Bu Takım Düşmeyecek

Başlatan piyanist, 27 February 2006, 18:12:41

« önceki - sonraki »

55_power

brn sölemedimmi pazartesi günes baska dogacak diye.samsunspor kesin ligde kalacak.  8)

berusa55

arkadaslar ben denizlinin kalan 3 macı olan diyar rize ve genler macının 2sini kaybedecegini düsünüyorum artık tek rakibimiz malatya oldu ve onlarla orda oynayacak olmamız da talihsizlik!ilk macta da yenildik ikili avrej denen bir seyimiz de yok!bu arada malatya a.gücüyle oynuyor ve a.gücü de kritik yerde!onlar da bize yenilerek en azından bu hafta malatya macından bir puan almak isyeceklerdir!biz malatya macına malatyanın en az 2 puan onunda gidersek ve orda da en az beraberlikle dönersek ligde kalmıs oluyoruz otomatikman!insallah malayada kaybetmeyiz!kaybedersek bu düstük demektir!ama bu takım gidip aynı denizliyi yendği gibi malatyayı da yenerse sasırmam!her zaman her yerde samsunsporluyuz!

King Of The North

Malatya'da bir numara yok merak etmeyin tepeleriz rahatca satın alıp duruyolar maçları.Ya seve seve ya s..e s..e kalacağız süper ligde kimse sıkmasın canını rahat olun takımınızı her platformda destekleyin,sahip çıkın yeter.

ngonge

valla son maçta staddaki atmosfer süperdi. hep böyle olsa iç saha maçlarımız, kimseye puan bırakmayız.

Carsamba55

Kalacaz Ligde iste bu kadar!!!!

MEHMET_55

kalcaz bu ligde baska caresi yok!!!!!!! :!:

baha55

selam arkadaslar recetemiz çok kolay  ve  cok basit şöyle ki;

Denizlispor    v     Diyarbakırspor    
Diyarbakırspor v     Gençlerbirliği    
Samsunspor     v     Diyarbakırspor

diyarbakır takımının son 3 maçı ve bu maçlardan sadece gençleri yenebilir oda imkansız  gibi ama  ...yani  en iyi şartlarda 3 puan alır..liğ sonu puanı 33  ve düşer...:)

Ankaragücü     v     Malatyaspor    
Malatyaspor    v     Samsunspor    
Gaziantepspor  v     Malatyaspor

malatyasporun son 3 maçı ve bu maçlardan bizi yendi diyelim 3 , antep ve ankaragücünden birer puan aldı diyelim ( en iyi sartlarda bu kadar alır )  yani en fazla 5  puan alır...

Denizlispor     v     Diyarbakırspor    
Çaykur Rizespor v     Denizlispor    
Denizlispor    v     Fenerbahçe

ve buda denizli takımının son 3 maçı;  diyarı yener rizeden de en fazla 1 puan alır.rizeyyi  yenemez cünkü rizede kurtarmıs değil.bu acıdan bu haftaki erciyes maçı cok önemli. fener maçını sölemeye gerek yok  fener yener ..yani en fazla 4 puan alır..başka acıklaması yok...

ve  bizim son 3  maçımız gençler--malatya--diyarbakır.gençler ve diyarbakır maçlarını aldıgımız takdirde malatyada yenilsek dahi küme düşmeyiz..yani bu hesaplarım tutarsa,  mayematik diyede  bişey  varsa bu  hafta  maçı aldıkmı kalırız...

liğ sonundaki tablo sudur;

15) samsunspor 36
16) malatya    35
17)denizli     34
18) diyarbakır 33

arkadaslar sene  sonunda eminim ki % 85  tablo  bu olacak.geriye kalan % 15  lik  ihtimal ise süper liğimizdeki maç satma olayları ile aşikardır...benim bu tahmınlerim yanlışda cıkabilir'!!nasılmı rizeligönlü denizliyi düşürmeye katlanmazda  kendim düşecem derse maçı verirse bilemem.fener denizli  düşmsin diye maçı verirse bilemem !! ankaragücüde malatya yerine ben düşerim derse kendi sorunları...tabi bizde  diyar düşmesin biz düşelim demezsek eger, hesaplkamadada yanlışlık yoksa  liğ  sonu  durum bu olacak inşallah arkadaslar...bu hesap hakkındakiyorumlarınızı görüşlerinizi bekliyorum tartısalım sizler ne düşünüyorsunuzz ..iyi çalışmalarr

dr_ahmet

Arkadaşlar uzun hesaplara gerek yok malatya maçı en kritik maç. Malatya son maçta antepi kesin yenecek. Doğuda komşu iller arası dayanışma bizim karadenizdeki gibi değil.BAkın iddia ediyorum düşmeye en yakın aday denizli. Hele bugün rize erciyese yenilsin kesin düşerler. Eğer rize bugün kendini kurtarırsa denizliye yatacak. Bakın ne diyorum rize üst düzey yöneticisi gençler üst düzey yöneticisini samsun maçına asılmaları için aramış. Kusura bakmayın detay veremiyorum...

jean

isi buyutmeye gerek yok bu aksam genclerbirligini yenersek malatya macinida alip sevinc turunu atacaz

34 SS 1965

bu macı ve malatya macını alıp gonlumuzun sampıyonunu kutluyacağız hep bırlıkte son mac adeta karvala gıbı gecer samsunda

berusa55

allah kahretsin yine kazanmak zorunda olacagımız bvir maça çıkıyoruz hem de rakibimiz malatyayla!kodumun ankaragücüsü bir berabere kalamadı serefsizler!ve işimiz baya zorlastı bereberlik bile yetmiyor!Dostum ne talihsizlik ya!allah kahretsin!adamlar bize nazire yaparcasına biz golu attık genclere onlar da attı ankaragücüne!galibiyete sevinemedim hiç sevinemedim!

King Of The North

Ligde kalalım da Rize ve Trabzon şerefsizlerine en acı maçlarını yaşatacağız.Hele Rize hiç yakışmıyor bu lige çoğu feneri tutuyor.Malatya maçını kafaya takmayın alacağız babacanlar hem de ilk yarıda 2-0 yapacağız gibi geliyor bana.İnşallah sezonun en stresli gibi görünen maçını rahat alacağız herkesin gözü kulağı bizim maçta olacak yenilen köy sandığına gidecek.

Yalnızca BİZ

malatyayı yenecek, ezecek, sahadan silecek, çimlere gömecek bir takımımız var.

yirmiuc

GencZonguldak

Belki Aynı ortamda bulunmadık belki omuz omuza bağırmadık tribünlerde.zonguldağımla samsunu ayıran bu yollara sitem etmiyoruz.gün gelecek bizi sizlere kavuşturacak olan o yollar.saat gece yarısını geçmiş yüreğimde zonguldaksporun acısı.sevinemedik bir türlü hep umutluyuz yitimedik umudumuzu gün gelecek aydınlağa çıkacağız.Bir gerçek var bizim dostumuz bizim kardeşimiz var biz kötü gündeyiz diye onlarıda sıkıntılı zamanlarında yanlız bırakmak ne dostluğa nede kardeşliğe sığar.Cumartesi Gecesi Samsundan Bir Dalga Vuracak Zonguldak Sahiline Cumartesi gecesi tek yürek olacak karadeniz şahit olacak her şeye.inanmış bu kalpler ölürsek  ölelim yaşarsak hep beraber yaşayalım.büyük samsunsporumuz düşemeyecek.inanıyoruz.son olarak bize bu duygusal yorumları yaptıran yıllar geçse bile bir yerde hatırladığınızı ve yanlız olmadığınızı bilmenizi.isterim biz emekçi çocuklarıyız biz madenci çocuğuyuz dostumuz bellidir düşmanımız bellidir.samsunsporumuza malatya maçında başarılar.KARADENİZ TAŞACAK SEVİNÇ GÖZYAŞLARIYLA BUNA İNANIN.

ZONGULDAKSPOR& SAMSUNSPOR