Lig A | Ara transfer başlığı

Başlatan radikal-fma, 04 December 2006, 10:53:56

« önceki - sonraki »

ender

mel 55 google ozgur karakaya yaz arat orda yaziyor bu haberler bursayla anlasmis eger dogruysa.

MeL_55

Alıntı yapılan: "ender"mel 55 google ozgur karakaya yaz arat orda yaziyor bu haberler bursayla anlasmis eger dogruysa.

belki gecen senenin dir ?? gerci yalan da olablir

ender

tarihine baktim bugunun haberiydi.googledan aratirsan bulursun.Bi suru isim  geciyor ama bakalim kimleri alabilecez.

piyanist

Şu anda kesinleşmiş bi tarnsfer yok.Bazı medya kurumlarının oyunlarına gelmeyelim hatta bi internet sitesi de Özgür Karakayanın Kayserisporla masaya oturduğunu yazmış.Medya işte çok görmemek lazım

hasselbaink

Alıntı yapılan: "ender"tarihine baktim bugunun haberiydi.googledan aratirsan bulursun.Bi suru isim  geciyor ama bakalim kimleri alabilecez.

haber geçen ağustos aynın lütfen dikkat. ayrıca Özgür Karakaya bizim ihtiyacımızı karşılayabilecek bir forvet değil.

veis

sezon başı transfer linkine bakın kıçımı yırtdım mehmet yıldız diye adam süper ya.geçen sene playofda istanbulsporda oynadı ve sipiker bile bu çocuk süper dedi dün gibi aklımda.sivasdada lorantdan sonra kadroya girdi.

bide levent hocanın söyledigi ufuk geçen seneyi altayda geçirdi süper bi golcü bu sene konyada varlık gösteremedi.yanlız bu denilen adamlar samsuna gelirse ikinci yarı takım coşar.

kadir55ist

selam
arkadaşlar ara tarnsfer dönemi çok çetin geçecek gibi, hiç bir takım kadrosundan tam olarak memnun değil.
bizim de gündemimize bir çok isim gelecektir gerçi ismini duyduğumuz topçuların 2-3 tanesini zor alıyoruz ve son anlarda son dakika transferleri yapıyoruz.
inşallah levent hoca artık samsunumuzu samsuna yakışır mücadeleci topçularla süper lige çıkartmalıdır.
istediği topçular büyük ihtimalle yönetim tarafından alınacaktır artık takım tam kendi istediği gibi olacaktır.
ikinci yarı samsunspor formasının ağırlığını değerini bilen futbolcularla adam gibi top oynayarak hakkımızla süper lige dönmeliyiz.
artık başka bir şey düşünmüyoruz.

jean

her gun degisik isimler cikiyor imzlar atilmadan daha heyecanlanmicam

ahmet

leven eriş mohammed ali perşembe belli olacak demişti bu perşembe

piyanist

Alıntı yapılan: "ahmet"leven eriş mohammed ali perşembe belli olacak demişti bu perşembe

Ya inşallah olur mohammed ali bize çok yararlıolur düşüncesindeyim.Ama Petkovun gitmesi hala içime sinmedi.Çok üzüldüm.Samsun İçin hayırlısı olsun demekten başka yapacak bi şey gelmiyor elimizden

jean

yavas yavas goruse degilde imza bolumune gecsek iyi olur

MeL_55

AlıntıPINAR ERMAN'A GİTTİ

Samsunspor, Elazığsporlu Erman Kılıç'ın transferini bitirdi. Kırmızı-Beyazlılar Erman'a karşılık Muhammet ve Aydın'ı verecek

RESMEN İSTEDİ
Kırmızı-Beyazlılar ilk ara transferini gerçekleştiriyor. Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar, Erman Kılıç'ın işini bitirmek üzere Elazığ'a gitti. Önceki gün Ankara'da Elezığsporlu yöneticilerle birlikte olan Nacı Pınar, yöneticilerden Erman Kılıç'ı resmen istedi ve bu konuda her iki taraf prensip anlaşmasına vardı.

BUGÜN BİTİYOR

Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar, Erman ile daha önceden prensip anlaşmasına vardıklarını kaydederek,"Elazığlı yöneticilerle de her konuda anlaştık. Erman'a karşılık kadroda düşünmediğimiz Muhammet Şeker ve Aydın Yıldırım'ı vereceğiz. Erman takımımıza güç katacaktır" dedi.

MeL_55

AlıntıKurtuluş'tan Samsun yalanlaması

Diyarbakırspor Kaptanı Muhammed Ali Kurtuluş, Samsunspor'a gideceği yönünde iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

Samsun'da yerel gazetelerde çıkan Diyarbakırspor'un başarılı oyuncusu Muhammed'in Samsunspor'a transfer olacağı yönündeki haberler Diyarbakır'da yankı uyandırdı. Muhammed Ali Kurtuluş, konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Samsunspor'a gideceği yönünde iddiaların asılsız olduğunu ifade eden Muhammed Ali Kurtuluş, "Bana birçok kulüpten teklif geldi fakat hiçbirisine cevap vermedim. Her takım, her futbolcuyu transfer etmek ister. Her futbolcu da, şartlara göre kulüp değiştirebilir. Bunlar normal şeyler ancak benim Samsunspor ile anlaşmam söz konusu değil. Kimseye söz vermiş değilim" dedi. Diyarbakırspor olarak Süper Lig için iddialı bir duruma geldiklerini anlatan Kurtuluş, şöyle konuştu: "Sorunlarımızın çözülmesi halinde ikinci yarıda hedefe ulaşırız. Yeşil-kırmızılı camiadan maddi ve manevi destek bekliyoruz. Ben Diyarbakırspor'un sözleşmeli oyuncusuyum. Şimdilik kafamı karıştırmak istemiyorum"

15.12.2006  

Kaynak : İHA

ender

hala ortada bise yok.bi ayndanda para yok haberleri cikmaya basladi.bizimkiler gene gec kalacak gibi.transferleri erken yapmak lazimki biseye yarasin.

Tribün_ali

Mohammed aliyi vermez diyarbakır