26 - Mustafa Sevgi

Başlatan berusa55, 01 September 2014, 20:52:17

« önceki - sonraki »

orucreis

Oynadigin futbolu millet bi yerleri ile oynuyo

celebi

La kötü mustafa 2 asist yaptı ya bugun ???

samsunmania

15 February 2016, 00:48:06 #122 Son düzenlenme: 15 February 2016, 00:55:06 samsunmania
Alıntı yapılan: celebi - 15 February 2016, 00:39:22
La kötü mustafa 2 asist yaptı ya bugun ???

Harbiden 2 asist yaptı herhalde kardeşlerim geçmiş maçların intikamını alıyor.  ;) Haksız da değiller ama bugün seyrettiğim kadarıyla görevini yapmış en azından. Tabii ki maç içindeki bombalarını görmedim ki,  vardır.  ;D

MeL_55

bu adama bu kadar yüklenmeyin, evet bende her frikikleri kullanmasina karsiyim
ve yine evet son haftalarda cok kötüydü ama bu sezon 4 gol 6 asisti var. 27 golün 10unda payi var

bu kötü bir istatistik degil, hele ki bir orta saha oyuncusu icin, bence ptt 1.lig icin süper

kuzey55

Ne yaparsa yapsın işe yaramaz. O kadar duran toptan bir tane olumlu iş yapılmaz mı ?

özkan

Samsunspor'un ofansif orta sahasında oynayan adam 4 gol 6 asistle oynuyosa sorunu kendinde arasın.Bu rakamları yapacak tabi,ama rakam yaparken biraz da iş yapacak.

20 duran topun biri gol olmuş.Başarımı bu.Topu yetiştiremez,yetiştircem diye abanır kaleciye yada auta gider.Böyle orta sahalık olmaz.

Sol Açık

Duran toplarda yine kötüydü. Hatta kötü değil, çok kötüydü.

Ama oyun içinde bu maçta iyi olduğunu düşünüyorum. Önceki maçlarda ben de hiç beğenmiyordum, ama bu sefer "elinden geldiğince" mücadele ederken, düzgün toplar da dağıttı. Zaten 2 golün asistini de duran toplarla sağlamadı.

Bence bu maçta, önceki maçlardan farklı olarak pozisyon zenginliğimizin olmasında (Şanlıurfa'nın orta sahadaki yumuşaklığı yanında) Mustafa Sevgi'nin oyununun etkisi büyüktü.

korayxyz

Ne etkisi oldu arkadaşlar Allah aşkına biz farklı maçı mı seyrettik? Sadece ilk golde asist yaptı, 2. golü asistten saymayın çünkü o tamamen konenin kişisel becerisiyle atıldı. 90 dk içinde birçok pozisyonda topu ezdi, duran topları mundar etti. Tartışmasız takımın en faydasız oyuncusu

MeL_55

Sol Açığa katiliyorum.

takimda bireysel olarak kötü oynayan yok. takim kötü olunca hepsi kötü oynuyor.
en faydasiz dedigin futbolcu 10 direk gol katkisi var.

bu gözler ne orta saha oyunculari gördü, turgay,adnan,zafer.. bu adam kötü mötü ama istatistik olarak ptt 1.lig icin süper.

ngonge

Ben genel görüşün aksine oyun içinde hiç beğenmiyorum. Duran toplarla etkili olmak zaten bu ligde zor. Musa ile aynı seviyede M.Sevgi, ancak ceza sahası içine atıyor işte.

Ama oyun içerisinde çok ağır ve çok top kaybediyor. Orta sahada çok önemli bir mevkide, oyun kurucu görevi verilecek oyuncu değil kesinlikle. Bana kalsa yerine Hasan'ı koyup, Hasan'ın yerine de daha düz bir oyuncu olarak Muharrem veya Zola'yı koyardım. M.Sevgi ancak yedek ya da daha pasif bir görevde faydalı olur.

5trawberry

Sen hiç gelme hacı valla bak. Takım top yapıyor havadan şişirme falan yok gelme mümkünse.

55.hakan

Bizim millette kimsenin sevmediği adamı sevme hastalığı var.

GurbetciFanatik

Cok arandin bugün, sen yoksun küfür edebilecek adam aradim bulamadim be mustafa.
Haftaya 90 dakilalara dogru sert girde bi kac mac ceza al Takimin icin.

eprianu

Hiç aramadık seni Taha ile Hasan on numaraydı bugün  :D

cakir55