26 - Mustafa Sevgi

Başlatan berusa55, 01 September 2014, 20:52:17

« önceki - sonraki »

cakir55

geçen sene oynadığın topun hatrına fazla kötü laflar söylemek istemiyorum. allah rızası için geçme artık şu topun başına.

Atakumlu

takımı sabote edenlerden biride bu **** ne kaptanlık yapıyor ne futbol oynuyor ayağına sıçtığım ...

kuzey55

lige iyi başlayıp sonra nasıl mantara bağlanır gördük.artık oynamaması gerek

GurbetciFanatik

Duran toplarin katili.
Sahada zaten yoksun.
Yavv biz ne yaziyoruz burda adam SAMSUNSPORUN kaptani olmuş kaptani yorumun bitdigi yerdeyim.

Sadece Samsunspor

Bunak birak sen futbolu. Bela alma bu yastan sonra

5trawberry

Sen adam misin? Eger burayi okuyor ve adamsan cik hocaya de ki hocam beni oynatma ben boktan bir oyuncuyum de yeter  vicdanın yok mu

55.hakan

Sen kaleci çalıştırmaya devam et.Bitik Musa oyunda olsaydı sadece duran toplardan iddia ediyorum en az 5 golümüz vardı.

GurbetciFanatik

Mal dicem ama mallar yine ise yariyor kurbanda .
Israf dan baska birsey degilsin.
Duran toplara hangi zihniyetle gidiyorsun yüzsüz

Burak

Topu alıp etrafında bir kere dönüyorsun ya neyi amaçlıyorsun anlamadım 32 yaşına gelmişsin her topu aldığında 360 derece dönmek neyin nesi el freni görevi görüyorsun bazen. Hakan Bayraktar gibi demişiz ancak sen neree hakan bayraktar nere

orucreis

M.cakirla beraber takimi sabote ediyorsunuz resmen

özkan

Şu dönme işini dünyada yapan tek adamsın.Anlamı ne manası ne bi çözemedik gitti.Duran topları ön direkten arkaya atamazsın asist yok orta yok sen ne iş yaparsın

muzaffer4

Adana demire o frikiği atınca kendini ronaldo ilan etti.

GurbetciFanatik

09 February 2016, 11:32:57 #117 Son düzenlenme: 09 February 2016, 11:37:25 GurbetciFanatik
Alıntı yapılan: muzaffer4 - 09 February 2016, 09:35:45
Adana demire o frikiği atınca kendini ronaldo ilan etti.

keske atmasaydi o golü 1 puan kaybederdik.
O golü attikdan sonra 10 puanimiz yemistir Sevgi pardon Xavi.

Sadece Samsunspor

Senin gelmisini gecmisini. Yeter lan yeter hep kaleciye topu atiyorsun. Beyninmi durdu

GurbetciFanatik

Resmen kendini Xavi saniyor.
Bide o kadar özgüvenle gidiyor toplarin basina sanirsin her attigi isabet.