Milletvekili Kılıç"Samsunspor İçin Bin Altın Adam" Kampanyası Başlattı

Başlatan Sadece Samsunspor, 16 June 2008, 17:21:08

« önceki - sonraki »

celebi

bu kampanya şu anda ne alemde bilgisi olna vrsa bilgilendirebilir mi acaba

Kadir ÇELEBİ

SAYI 400'Ü AŞTI

19 Haziran 2008 Perşembe 12:06

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın önderliği'nde başlatılan Samsunspor için '1000 Altın Kampanyası'na şu ana kadar yaklaşık 400 kişinin katıldığı öğrenildi. Kılıç, yarın valilik kanalıyla, gerekli bilgilendirilmenin yapılacağını söyledi

ÇOK BÜYÜK RİSKTİ
Samsunspor'un Olganüstü Genel Kurul'nda AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç tarafından ortaya atılan ve katılımın çığ gibi büyüdüğü '1000 Altın Adam' kampanyasında sayı 400'e ulaştı. Bunu değerlendiren Kılıç, "Samsunsluyuz ve Samsunsporluyuz. Bu bizim sosyal ve siportif sorumluluğumuzdur. Benim adıma risklerinden korktuğum, açıklasak mı açıklamasak mı dediğimiz bu projeyi kongrede açıkladım ve katılım her geçen gün artıyor" diye konuştu.

KOTA 2500 BİN YTL
1000 altın adamı 1 Milyon 200 Bin nüfüslü bir kentten aradıklarının altını çizen Kılıç, "Samsun büyük bir kent ve biz sadece 1000 altın adam arıyoruz. Amacımız kimseyi ödeyemeyeceği bir yükün altına sokmak değil. Ekonomik gücü olan ve gönlü Samsunspor için atanları kampanyamıza bekliyoruz. Bunu bir yardım kampanyası olarak değerlendirmeyelim. 3-5 YTL ile olacak iş değil. Bunun için kotayı 2,500 Bin YTL olarak koyduk" dedi.

ÇOK PARA İSTEMİYORUZ
Kılıç, "2500 Bin YTL çok afaki bir rakam değildir. Ancak bunu başarırsak, Samsun ilk defa 1000 kişinin yardım edeceği bir takımın gidişini izleyecek. Bu projeden sağlanacak kaynaklar Samsunspor'un borçları ödenmeyecek. Önümüzdeki sezon için masraflar karşılanacaktır. Bu paranın amacı futbolcularımızı takımda tutabilmektir. Kampanyanın amacı Samsunspor'un önümüzdeki sezona yönelik konumlanması ve kurulmasıyla alakalıdır" dedi.

YARIN AÇIKLANACAK
Cuma gününden sonra herşeyin netlik kazanacağını söyleyen Kılıç, "Cuma günü valilik kanalıyla bu kampanyaya katılmak isteyenlerin isimleri kamuoyuna duyurulacak. Şu anda Terme Tersanesi'nin sahibi Erkan Zorlu 55 kişiyle, bir dönem Samsunspor'da görev yapan Hüseyin Başgöl 20 kişiyle kampanyamıza katılacak. Bunun dışında birçok isim var. Bütün isimleri yeni geldiği zaman açıklayacağız. Bu büyük bir kazanımdır" diye sözlerine son verdi
.

www.halkgazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

İŞTE SİZE 9 ALTIN ADAM

Kırmızı-Beyazlı Kulübün Başkanı Sezgin Gümüş, 9 futbolcu ile anlaştıklarını belirterek..

19 Haziran 2008 Perşembe 12:08

Kırmızı-Beyazlı Kulübün Başkanı Sezgin Gümüş, 9 futbolcu ile anlaştıklarını belirterek, "Yeni yönetime 9 altın adam bırakıyoruz" dedi

SAYI 9'A ÇIKTI
"Genç futbolcuların hamisiyim" diyerek açıklamada bulunan işadamı Turgut Tüfenk, Sefa, Can, Sercan, Turgut ve Hakan Koçaslan'ın yanı sıra, Serkan Eyüpoğlu, Fatih Aytekin, Ömür Ejder ve Ramazan'ın alacaklarını da ödeme sözünü verdi. İşadamı Tüfenk, tatilde bulunan Turgut, Hakan Koçaslan ve Ramazan'ın Samsun'a döndüğünde 9 futbolcuya sözverdiği paraları topluca ödeyeceği öğrenildi.

HEDİYEMİZ OLSUN
Başkan Gümüş, 9 futbolcu ile her konuda anlaştıklarını belirterek,"Bu futbolcularımız İstedikleri takıma gidebilirlirdi, ancak kalmayı tercih ettiler ve her konuda anlaştık. İçinde Samsunspor sevgisi olan bu 9 futbolcumuz, Milletvikilimiz Suat Kılıç'ın başlattığı kampanyaya hediye ediyoruz. Bu değerlere sahip çıkan işadamımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

www.halkgazetesi.com.tr

Sadece Samsunspor

Turgut Tüfenk'e çok teşekkürler 9 tane genç oyuncumuzu takımda tutmaya söz verdi ve paralarını ödeyecek bu iyi bir şans. 1000 altın adam projesinde verilen paralar Samsunspor'a canı gönülden verilmiyor para verenlerin çoğu Suat Kılıç'a yaranmak için veriyor gelecekte bi işi çıkarsa Suat Kılıç'ı arkama alırım diye ;)

Sadece Samsunspor

1000 ALTIN ADAM BENDEN

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Suat Kılıç'ın başlatmış olduğu kampanyayı ortadan kaldırdı. Yeni, "1000 ALTIN ADAM Benden" dedi.

Suat Kılıç'ın başlatmış olduğu kampanyayı son derece yerinde bulduğunu ancak, "Keşke 10 bin altın adam kampanyası yapsaydı.Ben bu saatten sonra kampanyanın ismini değiştiriyorum. Çünkü 1000 Altın adam benden.Bizim Samsunspor'a canımız feda olsun" şeklinde konuştu.

Ahmet Yeni'nin açılamasının ardından ortaya ilginç bir tablo çıktı. "1000 Altın Adam"ı tek başına karşılayacağını söyleyen Yeni, kampanyanın saadet zinciri gibi büyüdüğünü, bu halkanın birinin değil, en az bininin şahsına ait olması için bu açıklamayı gazetemize yaptığını söyledi. AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni,  yakın gelecekte Samsunspor için büyük bir jeste daha bulunacağını da söyledi.

Samsunspor'u bulunduğu durumdan kurtarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Yeni, gerçekleştirdiği girişimle 1000 Altın Adamla kampanyayı tek başına sürüklemiş oldu. Yeni, hedefin on bin altın adam olduğunu açıkladı.

KAYNAK:
ARENA GAZETESİ

nomak55

yaw boyle bir gücün vardı da eyy milletimin ve samsunsporun vekili bu zamana kadar neredeydiniz bu takımın taraftarını neden dogum sancıları çektirdiniz...Neyse geçte olsa en azından bir şeyler yapılmaya çalışılıyor....Asıl mevzu şu ki bu paralar toplanacak..tamam guzel ama sonra ne olacak çekip gidecekmisiniz....... yok saaaa samsunspora kalıcı kaynaklar saplamak için çalışacakmısınız......bunu yaparsanız o zaman teşekkür edeceğiz biz samsunspor taraftarı olarak bu arada bizde sitemiz olarak neden bir altın adam olmuyoruz veya birkac ne kadar toplanırsa buradan admine seslenmek istiyorum hadi artık bi hesap numarası acalımda herkes kesesine gore ne kadar yatırabiliyorsa yatırsın bizde elimizden geleni yapalım LUTFEEEEEEEEEEEN

eMMo

Suat kılıçı hiç sevmem engizli olmasına rağmen ne engize ne de samsuna bir faydasını göremedim reklamcı bi kişiliği vardı zaten ama inşallah bu konuyu reklam olarak kullanmaz ve Samsunpor kazananır..

celebi

Alıntı yapılan: eMMo - 20 June 2008, 00:10:07
Suat kılıçı hiç sevmem engizli olmasına rağmen ne engize ne de samsuna bir faydasını göremedim reklamcı bi kişiliği vardı zaten ama inşallah bu konuyu reklam olarak kullanmaz ve Samsunpor kazananır..

ben şimdi reklamdır diyeceğim bir müddet sonra sanırım modlardan biri yorumumu silecek sanı ;) :Drım

körfez55

AlıntıApaydın´dan projeye destek
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, AK Parti Milletvekili Suat Kılıç´ın gündeme getirdiği ´Bin Altın Adam Kampanyası´na destek vermeye hazır olduklarını söyledi.Samsunspor´un, kentin tescilli markası olduğunu belirten Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, "Ankara´da olduğum için kampanyayı gazetelerimizden öğrendim ve çok sevindim. Çok güzel anonim çalışma. Kampanyayı destekliyorum" diye konuştu.

SAMSUNSPOR İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK
Samsunspor´un kalkınmasında, güçlenmesinde kampanyanın büyük önem taşıyacağına dikkati çeken Fevzi Apaydın, "Bu kampanyada herkesin hakkı olacaktır. Ben de bir Samsunlu olarak herşeyimle bu kampanyanın içinde olacağım. Kampanya çerçevesinde bize görev düşerse yapmaya hazırım" dedi.

Kaynak: www.habergazetesi.com.tr

körfez55

AlıntıHer şey Samsunspor için
Samsunspor´un acil ihtiyaçlarının
karşılanması ve şirketleşme çalışmalarının
başlangıcı olarak görülen "1000 Altın Adam Projesi"
söylemden eyleme geçiyor.Samsunspor´un içinde bulunduğu sıkıntıların aşılması için
önemli bir adım olarak görülen
"1000 Altın Adam Projesi"bugün DSİ Salonu´nda Vali Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığındaki yapılacak toplantıyla başlatılıyor.Samsunspor caimasında heyecan yaratan
projenin altyapısının ve hedeflerinin konuşulacağı toplantıya milletvekilleri veya temsilen
birkaç milletvekili, belediye başkanları,
TBMM´de grubu bulunan partilerin
il başkanları, sivil toplum örgütü yöneticileri ve
eski külüp başkanları katılacak.Her bir kişinin 2 bin 500 YTL vererek katılacağı projenin seslendirilmesinden bu yana Samsun ve il dışından 400 adet 2 bin 500 YTL´lik
bir taahhüdün bulunması 1000 olarak hedeflenen sayının 3000´e ulaşacağı işaretini veriyor.

Kaynak: www.habergazetesi.com.tr

veis

bu şekilde olucakdıda illa yerlerde sürünmemiz mi gerekiyordu zamanında neredeydi bu insanlar şimdi çıkıyorlar ortaya.adım gibi eminim bu projedende bişey çıkmayacak çünkü samsunspor reklam ve rant yeri olmuş herkes halen bişeyler alma derdinde.

cem 55

umutsuzluga gerek yok ben bu kampanyadan olumlu sonuçlar alacagımız kanısındayım reklam ve rant konusuna katılıyorum ama su an bunu düsünecek durumda degiliz kötü durumdayız ve gelecegimiz karanlık en azından burdan saglanacak gelirle önümüzü görme şansına sahip olacagız site olarakta bişeyler yapmamız gerekiyo insallah en geç 1-2 gün içinde bununla ilgili bi hesap numarası sitede yayınlayacagız herkesin destek vermesini şimdiden rica ediyorum.

tolga

Önce Sayın Suat Kılıç çıktı ortaya,adından Sayın Ahmet Yeni. Biz, Sayın Yeni ortaya çıkıp da bir gazeteye " Bin Altın Adam bende ama 1000 Altın Adam yetmez hedef 10.000 olmalı" deyinceye kadar Sayın Kılıç'ı " göle maya çalıyor" diye eleştirmiştik. Hata etmişiz. Meğer, ekonomisi her geçen gün geriye giden ve bu gidişle de sanayi ve ticaret kenti olmaktan çıkıp hızla memur, emekli ve öğrenci kenti olma yoluna giren Samsun'da 1000 Altın Adam bulmak işten bile değilmiş, bizim bulunmaz sandığımız 1000 Altın Adam Sayın Ahmet Yeni'deymiş de  haberimiz yokmuş.

1000 Altın Adam hazırda, 1000 Altın Adam cebinde ya da çantasında, masasında ya da kasasında Sayın Ahmet Yeni'de, 10.000 Altın Adam hedefte; iyi de bundan bugüne kadar niye kimsenin haberi yok? Hadi diyelim ki, Sayın vekil her sırrı biz sade vatandaşlarla paylaşmıyor ama aynı partiden Sayın Suat Kılıç'tan niye saklıyor? Niye " boşuna arama, senin aradığın 1000 Altın Adam bende" demiyor?

Laf bir kere şirazesinden çıkarsa sorular da sağanak gibi yağar. Bırakalım aynı partiye mensup ikşi sayın vekil arasındaki " açık artırma yarışını" biz her ikisine birden birkaç aykırı soru soralım  bakalım.

1- Einşzde 1000 ALTIN ADAM  vardı da bugüne kadar,mesela bu kulüp Süper Ligde oynarken, kadrosunda milli futbolcular varken ve marka değeri milyon dolarlardayken niye ortaya çıkmadınız, niye bu kulübü 2.5-3 trilyona muhtaç bırakıp da süper ligden düşürdünüz?

2- Madem 1000 ALTIN ADAM sizdeydi de niye bu kulübün bir ikş takviyeyle yeniden süper lige çıkma şansı yakaladığı ligin ikinci yarısının başlarında bu ALTIN ADAMLARINIZI ortaya çıkarmadınız?

3- Madem ha deyince 1000, biraz daha gayret sarf edince 10.000 ALTIN ADAM bulabiliyordunuz ve bunun 1000'i kasanızda ya da masanızda, cebinizde ya da çantanızda ama sizdeydi de niye istikbal vadeden üç genç adam bu takımdan ve bu kentten ayrılmadan önce neredeydiniz ve niye o zaman derde derman olmadınız?

Sorular çok, sorular bitmez ama daha fazlası şimdilik gerekmez. Sayın vekiller ALTIN ADAM avlamak ve ALTIN ADAM açık artırmasında yarışmakla zaman kaybederken, şu kimselerin el uzatmadığı ve artık kulüp yönetiminde en ufak bi iddiası kalmayanTurgut Tüfenk sessz sedasız ama tıkır tıkır genç futbolcuların transfer paralarını ödüyor. 2.5 milyar veren insanların " ALTIN ADAM" ilan edildiği bir kentte neredeyse " TRİLYONA YAKIN" destek çıkan bu insana ne adam demeli? Manyak adam mı, adam gibi adam mı? Taktir Samsun halkının.

Açık artırma başladı... SAYIN BAŞKAN SEZGİN GÜMÜŞ'TEN 9 ALTINADAM... SAYIN MİLLETVEKİLİ SUAT KILIÇ'TAN 1000, SAYIN MİLLETVEKİLİ AHMET YENİ'DEN 10.000 ADAM...

Yok mu artıran? Kimse artımıyorsa ben artırıyorum: 1000'  de yetmez 10.000'de. Hedef:100.000 ALTIN ADAM...Yanlış duymadınız tamı tamına 100.000 ALTIN ADAM. 100.000'i de benden. Hele siz 90.000'nini bulun kalan 10.000'i de ben bulacağım, bulmazsam namerdim ama önce siz 90.000 ALTIN ADAM'ı bulun hele.

Son bir not: Samsunspor üzerinden siyaset risklidir; iyi planlanmaz ve hele de ayaküstü sölemlerle yapılmaya kalkışılırsa hem Samsunspor'a hem de politikacılara faydadan çok zarar getirir.

misafir

reklamlar başladı bile atma hasan din kardesiyiz diye bir laf vardır ya işte bu lafa ancak bu denir.ahmet yeni geçtik 10000 tane adamdan sen şu 1000 taneyi bir getir bakalım.lafla peynir gemisi yürümez. ahmet yeni baktı samsunda 1000 altın adam projesı var kensdısı dururmu hiç nasıl olsa atması kolay alısmıslar seçım meydanlarında bol bol atmaya destekli desteksiz önemlı degıl bu konu hakkında beyanat vereyım de ne olursa olsun demiş.ahmet yeni soyadı yenı ama kendısı kısaca çağ dışı kalmıs ufak hesapların peşinde koşan bol keseden atan siyasetçi tipidir. bu güne kadar hangi maça gelmiş bugune kadar hangı kongreye katılmış ve bugune kadar samsunsporla ilgili ne yapmış ta 10.000 tane adam bulacak.

veis

samsunsporun 10.000 taraftarı var başkada destekçisi falan yok.altın adam olayıda aşırı derecede geyik bir durum.altın adam degil kristaller lazımki bu borç bitsin yoksa sen çeyrek al ben bilezikle olmaz bu işler.