26 - Mustafa Sevgi

Başlatan berusa55, 01 September 2014, 20:52:17

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Hep boyle oyna canimizi ye :D

orucreis

Bir daha duran toplarin basina gecme cezali kalarak nasil bir katki sagladin bilemezsin murat bile daha guzel etkili orta yapti

sadece55

Sevgi oynamayınca hızlı oynayabildik.Bence takımın en büyük el freni.Topu alınca öyle yavaşlıyoruz ki.Ekigho,Kone ve Ofeudunun bir artısı kalmıyor.

korayxyz

Nolur gelme. Allahını kitabını seversen gelme. Seni düşününce zabıta görmüş işportacı gibi oluyorum. Lütfen :( :( :(

Sadece Samsunspor

Oglum alanya macinda seni isliklamayani biplesinler. Yatacak yerin yok. Takimin aq dun yeter artik

orucreis

5trawberry

Sana ekmek verenin ...  adamlar gunde 20 liraya karton topluyo yavsak

AhmetDenizci

Kaç senedir ne yeteneksiz topçular geldi geçti, senin gibi istikrarlı yeteneksizini görmedik..

sadece55

El freni.Kendi etrafında dönmeden top atması günah diye birşey mi duydu ki

GurbetciFanatik

Suc bizde 24 hafta oldu adam daha bir kere isliklanmadi.
Alanya macinda her top geldiginde isliklanmali yönetime TD mesaj gider merak etmeyin.

eprianu

Bu adamın arkasında kim var? Nasıl sağlam bir torpil varsa gelen giden vazgeçemedi bu adamdan.
Biz mi körüz de göremiyoruz bu adamın yeteneğini? Çıkamadım işin içinden

orucreis

Kosamayan pas,orta atamayan emekliligi gelmis beyin ve vucut olarak biri olarak bu isten hala etmek yiyorsun acaba helal olarak goruyomusun gercekten inaniyormusun aldigin parayi hak ettigine

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: eprianu - 07 March 2016, 10:59:06
Bu adamın arkasında kim var? Nasıl sağlam bir torpil varsa gelen giden vazgeçemedi bu adamdan.
Biz mi körüz de göremiyoruz bu adamın yeteneğini? Çıkamadım işin içinden

Yeteneği sözde öküz gibi orta sahada koşup rakibe pres yapip oyununu bozmak başka bişey degil.
Ama aslinda bizim oyun kurmamizi bozuyor ama işin kötü yani bunu kimse görmüyor.
Takimin yöneticeleri ve TD futbol bilgisinden kaynaklanan bi sorun

Sadece Samsunspor

Biz isliklayalim diyoruz. Maraton mustafa sevgiye sevgi gosterisinde bulunuyor. Yazik

ngonge

Mehmet Çakır da, Musa Aydın da kendisinden daha yararlı kesinlikle.