Lig A | Ara transfer başlığı

Başlatan radikal-fma, 04 December 2006, 10:53:56

« önceki - sonraki »

samsunkral

ya aslında bizim 3-4 yıldır doğrudüzgün transferimiz yok.İnşallah artık yanlışlardan dönüp adam gibi adamlar alırlar.Mohammed Ali'nin alınması çok faydalı olur ama ona top taşıyacak asist yapacak bi adam alınmalı.Mesela Erciyes Timuçin'i serbest bırakmış onu alabiliriz.Ayrıca Avrupada iyi gurbetçilerimiz var Avusturya ligindeki çok kısa bir süre Galatasaray için adı geçen Muhammed Akıncı ortasahaya çok iyi oturur.Savunmamız şu an için çok acil bi takviye istemiyo ama forvet hattında Canerden başka kimse yok (Mohammed Ali daha imzalamadığı için) 2 tane daha iyi forvet alınırsa hem forma korkuları olur ve belki daha hırslı oynarlar.

samsunum

SAMSUN'U SEVİYORUM
Kırmızı-Beyazlı ekipten teklif aldığını doğrulayan Şekersporlu futbolcu Evren Turhan..
11 Aralık 2006 Pazartesi 12:10
Kırmızı-Beyazlı ekipten teklif aldığını doğrulayan Şekersporlu futbolcu Evren Turhan, "Samsunspor'un bendeki yeri çok farklı. Her zaman varım. Yeterki kulüpler anlaşsın" diye konuştu

SAMSUN'U SEVİYORUM
Samsunspor'un transfer teklifi götürdüğü eski futbolcusu Şekersporlu Evren Turhan, Kırmızı-Beyazlı ekipte, "Her zaman göreve hazırım" diye konuştu. Telefonla kendisine ulaştığımız tecrübeli futbolcu, yönetimden böyle bir transfer teklifi aldığını doğruladı. Evren, "Samsunspor'un bendeki yeri çok farklı. Her zaman varım. Yeter ki kulüpler anlaşsın" diye konuştu.

EVET DERİM
Şekerspor ile üç yıllık bir anlaşmasının olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, "Kiralık olarak beni düşünürselerse bu transferin gerçekleşmemesi için bir neden olmaz. Şekerspor tarafından benim görüşüm sorulduğunda ben oynamak istediğimi söylerim. Tabiki sadece benim istememle bu iş gerçekleşmez. Teknik heyetinde bu konudaki görüşü çok önemli" dedi.

ARKADAŞLAR SAMSUN EVREN TURANI ALSA NASIL OLUR ???

samsunkral

bence Evren'in zamanında satılması ne kadar yanlışsa şimdide alınması o kadar yanlış olur.Çünkü ne zamandır kaliteli bi ligde oynamıyo ve tam hazır değil ama bize lazım olan hazır futbolcular.Alınsa bile 1 sene bize pek yararı olmaz diye düşünüyorum.Ve artık yaşlandı.

ngonge

mohammet ali yi alamıyacağız.

kadir55ist

selam
transfer yapmak  ara dönemde çok zor . bu zorlukların içinde zor durumda olan bir takıma direk oynayacak 3-4 tane adam bulmak yada almak zor görünüyor.ismi geçenler takıma faydalı olabilirler ama her futbolcu her takımda başarılı olur diye bir şey yok.
takımımızın yedek kulübesi hiç yok gibi üç tane oyuncu değiştirme hakkımız var ama oyunun akışını değiştirecek oyuncu yok.
levent hoca ve transfer komitesi ince eleyip sık dokuuyp kamp gününe kadar hem ilk 11 oynayacak oynamadığında da yedek olsa dahi oyuna girdiği anda oyunun akışını değiştirebilecek futbolcuları bulmaları gerekli.
levent hoca kendi yapısına göre transfer yapıyor inşallah işler ters gitmez.
işler ilk haftalarda iyi gitmezsse levent hocanın suyu ısınır ve alınan futbolcular yeni hocanın yapısına uymazlarsa işler iyi olmaz.
neyse biz her şeyin olumlusunu düşünelim .
inşallah istenilen yararlı topçular alınır ve ikinci yarıya bambaşka levent hovanın tabiriyle savaşan(dobi ye göre de ısıran dı ama) bir takım kurulur.
bizim de artık üzülecek sabrımız dahi kalmadı üzülme duygumuzu kaybedeceğiz yakında....

jean

levent hicaya bakilirsa salmayacaklar cenki cokisterim gelmesini

veis

vallaha bu yönetim ilk defa dogru yaparak alayını yolladı takımdan artık top hocada akıllı transferler yaparsa bu takım süper lige uçar gider.ama hep yazıyorum zamanında aldık aldık.yoksa kamp bitdikden sonra adam alırsak yok uyum sorunu yok geç imza derken balık kaçar.

kayacan

Ben Cenk'in bundan sonra Samsunspora faydalı olabileceğini sanmıyorum. Yeni genç yetenekler alınmalı bence.

piyanist

Cenki niye gönderdik?Şimdi neden almak istiyoruz? 2 sene önce göndermeyecektik o zaman.Cenk İddaa oynadı Yanlış yaptı gönderdik dediler.Aynı adamı niçin almak istiyoruz?Bi çelişki yok mu?Tamam Cenk Kaliteli oyuncu kimse bişey diyemez o konuda o zaman niye gönderdik?

MeL_55

AlıntıSERDAR, ÖZGÜR, EREN SÖZ VERDİ

Ligin ikinci yarısında kadrosun da revizyona giden ve daha güçlü bir takım yaratmak için kolları sıvayan Kırmızı-Beyazlılar Telekomspor'dan Serdar Sinik, Kocaelispor'dan Özgür Karakaya ve Kayseri Erciyespor'dan Mehmet Eren Boyraz'dan söz aldı

GÖRÜŞMELER OLUMLU

İkinci yarıda kadroyu daha güçlendirip Play-Off'a kalma hesapları yapan Samsunspor'da transfer görüşmeleri son hızla sürüyor. Daha önceden izlemeye alınan ve Teknik Direktör Levent Eriş tarafından da olumlu rapor verilen Türk Telekomspor'dan Serdar, Kocaelispor'da oynayan Özgür ve Kayseri Erciyespor'un forvet oyuncusu Eren ile yapılan görüşmeler olumlu geçti.

GELMEK İSTİYORLAR

Kendilerine teklif götürülen Özgür Karakaya, Serdar Sinik ve Mehmet Eren Boyraz, Samsunspor'un yaptığı teklife sıcak bakarken, bu oyunculardan söz alındı. Üç futbolcunun da Kırmızı-Beyazlı formayı tercih ettikleri ve bu oyuncularla her konuda anlaşmaya varıldığı açıklandı. Kulüpleri ile anlaşma sağlandığı taktirde bu oyuncularla sözleşme imzalanacağı da öğrenildi.

MeL_55

AlıntıKADRODIŞILAR REVAÇTA

Kırmızı-Beyazlı ekip, transferde rotasını kulüplerinde forma şansı bulamayan ve kadro dışı kalan futbolculara çevirdi. Samsunspor'un en büyük ilgisini çeken kulüpler sıralamasında ilk sırayı 6 oyuncusuyla yollarını ayıran Erciyesspor geliyor

ERCİYESSPOR İLK SIRADA

Transferde önceliği Teknik Direktör Levent Eriş'in alınmasını istediği oyunculara veren Samsunspor, olası bir olumsuzluk durumunda devreye hemen B planını sokacak. Kırmızı-Beyazlı ekibin B planı ise kulüplerinde forma şansı bulamayan ve çeşitli nedenlerden dolayı kadro dışı kalan futbolcular. Araştırmalarını hızlandıran Samsunspor, en büyük ilgiyi 6 oyuncusuyla yollarını ayıran Erciyesspor'a gösteriyor.

TECRÜBELİ FUTBOLCULAR
Zafer Özgültekin, Ömer Ateş, Bouazizi, Güven Kocabal, Zafer Demiray ve Timuçin Beyazıt ile yollarını ayıran Süper Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, sadece Samsunspor'un değil tüm Türkiye'nin gözdesi haline geldi. Kırmızı-Beyazlı ekibin, kadro dışı bırakılan oyunculardan gerektiği taktirde yararlanabileceği açıklanırken konuyla ilgili olarak çalışmalar gizlilik içinde yürütülüyor.

ender

ozgur karakaya bursayla anlasmis.yani hava haber bu.50 tane isim dolasacak ama sonucta dandik 2 3 futbolcu alincak heralde.insallah boyle olmaz.

MeL_55

AlıntıBomba İsimler

Ara transfer döneminde renklerine bağlamak için harekete geçen Samsunspor, Turkcell Süper Ligi'nde mücadele veren Beşiktaş ve Sivasspor'lu futbolculara yöneldi

SERDAR VE MEHMET

Türk Telekom Lig A'da ikinci devreye bomba gibi bir kadroyla girmek isteyene Samsunspor gözünü Süper Lig'deki takımlara çevirdi. Beşiktaş'ın altyapısında yetişen Serdar Özkan ile Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız'ın peşine düşen Kırmızı-Beyazlı yönetim bu isimlerin işini bitirmek için kolları sıvadı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Beşiktaş'a attığı gol ile gündemi sarsan Sivasspor'lu Mehmet Yıldız ve Beşiktaş'lı Serdar Özkan, Kırmızı-Beyazlı camiaya yeşil ışık yaktı. Bu futbolcularla bir sorun olmadığını belirten Samsunspor Yönetim Kurulu Üyeleri, kulüpleriyle anlaşma sağlandığı takdirde genç futbolcuları Samsun'a getirerek imza attıracaklarını belirtiler.

MeL_55

Alıntı yapılan: "ender"ozgur karakaya bursayla anlasmis.yani hava haber bu.50 tane isim dolasacak ama sonucta dandik 2 3 futbolcu alincak heralde.insallah boyle olmaz.

ben böyle bir haber duymadim !! nerden buldun bunu ?

piyanist

Sivasspor'lu Mehmet Yıldız,Zafer Özgültekin,Zafer Demiray,Timuçin Beyazıt ve özellikle Ömer Ateş-Bouazizi Takıma faydalı olur diye düşünüyorum.Kocaelisiporlu Özgür geçen sene mükemmel bi futbolcuydu.Kocaelisporda malzemeci bi arkadaş var.Bana dediki ^^Özgür çok fena bi oyuncudur iyi koşar ama bu sene niçin böyle oldu bende anlamadım.Adam bi dünya posizyonlara giriyor atamıyor.Teknik direktör ise gitmek isteyen oyuncu gidebilir^^ demiş.Transfer yapılacakken bu alınacak adamların bu seneki performansları göz önüne alınmalıdır diye düşünüyorum.Özgür geçen seneki Perfonmansını bizde yakalarsa gerçekten çok faydalı olacaktır.Gol yollarındaki sorunlarımız çözülür.Ancak geçen seneki perfonmansını göstermesi lazım.