Lig A | Ara transfer başlığı

Başlatan radikal-fma, 04 December 2006, 10:53:56

« önceki - sonraki »

veis

esasında iyi oldu hem digerlerine gözdagı hemde saglam adamlar alınacagının göstergesi bu.zaten yönetim transfer konusunda bence bombaları patlatır.yeterki erken davransınlar ve bu adamlar kampa kadar imzaları atmış olsun uymu sorununu lig başlayana kadar halletmemiz lazım.

Tamer55

yönetim nokta transfer yapacağız diyor sezon başında da nokta transfer yaptılar bu transferlerde onlar gibi çıkmasın sezon başındakı nokta tarnsferler hakkaten nokta gibi oldular uzaktan bakıldığında hiç görükmediler şemdikilerde aynı şekilde nokta gibi uzaktan göremeyeceğizmi ?

piyanist

Alıntı yapılan: "TAMER55"yönetim nokta transfer yapacağız diyor sezon başında da nokta transfer yaptılar bu transferlerde onlar gibi çıkmasın sezon başındakı nokta tarnsferler hakkaten nokta gibi oldular uzaktan bakıldığında hiç görükmediler şemdikilerde aynı şekilde nokta gibi uzaktan göremeyeceğizmi ?

Evet benimde korktuğum buydu sezon başlarken korkularım daha da beter oldu bu kadar kötüsünü beklemiyordum.Yine nokta transfer deniliyor Allah sonumuzu hayır etsin.Petkovu gönderilmemesi gerikiyordu ama gönderildi yanlış yapıldı.Bu adam süper ligte çok rahat oynar Petkovu sattılar yerine daha iyisini alamazlar ise yanlış olur.Zaten yıllardır yanlış yapıla yapıla ne hale düştük.Bizi bu hale düşürenlerin ta a.q.

bengülü

Kayseri Erciyesspor'da forma giyen eski Samsunspor'lu golcü futbolcu Cenk İşler'in, iki kulüp arasında takasın gerçekleşmesi durumunda Samsun'a geleceği öğrenildi

DÜĞMEYE BASTILAR

Türk Telekom Lig A'da son haftalarda başarısız sonuçlar alarak ilk devreyi orta sıralarda tamamlayan Samsunspor, ara transfer döneminde isabetli karar vermek için harekete geçti. Kayseri Erciyesspor'da huzursuz olduğu ve kulübüyle 1 yıllık daha mukavelesi devam eden golcü futbolcu Cenk İşler'in transferi için Kırmızı-Beyazlı yönetim düğmeye bastı.

CENK-SERKAN TAKASI

Kayseri Erciyesspor'un Serkan Özdemir'e talip olduğu ve bu futbolcuyu renklerine bağlamak için Samsunspor Kulübü ile temasa geçtiği öğrenildi. Eğer iki kulüp arasında anlaşma sağlanırsa Cenk İşler ile Serkan Özdemir'in takası gerçekleşecek. Kayseri Erciyesspor'un ısrarla Serkan Özdemir'i renklerine bağlamak istediği öğrenildi.
Diyarbakırspor'da forma giyen golcü futbolcu Mohammed Ali'yi renklerine bağlamak için mücadele veren Samsunspor'un bu  transferde son aşamaya geldiği öğrenildi

SON AŞAMADA

Diyarbakırspor'da santrafor olarak görev yapan Mohammed Ali'yi transfer etmek için uzun zamandır Yeşil-Kırmızılı ekiple görüşmelerini sürdüren Samsunspor, bu transferin gerçekleşmesi için son aşamaya geldi. Mohammed Ali'yi renklerine bağlamak isteyen Kırmızı-Beyazlı yönetimin, Diyarbakırspor'la görüşmelerinin sürdüğü, anlaşma sağlandığında ise Mohammed Ali'nin Samsun'a geleceği öğrenildi.

MeL_55

bir yandan iyi bir haber öbür yandan kötü
serkan özdemir iyi bir futbolcu hizli ve hirsli cok sevmistim serkan ni !!

cenk de cok iyi bir oyuncu insallah iyi olur bizde haydi hayirlisi bide gol problemimiz olmaz daha. evren cenk iyi gidiyoruz transferde !! eski oyuncular döynüyor bide su Celil ve krita gelse tamam dir bu is !!!!!!

edmontdante

Alıntı yapılan: "MeL_55"bir yandan iyi bir haber öbür yandan kötü
serkan özdemir iyi bir futbolcu hizli ve hirsli cok sevmistim serkan ni !!

Alan hayrını görsün bizden gitsin de!!!Acaba G.Kaba'yı da ister mi Erciyes?Bonus : ))

piyanist

Alıntı yapılan: "edmontdante
"

Acaba G.Kaba'yı da ister mi Erciyes?Bonus : ))

Bi bonusta benden.Eğer serkan ve gökhan gittiği takımda başarılı olursa vay başıma gelenler derim.Bizdede adet oldu sattığımız topçuları almak.Neyse başarılı olunsunda isterse babam oynasın

MeL_55

AlıntıMohammet Ali sesleri

Diyarbakırspor'da forma giyen golcü futbolcu Mohammed Ali'yi renklerine bağlamak için mücadele veren Samsunspor'un bu  transferde son aşamaya geldiği öğrenildi

SON AŞAMADA

Diyarbakırspor'da santrafor olarak görev yapan Mohammed Ali'yi transfer etmek için uzun zamandır Yeşil-Kırmızılı ekiple görüşmelerini sürdüren Samsunspor, bu transferin gerçekleşmesi için son aşamaya geldi. Mohammed Ali'yi renklerine bağlamak isteyen Kırmızı-Beyazlı yönetimin, Diyarbakırspor'la görüşmelerinin sürdüğü, anlaşma sağlandığında ise Mohammed Ali'nin Samsun'a geleceği öğrenildi.
Kırmızı-Beyazlı yönetimin, Mohammed Ali'nin transferinde bir sorun çıktığında ise alternatif olarak Eskişehirspor'da forma giyen Serkan Rençber ile görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

piyanist

AlıntıPahalı Transfer yok

Yaklaşık 2-3 aydır transfer çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Başoğlu, "Devre arasında kaliteli oyuncuların transferleri çok zordur. Zaten bu tarz oyuncular, hedefleri olan takımlarda oynuyorlar. Bunun içinde ciddi anlamda bir bütçeniz olması gerekir. Takıma faydası dokunacağına inandığımız 3-4 oyuncuyla sözleşme imzalamak üzere çalışıyoruz. Ancak bütçemiz belli. Yüksek rakamlı transferden kaçınıyoruz" dedi.

HEDEFE ULAŞILACAK
Ligin ikinci devresinde özlenen ve beklenen Samsunspor'u oluşturmak adına yönetim anlamında üzerlerine düşeni yapacaklarını belirten Başkan Başoğlu sözlerine şöyle tamamladı; "Oturmuş bir kadromuz var. Yapacağımız nokta transferlerle birlikte güçlü bir Samsunspor, ikinci yarıda alacağı sonuçlarla adından sıkça söz ettirecektir. Süper Lig için yapılması gereken ne varsa herşeyi imkanlarımız dahilinde yapacağımızın bilinmesini istiyorum".

jean

insallah cenk gelri zaten yollayacalari serkani bence isabetli olur anlamadigim diyarbakirdaki muhammed yabanci degilmi nasil alinacak

hasselbaink

AlıntıMohammet Ali sesleri

krdeşim biz bu işi biliyoruz da yazıyoruz. hani tebrik, 10 gün önce yazmadım mı ben D.Bakırdan Mohammed Ali alınmalı diye. Adam tek başına Samsunspor kadar gol attı. (15 gol) alınması muhteşem olur. bir an önce biter inşallah.  

Alıntı yapılan: "jean"insallah cenk gelri zaten yollayacalari serkani bence isabetli olur anlamadigim diyarbakirdaki muhammed yabanci degilmi nasil alinacak

Hayır, çifte pasaportlu. Yurt dışı doğumlu bir oyuncu. M.Hanefi, Bülent Akın, M.Doğan gibi.

berusa55

kardesim buraya yazıyorum!ne muhammedi ne de cenki alabiliriz!niye derseniz:muhammed diyarın yarısı nerdeyse!takır takır gol atıyor!süper lige bizden cok daha iddaalı olan diyar muhammedi bırakacak kadar salak mı?cenke gelince!erciyes de cenk gibi bir golciüyü bu saatten sonra zor bulur ve zaten bırakmayacaklarının sinyalini de kadro dıs bırakılan topcular arasında cenkin bulunmamasıyla gösterdiler!bence cenk ve muhamed hayal!keske olsa ama nerde!bunlar yazlılır cizilir sonra ünyeden adam alırlar!

Tamer55

iki aydan beri tarasfer izleme komitesi devamlı futbolcu izlediklerdini söylediler şimidi ön plana çıkan futbolcular tanıdık futbolcular bu komite kimi izledi değişik isim yokmu ?  bu futbolcuları izlemeye gerek yoktu bu sitede arkadaşların çoğu yazıyordu.

veis

adamın adı muhammet degil mohammet ilk olarak sakarya ile geldi liglere sakarya düşünce adam kapış gitdi.hızlı golcü ama bende eminimki almamız imkansız ve alınsa bile saglam para isterler.cenk konusuna gelince bu sezon çok kötü ve ben onun yerine başka bi golcüden yanayım.

kerem55

AlıntıLevent Eriş'ten Samsunspor.biz'e transfer açıklamaları  

Sezon başında yapılan hatalı transferler

Lig A'nın ilk yarısında sergilediği performansla büyük hayal kırıklığı yaratan Samsunspor'umuzda, Teknik Direktör Levent Eriş transfer konusunda sitemize önemli açıklamalarda bulundu. Sezon başında yapılan transferlerde hatalar yapıldığı konusundaki görüşleri yerel basında yer bulan Levent Hoca, ikinci devrede zirve mücadelesi yapabilmek için transfere ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

İşte Eriş'in açıklamaları

Mohammed Ali ile görüşüyoruz. Kendisi tam bizim aradığımız isim. Etkili bir hücum oyuncusu; mazisi ve bugünü ortada. Şu an D.Bakır'ın oyuncusu ve biz perşembe gününü bekliyoruz. Çünkü Perşembe günü kendisine gereken ödeme kulübü tarafından yapılamazsa şartlar bizim lehimize dönecek. İnşallah alırız M.Ali'yi. Yanında bir Burhan da düşünülebilirdi belki ama Burhan'ı bize vereceklerini hiç sanmıyorum. Mukavele şartları daha farklı onun.

Cenk'in isim geçiyor yerel medyada. Cenk gibi bir oyuncuyu istememek düşünülemez bile. Çok beğendiğim bir oyuncu. Ancak Erciyes'teki son değişikliklerden sonra onu kaptan yapmışlar. Hiçbir yere bırakacaklarını sanmıyorum.

Ünyespor'lu Seyidhan'ı alacağız. Fakat kendisi direkt oynayacak bir isim değil. Transfer komitesinin belirlediği genç ve kabiliyetli bir oyuncu. Alternatif olarak düşünüyoruz onu. Samsunspor'un geçmişte de bulup çıkarttığı genç oyuncular gibi tıpkı.

Forvet hattında ciddi sıkıntımız var. Mohammed Ali'nin haricinde Elazığspor'lu Erman Kılıç'la da ilgileniyoruz. Erman benim genç yaşta keşfettiğim bir isim. Gol ortalaması çok yüksek ve Elazığ'da el üstünde tutuluyor. Ama aramızda vefaya dayalı bir münasebet var; bu yüzden ibre bizden yana. Erman Kılıç'ı tanımayanlar bir araştırsınlar, istatistiklerine baksınlar lütfen. O zaman çok iyi bir forvet olduğunu göreceklerdir.

Geçen sene Altay forması giyen ve bu sene de Konyaspor'da oynayan bir başka hücum oyuncusu Ufuk Ateş'le de ilgileniyoruz. Hava hakimiyeti olan golcü bir oyuncu Ufuk.

Medyada çıkan listede bazı yanlışlıklar var. Mesela orada Emin ve Barış'ın da isimleri var. Ama onları kadroda tutacağım. İbrahim, Marciel, Serkan Özdemir, Fatih ve Petkov ile yollarımızı ayıracağız. Daha önce kadro dışı kalanlar aynı şekilde devam edecek; herhangi bir af söz konusu değil! Gökhan Kaba konusu ise diğer forvet transferlerine göre şekillenecek. Halen "bir ihtimal" düşüncesi var Gökhan için.

Eskişehirsporlu Serkan Rençber de alternatiflerimiz arasında. Buradaki maçta sahanın en iyisiydi. Yıllardır da futbol piyasasında olan başarılı bir oyuncu. Bizim orta sahada birbirine benzer özelliklere sahip oyuncularımız var. Daha fazla gole dönük oynayacak orta saha elemanları lazım bize. Serkan da bu adaylardan bir tanesi.

Petkov'un mevkiinde gerekirse Emre Balak'ı oynatırım. Petkov memur zihniyetiyle oynuyor; çok umursamıyor yenilgiyi ya da galibiyeti.

Burası Samsunspor... Bana halı sahada oynuyormuş gibi davranan oyuncular lazım değil! Maalesef sezon başında yapılan hataların bedelini ödedik. Görüştüğümüz oyuncular bunlarla sınırlı değil tabii ki. Gelişmeleri taraftarlarımızla paylaşacağız.

Samsunspor.biz / 12.11.2006

Cenk'in olmamasına üzüldüm, inşallah M.Ali geli. Çok iyi bir golcü.