Bu Takım Düşmeyecek

Başlatan piyanist, 27 February 2006, 18:12:41

« önceki - sonraki »

ali ihsan

İsmail Uyanıka çamur atmayın be.Rafaelle,Marcieli o almadı.Onun sayesinde daniel Timofte gibi yıldızı senelerce seyrettik.Ayrıca kaleci Stelea,Ngonge,Oruma vb. gibi kaliteli yabancılarıda bu sayede izledik.Verdikleri paraya bak ala ala brezilyanın sıradan iki oyuncusunu almışlar.Gönderdikleri İvanov bile Rafaelle,marcielden kat kat iyiydi be.

samet

bu takım düşmez,düşürülür...bunu aklınıza sokun...

yirmiuc

bluegreen55

malatyaya kesin diyebilririz

Beşiktaş (d)
Kayserispor  
Konyaspor (d)
Ankaragücü (d)
Samsunspor  (teşvik primi almazlarsa bu maçta biz alırız)
Gaziantepspor (d)

diyarbakırın işide çok zor özüküyo ama vestel manisa maçında dönen dolaplar gerçekten çok dikkat çekici.
       manisa nın adı artık kirlenmiştir..TRT gibi bu tür olayları kapatmaya arkasında bişey aramamaya çalışan bi kurum bilebu maçtaki gelişmelere iğnemeler yaptılar..yedek takımla çıktılar nerdeyse...
  ben yineede ne yaparsalar yapsınlar son maçta matematiksel olarak düşmüş olacaklarını ve teşvik almazlarsa rahat kazanacağımızı düşünüyorum...

DİYARBAKIRSPOR

Galatasaray -0
Trabzonspor (D) -0
Erciyesspor -3
Denizlispor (D) -0
Gençlerbirliği -0
Samsunspor (D) -0

ankaranın yenmesi çok kötü oldu
denizlinin fikstürüde zorlu ama hep zorlu takımlar ve birbirleriyle oynayacaklar biri olmazsa biri geride kalacak bu takımların yeterki biz son iki maçtan önce en azından 2 galibiyet 2 beraberlik çıkaralım.

Gurbetci Bülent

Bencede diyarbakiri cikarmak lazim o belli oldu artik bu hafta.
bence bizim en önemli maclarimizdan birisi denizlispor daki deplasman maci olacak.
tabi önce konyasporu yenmemiz lazim zaten baska yolu kalmadi artik.
benim halen tahminim bu 6 mactan 14 puan alirsak bu isden yirtariz, en garnati yolu 4 maci al sahanda ve malatyayi yen kurtulmus sayilirsin.
Ve en zor iki mac bence Denizli ve G,Birligi olacak,
Konya-A.Gücü-D.bakiri bank yeneriz gibi geliyor.
malatya ise 33 haftada düsmesi kesinlestiyse maca asilmaz gibi geliyor.
Bu sezon düsmessek eger daha hicbir sezon düsmeyiz.

King Of The North

Şimdi Konya'yı yenelim benim de hesaplarım var ondan sonra.Daha önce de söylediğim Denizli deplasmanı çok önemli ve içerde Ankaragücü maçları 6 hatta 9 puanlık maçlar.O gazla ne diyar ne Malatya dayanır.

Forvetim

En temiz hesapla; Kalan 6 maçta hiç yenilmeden 4 galibiyet (konya-a.gücü-malatya-diyar) ve 2 beraberlik (denizli-g.birliği) almamız lazım 14 puan eder zaten bu puanın altına düşersek,,,,,

bluegreen55

çok krtitik bi haftagerçektende biz değil bütün takımlar için...

Diyarbakirspor v Galatasaray (umarız değişik dolaplar dönmez diyar yenilir umudu azalır)

Ankara BB Spor v Gaziantepspor
(ölüm kalım maçları olacak büyük ihtimal berabere bitecek ankaranın yenmesi bizi mahveder tek şansımız denizliyi aşağı çekmek olur)

Beşiktaş v Malatyaspor(beşiktaş dengesizlik yapacak diye korkuyorum kupa maçlarından sonra puan kaybediyo umarım malatyayı yener ve malatya artık garantiler)

Denizlispor v Kayseri Erciyes (erciyesin alacağı bir galibiyet süper olur  HAYDİ CENK BİZİM İÇİN)

Kayserispor v Ankaragucu (Ankaragücüde tehlike içinde kayseri ve konyayı yenerse bizimle olan maçına 2 hafta sonra fazla asılmaz)

Samsunspor v Konyaspor  ( son şans... ama denizlinin malatyanın diyarbakrırın ankarasporun kaybetmesi durumunda beraberlik göz ardı edilmemeli umutlarımızı son ana kadar taşımak için..)

Serdar

Bu takım düşmeyecek arkadaşlar,hiç biriniz umutlu değilsiniz hepiniz alınan skorlardan ve gidaşattan dolayı umudunuzu yitirdiniz ama şansımız denizlide dönecek.Yeneceğiz denizliyi ve bir dahaki hafta bu sayfalara umut dolu güzel şeyler yazacağız hepimiz.

Gurbetci Bülent

heeee dönecek denizlide sansimiz artik bu masallara karnimiz tok uyan kardes takim bitmis elden gitmis sahipsiz siradan bi takim olmus.
Denizlispor bizim götümüzü cikarir ve sahaya gömer kimse demsin bana bu hafta seytanin bacagini kiracagiz diye hooopppppp uyanin seytan bizim bacagimizi 10 hafta önce kirmis zaten takim topa vuramiyor

sezer-55

serdar kardeşim fikirlerinin hepsine katılıyorum.Denizliyi yeneceğiz inşallah.

Forvetim

Rize maçında Kayseri karşısında oynadığımız oyunun yarısını oynadık, Konya maçında ise Rize maçında ki oyunun yarısını oynadık, yani giderek düşen bi oyun grafiğimiz var oyuncularımız sanki oyundan soğumuş gibi bu stresi atmalılar, sert hızlı ve hücumda işbitirici olmaları lazım bu potansiyel onlarda var yeter ki istesinler bu kalan maçları alırlar, inanıyorum...Taraftara yada başka bişeylere suç bulmanın bi anlamı kalmadı, tek sorun kendileri, sonuca gidecek şekilde oynamıyorlar, yana oynuyoruz geriye oynuyoruz, şut çekse gol olacak ama pas veriyoruz anlamadım gitti, sanki bilerek düşmek istiyorlar, kaç haftadır rakipler kaybediyor bize pasta sunuyor biz yok almayız diyoruz ayrı kalmayalım bizde sizinle düşelim diyoruz..Hayırlısı.

kadir55ist

selam
bu hafta alacağımız bir galibiyet ligde çok şeyi değiştirir. bizide kümede bırakır.

gazipasa67

selam samsunlu kardeşlerim bu sene ligde kalacağınıza inanıyorum başaracaksınız takımınızı yanlız bırakmayın
                    GAZİPAŞA ZONGULDAKSPOR                
              SAMSUNSPOR

supporter

gazipaşa teşekkürler, dost kara günde belli olur.
zonguldakspor da hak ettiği durumda değil. inşallah daha iyi olur.
erzurum deplasmanına kadar gittiniz takımınızı desteklediniz.
bizim de son kredilerimiz artık umarım ligde kalacağız.