Bizanslıların kutlamaları

Başlatan yaman55, 10 May 2008, 22:32:51

« önceki - sonraki »

cem and naz55

Alıntı yapılan: coleccionista1965 - 22 May 2008, 18:54:19
bafrayı karalama kampanyalarına devam
vol:8562
kime kimseyi karalamıyor sadece gerçekler bunlar...

Nuri Asan

şimdi ben sana 10 gün önce çiftlikte gs liler kutlama yaptı desem,Samsun meydanda kocaman gs bayrağı açtılar desem.hatta birde Samsunda fb okulu var desem ilk önce merkeze bak desem,sorunun merkezde olduğunu desem bunlarda gerçek olurmu?

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: coleccionista1965 - 22 May 2008, 18:54:19
bafrayı karalama kampanyalarına devam
vol:8562

ne bafrayı nede başka bir yeri karalamam sadece başımdan geçen bir hadiseyi paylaştım.. butun bafralılar bunu yapıyor demedim.. asıl sorun  şehirde birileri şampiyonluk kutlamış diye değil
benim için.. samsunspor'un 1-0 malup olmasına katlanamayıpta  spiker odasına girip Samsunspor 1-0 onde diyeceksin diyen taraftar gibi olmayışımız yada bu çoğunluğa sahip olamamamız.(mecazi)

Sempatik Bengülü

23 May 2008, 20:11:25 #78 Son düzenlenme: 23 May 2008, 20:27:59 sempatik bengülü
emin olunki bütün bafralılar aynı değil ne yani sadece bafradamı 3 büyük takımı tutuyorlar yada sadece bafradamı dernekleri var.tamam hoş şeyler değil bunlar ama şu bir gerçekki biz bu insanlara tepkimizi göstermediğimiz ve sesimizi çıkarmadığımız sürece bu böyle gider millet aya çıksın biz ya bafrayı yada hala bafra çarşamba düşmanlığını tartışalım duralım.Sonuçta hepimiz samsunluyuz ama

16 SS 1965

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 22 May 2008, 19:05:53
kime kimseyi karalamıyor sadece gerçekler bunlar...

daha geçen gün diyarbakır ile ilgili konuyu sen açıyodun

veis

ya bunun bafrası çarşambası veya adanası yok 4 büyüklerin heryerde taraftarı var.samsunsporun stadına bakan yan binalarda bile fb li gs li vardır bunun önüne geçemezsiniz sadece samsunspor eski günlere dönerse sonuç alınır onun haricinde imkansız birşey engellemek.

CeLiL_55

bütün bu olanların önüne geçilmesi için 1.adım olarak Samsunsporun Süper Lige Dönmesi şart 2.adım Ligde biraz başarı ile bu sorun çözülür dikkatinizi çekmiştir muhakkak özellikle Samsunspor düştükten sonra bu olaylar iyice büyüdü

bafradan55

yerelciliğin yoğun(!)olarak yaşandığı bir ülkede güce tapma o kadar fazla ki. insanlara kişilik değerlerini unutturuyor. biz milletçe böyleyiz.Bafra sı Merkez i veya başka bir ili farketmez.

CeLL-O

http://www.showtvnet.com/haber/player.asp?ptype=haber&product=/110508/dayak.wmv&btype=IEWMPobj

olay budur teşekkürler KÖRFEZ. her ne kadar sevmesekde kutlamaları engellemişler bravo bunu yapan bütün şehirlere..

red_white

her ne kadar sewmesekte helal olsun nerde eski samsunsporluluk

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: CeLL-O - 24 May 2008, 11:38:32
http://www.showtvnet.com/haber/player.asp?ptype=haber&product=/110508/dayak.wmv&btype=IEWMPobj

olay budur teşekkürler KÖRFEZ. her ne kadar sevmesekde kutlamaları engellemişler bravo bunu yapan bütün şehirlere..

ordaki kadına acıdım ama tamam erkeklere yapta kadına nie yapıon, bu nasıl insanlık bu nasıl taraftar dediği doğru bence

yaman55

veis

kocaeli syircisi işte normaldir

Nuri Asan

yalnız o 6s li kız gider yapmış,bayrak sallamış onlarda müdahale etmiş tv yi görünce başlamış feryada.sen kim oluyorsun ki bayrak sallıyorsun.suç o bayan taraftarda tahrik etmeyeceksin kimseyi
valla kusura bakmayın ama az bile yapmışlar desem yadırgamayın beni.otur evinde yok illada kutlama yapacaksan git istanbula

yaman55

hea git bizansa 1 bucuk 2 saat nede olsa helal sana körfez