Kulübü ile anlaşmaya çalışıyoruz. Bilal çok iyi bir futbolcu, bizim için bomba bir transfer olur" dedi.

Amsterdamli

Bana gore Ali Guzeldal, Gokhan Gonul, Celil Sagir ve Cenk Isler kesinlikle gelmeli. Bu 4 Samsunlu oyuncu ile hem futbolcu kalitesi hemde Samsunluluk ruhu bakimindan buyuk katki saglamis oluruz takima. 2 tane lig A'nin tozunu attiran genc yetenek 2 tane tecrubeli gercek Samsunsporlu.

Diger transferlerde altyapidan olsun artik.

MeL_55

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Bana gore Ali Guzeldal, Gokhan Gonul, Celil Sagir ve Cenk Isler kesinlikle gelmeli. Bu 4 Samsunlu oyuncu ile hem futbolcu kalitesi hemde Samsunluluk ruhu bakimindan buyuk katki saglamis oluruz takima. 2 tane lig A'nin tozunu attiran genc yetenek 2 tane tecrubeli gercek Samsunsporlu.

Diger transferlerde altyapidan olsun artik.

cenk'e gerek kalmas napacaksin 5 forveti !! caner serkan gökhan kaba gelirse ali !!! celil in yerine sol tarafa 1 transfer yaptilar zafer sol kanat ta oynuyor !! celil sag da oynabiliyor mu  ?

berusa55

hangi 5 forvet?caner sezonu kapattı!gkhan kabadan hayır yok!celil sanki geldi de!takımda forvet yok ve hala forvet alacaz??daha tık yok!serkan ayuttan da bu saatten sonra fayda yok iki de bir sakatlığı nükseder!işimiz hayli zor gibi!

MeL_55

Alıntı yapılan: "berusa55"hangi 5 forvet?caner sezonu kapattı!gkhan kabadan hayır yok!celil sanki geldi de!takımda forvet yok ve hala forvet alacaz??daha tık yok!serkan ayuttan da bu saatten sonra fayda yok iki de bir sakatlığı nükseder!işimiz hayli zor gibi!

tik var cem demir ve ali güzeldal