Bizanslıların kutlamaları

Başlatan yaman55, 10 May 2008, 22:32:51

« önceki - sonraki »

south_london

veis

Alıntı yapılan: yaman55 - 12 May 2008, 12:28:03
olan oldu biten bitti tartışılcak bişey kalmadı

dogru olan oldu artık samsunsporun seneye şampiyonlugunu veya düzelmesini konuşalım.çünkü 2.lig iyice dar geldi.

Baþkent_55

dün geceki 1.lig özeli izlerken yine kahroldum adamların şampiyonluk şarkıları.......ntv nin maçlar önce si canlı bağlantıları......kocaelindeki şampiyonluk kutlamaları.....bu başıboşlu böyle giderse 1lig bile bize çok gelecek.......la sıradan bi takım olduk çıktık yaa......önümezdeki tek hedef şampiyonluk olmalı .......kimse para demesin gördük kocaeliyle diyarı  parasız pulsuz neler yaptılar........ben artık memleketimde bizans formalı adam görmek istemiyorum....bu arada gs store tırı mayısın sonuna doğru samsuna geliyomuş bilginize 1 ay kalacak heriflerde gördü madeni......nasıl olsa samsunspor diplerde sürünüyo hemen şehre operasyon yapalım..........LAN İLKBAHARIN ORTASINDA SAVRULDUK EYLÜL YAPRAKLARI GİBİ ........EY RUHHHH İNTİHAR MI ETTİN UYAN ARTIK!!!!!!!!!!!!

Nuri Asan

Sakarya maçından çıktım asker arkadaş ile birlikte oda Sakaryaspor tribünündendi.Beraber şehirde gezmeye başladık.Rus pazarının orada halı saha(Samsun storenin tam karşısındaki) var 7-7'ye maç yapıyorlar.14 kişinin 12 sinde 4 takım forması vardı.Resmen utandım bizdede Samsunspor forması arkadaşta Sakaryaspor forması var halı sahadan içeri girdik oturma yerleri var birde ne görelim bir sonraki maç için gelen kişilerin alayında bizans formaları var iyice yerin dibine geçtim adamın birisi bize sordu Samsunspor maçı ne oldu diye muhattaba almadık sonra utanmadan ''keşke süper lige çıksakta alexi,lincolnü,carlosu görsek'' dedi.sen kimsin dedim adama noluyo felan dedim adam şaşırdı senin gibi haysiyetsizler yüzünden takım bu halde dedim.O ara ortalık karıştı bizim Sakaryalı arkadaş adamın formasını yırttı polis diye bağırdı adam sus Ulan diyerek birde konuşuyormusun dedik.

Konunun özüne gelirsek Samsun'da ki bütün halı sahalarda Samsunspor forması ile çıkan çok az biz şehre sahip çıkıyoruz onlar resmen bize küfür ediyor.

Samsunda yaşıyor isen Samsunsporlusun
ANTİ BİZANS

veis

konunun özetide bu.
budünyada son samsunlu kalsamda samsunsporluyum.

s.b.ç yasin

alayına isyan ölümüne samsunspor

Recep

yarın elbet bizim elbet bizimdir
gün doğmuş gün batmış elbet bizimdir

celebi

karanlık güzel yarınlara gebedir.

sbc_emir

15 May 2008, 20:42:23 #68 Son düzenlenme: 15 May 2008, 20:54:51 berusa55
Alıntı yapılan: s.b.ç yasin - 12 May 2008, 19:47:10
beyler herkes gruplara yüklenio samsunsporun en iyi zamanını kim paylaştı gruplar we samsun halkı peki en kötü zamanında halk nerde kafasına göre yaşıo gruplar nerde samsunsporun peşinde şirinler yada mekansızlar yada biz farketmez bu grupların hepsini amacı samsunspor bunu herkes bilio bizde çok istedik birleşmeyi ama noldu walimiz ayırdı bilip bilmeden herkes kafasına göre konuşmasın nie bu kadar çok çekememezlik yapıosun ne istiyosunuz gruplardan bu takımın bu duruma düşmesi bizleri sizden daha fazla üzüo 90 dakika takıma destek yap hem içerde hem dışarda ama sonra mağlupsun  taraftarın hali ne peki kim soruo kimse bu işler öle sizin konuştunuz gibi olmuo

yasin doğru demişsin kardeşim bu ne ya herkes gruplara yüklenio kardeşim siz çiflikte çıkar olay yaptım falan filan dersinizz belki yapar belki yapmazsınızz ama size bişe söylimmi bizler çiftliğe her ne pahasına olursada çıar işimizi yaparız ki yapan kardeşleimide oldu sizz de burdan şunu yaptık bunu yptık boşboş konuşmayınn lannn siz daha cimbom maçı bitmeden memur abilerimiz dernege geldi başkanımıza sizden birini çiflikde görürüm çiftlik bi karşıır bu dernekde kim warsa toplarım deid siz ne den bahsedionuzz lann şimdii hee siz önce bu şehirdeki sasmsulu meslesini degil bizim emniyeetimixizmn samsunspor taraftarına ypatığı muameletyi görün ondan sonra yorum yapınn hekres boşboş konşumasını çok iyi bilirr burdan şunu yaptık bunu ypatı ide klawyeden samsunsporluluk olmuyo madem yapacan gelcen işin yapcan biz kendimizi ibldimiz ibleli samsunsporu kovalıyoz yok biletler bedava alınıomuş yok falan yok filann  hani bu takımın peşinde taraftar gruplarından baka kim war kim gelip samsun die barıo kim gelip destek werio hikaye okumayınn burda bu taraftar grupları olmasa siz bu stadın halini bi görünn in cin ruhlar barırrr öylee bedava konşumayın yok söğütlübahçe nerdeydi yok biz çiftlie çıktık kimse yoktu kimse bedavacı olmasın hekres ibiz ssenlerden beri biliyo kimsenin kimseyi atlatmasına gerek yokk biz heryerdeyizz bunu unutmayın gerek yok boşboş konuşmalaraaa arkadşlarrr bu lafımm da ikmler gittiğini çok iyi biliyorr böyle boşboş yazanlar iyi okuyunn illa yazmicazz idoruzzz ama bizi zorla yazdırıonuzz üstüne atlatıonuzz bu işelre gerek yok yani

US

samsunspırumuza basarı lazım basarı olamdan nası dolcak bu tribun nası birlik beraberlik olacak
samsunspormuz basarılı olmadan biz bu biznsları samsun sokaklarında cok görürüz..

mctlçy

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 13 May 2008, 11:31:10
bu arada gs store tırı mayısın sonuna doğru samsuna geliyomuş bilginize 1 ay kalacak heriflerde gördü madeni......nasıl olsa samsunspor diplerde sürünüyo hemen şehre operasyon yapalım..........

tır şu anda yeşilyurtun arkasında..duyurulur..

Kadir ÇELEBİ

geçen gün alış veriş için bir mağazaya gittim. personelle sohbet sırasında bafralı oldugunu ogrendim yani samsunlusun dedim yok biz bafralıyız diyoruz dedi..sasırdım dogrusu tranzon of meselesi gibi birşey..

cem and naz55

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 22 May 2008, 18:20:55
geçen gün alış veriş için bir mağazaya gittim. personelle sohbet sırasında bafralı oldugunu ogrendim yani samsunlusun dedim yok biz bafralıyız diyoruz dedi..sasırdım dogrusu tranzon of meselesi gibi birşey..
aynen öyle birader bafralılar genelde ben bafralıyım der samsunluyum demezler gocuntuları var samsun şehrinden

Nuri Asan

bafrayı karalama kampanyalarına devam
vol:8562