Lig A | Ara transfer başlığı

Başlatan radikal-fma, 04 December 2006, 10:53:56

« önceki - sonraki »

Tamer55

yönetimin parası varmı yokmu anlamadım transfer yapacağız diye kalabalık bir liste ortaya çıktı bunlar hem ucuz hemde kaliteli futbolcu arıyorlardır hemde ara transferde arasınlar bakalım transfer bombaları nı patlatsınlar bakalım sezon sonunda kim patlar görürler

ngonge

havlayan köpekten korkmayacaksın. adam gibi transfer yapabileceklerini hiç zannetmiyorum.

jean

iki oyuncu sanki cok gibi inslalah hayirlsii olur bence daha iyi forvet alinabilirid

Tamer55

ekonomik futbolcu alacaklarmış futbollarıda ekonomik olmaz inşallah..

hasselbaink

AlıntıSamsunspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı Beyazlılar Ünyespor'lu Seydihan'dan sonra, dün de  Vestel Manisa ve Denizlispor'da kiralık olarak oynayan Galatasaraylı Zafer Şakar'la anlaştı.

Sadece Samsunspor

Büyük hamle

Teknik direktör Levent Eriş; Mehmet Yıldız, Zafer Biryol Burak Akdiş, Ufuk ve Zafer Sakar'ı istediklerini söyledi.

Samsunspor, transfer atağını başlatarak, Sivasspor'dan Mehmet Yıldız, Bursa'dan Burak Akdiş ve Zafer Biryol, Konya'dan Ufuk ile Galatasaray'dan Zafer Sakar'ı renklerine bağlamak istiyor. Teknik direktör Levent Eriş, alınacak futbolcularla ilgili bilgileri yönetime verdiğini, ikinci yarı için güçlü  
bir kadro kurmayı amaçladıklarını söyledi.

BİZİ TUTAMAZLAR
İlk yarının da bir değerlendirmesini yapan Levent Eriş, "Başladığım bir işi sonuna kadar götürürüm. Samsunspor'un sezon başında yaşadığı kötü günleri unutturacağız. İlk yarıda bazı talihsizliklerle karşılaştık. Buna rağmen ilk yarıyı istediğimiz yerde bitirdik. Ara transferde bu isimleri renklerimize bağlamak istiyoruz" dedi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
İkinci yarı için hazırlıklarına hemen başlanacağını sözlerine ilave eden tecrübeli çalıştırıcı, "Şimdi çalışma zamanı. Sorumluluklarımızın farkındayız. Bu yüzden işimizi ciddi tutuyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirip, bu arada yapacağımız hazırlık maçlarıyla eksik yönlerimizi göreceğiz" diye konuştu.

Sadece Samsunspor

Zafer Samsun'da

Samsunspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı Beyazlılar Ünyespor'lu Seydihan'dan sonra, dün de  Vestel Manisa ve Denizlispor'da kiralık olarak oynayan Galatasaraylı Zafer Şakar'la anlaştı

Sadece Samsunspor

İmzalar 1 Ocak'ta Spor  

Samsunspor Genel Menajeri Coşkundere, " Transfer çalışmaları içerisinde iki futbolcu ile ön protokol yaptık. Bu futbolculara , 1 Ocakta imza attıracağız" dedi.

AÇIKLAMIYORUZ
Samsunspor Genel Menajeri  Ercüment Coşkundere, transfer çalışmaları ile ilgili olarak nihai kararı almadan ,imza attıramadan kimseye bizim futbolcumuz diyemiyoruz" dedi.  Ön protokol imzaladıkları futbolculara 1 Ocakta  imza attıracaklarınıda ifade eden  Coşkundere, "Samsunspor'a kazandıracağımız futbolcular ile ön görüşmeler, ön protokoller yapıyoruz. Oyuncularla anlaşıyoruz kulüpleri ile olan bonservis sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Kulübümüz ve görüştüğümüz oyuncularımızın menfaati adına bu isimleri açıklamıyoruz" diye konuştu.

ender

seydihan ve zafer hakkinda bilgisi olan varmi.zaferi arastirdim ama ole acaip bi adama benzemiyor.siradan biri gibi.bide anlamadigim bizimkiler neden ocak biri bekliyo imza icin.attir imzani cikar calismalara adam alissin takima.ayni muhabbetler devam ediyor.degisen hicbise yok bizimkilerde.Aylardir takip ediyoruz diyolar nerde bu takip edip konusup anlastiklari adamlar?

cem and naz55

Alıntı yapılan: "ender"seydihan ve zafer hakkinda bilgisi olan varmi.zaferi arastirdim ama ole acaip bi adama benzemiyor.siradan biri gibi.bide anlamadigim bizimkiler neden ocak biri bekliyo imza icin.attir imzani cikar calismalara adam alissin takima.ayni muhabbetler devam ediyor.degisen hicbise yok bizimkilerde.Aylardir takip ediyoruz diyolar nerde bu takip edip konusup anlastiklari adamlar?
resmi imzalar 1 ocakta basşlıyor onun için

veis

zaferi denizli sezon başında aldı ama 2 ay içinde kovdu umarım bizdede aynısı olmaz.

veis

bana göre alınacak adam sayısı 5 çokm az.bide sydihan ve zaferi aldıysak geriye 3 tane kalıyor.3 adam nerde 10 adam kovmak nerde.takıma enaz 8 tane futbolcu lazım.playofa kalınca geniş kadro lazım.

hasselbaink

Alıntı yapılan: "tuqberk-16"Büyük hamle

Teknik direktör Levent Eriş; .......Burak Akdiş, .....istediklerini söyledi.

inşallah birgün Türkiye'de spor haberlerini gerçekten spordan anlayan birileri yazar. Levent Eriş'in Burak Akdiş demeyeceği kesin! Adam, Bursa'da banko oynuyor. Azıcık S.Ligi takip eden herkes bunu bilir.

Belki de şöyle birşey olmuştur!
muhabir: Hocam listede Burak da var mı?
l.eriş: Bırak bu işleri dostum!
muhabir: Alooo! Hocam sesiniz gelmiyor. Burak dediniz değil mi?
l.eriş: yok, bırak dedim bırak...
muhabir: tama hocam sağolun. Anladım, Burak!  :wink:

Tamer55

Alıntı yapılan: "veis"zaferi denizli sezon başında aldı ama 2 ay içinde kovdu umarım bizdede aynısı olmaz.

bizde kovarız alırız kovarız alırız bizimkiler bunu hep yapıyor

berusa55

zafer ve seydihan??işte uyduruk transferler basladı!aldıkalrı bu adamlar yoladıklarının hangisinden daha iyi ve kaliteli??allah kabul etsin!2.yarı da işimiz var anlasılan!