Bizanslıların kutlamaları

Başlatan yaman55, 10 May 2008, 22:32:51

« önceki - sonraki »

red_white

samsunspor nereye gidior samsunda samsunsporluluk yokmu oluyor

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: red_white - 11 May 2008, 00:05:54
samsunspor nereye gidior samsunda samsunsporluluk yokmu oluyor

evet aynen öyle oluyor aslında takımımızda suç var , samsun şuan ligde kafaya oynasa sivas gibi olsa bakalım o zaman çiftlik gsninmi samsunsporun mu olacaktı ?

çerkez55

yazzık tek kelimeyle yazzık arkadaşlar!!samsunun tek sahibi biz değiliz her kez konuşuyo icraraata gelince kimsede çıy yok kise sıcak yatağından çıkmıyo ayıp beyler ayıp sizler göm yumdukça bayraklarda açılır bu şehirde bizans derneklerinede... kendinize gelin artık
      gelenlerden ALLAH  razı olsun biz bize yeteriz beyler 3 kişiede kalsak buranın SAMSUN OLDUĞUNU HERZAMAN HATIRLATIRIZ!!!

hakan55

evinde sıcak yatagında oturanlara inat biz ordaydık en azından burasının SAMSUN oldugunu hatırlatmak amacıylaa herkez kendı kafasına gore hareket etti eses gibi hep beraber olsaydık ozaman kım karsı cıkardı bıze 10 kısı orda 20 kısı böle ne yapabılırzki ama ben kendı gorevımı yerıne getırdıgıme ınanıyorum borcumu odedım en azından ödemeyenler utansın

HERŞEYE İNAT SADECE SAMSUNSPOR..

ÖLÜMÜNE SAMSUNSPORLUYUZ.....!!!

fanatik55

lanet olsun samsun halkına akşam çiftlikte ağlamamak için kendimi zor tuttum.
her kes rahat rahat eğleniyor adamalrın anasına sövüyoruz adamlar yüzümüze bakarak gülüyorlar... ne yapcan bu adamlara 5 yaşındaki çoçuğun elinde bayrak alsan ne yapcan...

harbisamsunsporlu5517

GALATASARAY'ın Gençlerbirliği OFTAŞ'ı 2-0 mağlup etmesiyle, 2007/2008 sezonu Turkcell Süper Lig şampiyonu olması sarı kırmızı taraftarları İzmit'te sokaklara döktü.

Otomobilleriyle sarı kırmızı bayraklarını yanına alan Galatasaray taraftarı ile bir gurup Kocaelispor taraftarı arasında arbede yaşandı. Kocaelispor taraftarları Galatasaray bayrağı ve atkılarını yakarak otomobilleri tekmeledi.

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle İzmit kent merkezinde Galatasaraylı taraftarlar otomobilleriyle korna çalarak şehir turu attı. İzmir'de oynanacak Altay maçını izlemek için Çocuk parkı çevresinde toplanan bir grup Kocelispor taraftarı Galatasaray bayrağı ve atkısı taşıyanların ellerinde bayrakları ve atkıları alıp yaktı.

Daha sonra Kocaelispor taraftarı, otomobillerini sarı kırmızı bayraklarla donatmış arabaları durdurarak bayrakları yere attı. İki grup arasında çıkan arbedeyi polis güçlükle önledi.

Milliyet

körfez55

burda düşünmesi gereken tribün büyükleri abileridir.meydanı bu kadar boş bırakmamaları gerekirdi.ama samsunda ultraslan a izin veren bu abilerimiz değilmiydi zaten...yazık lar olsun ne diyelim ki.biz bırakalım eses le körfezle boy ölçüşmeyi önce kendimize bakalım çün kü onlarla kıyaslanamayızzz...utanılacak bir durum yazıklar olsun.

mctlçy

istanbul takımlarına a karşı anadolunun en büyük kalelerinden biri olan  SAMSUN  da dün itibariyle yıkılmıştır..

Tufan

ah ah bunları duyunca kahroluyorum dün burda eskişehirde 1 tane gsliye kutlama yaptırtmadılar 40-50 kişilik gruplar halinde tezahürat yaparak önüne geleni dövdüler beğenmiyoruz ama adamlar şehirlerini bizden daha iyi koruyorlar

south_london

kafaya oynayalim seneye yine ciflikte 500 kisi oluruz.sportif basarasizlik herseyi etkiler

harbisamsunsporlu5517

eskısehırle trabzonla veya kocaelısporla boy ölcen kımse yokkı  kuzey zaten adamlar yakıp kırmış heryerı polıslerı dahı milliyetcı adamların samsundakı polısler polis olsa neyazar

Çaðrý55

Durum ortada millet haberlere çıktı şampiyonluğu kutlatmadılar diye biz nasıl çıktık buyrun fanatik ne demiş
Alıntıİzmir'den Ankara'ya, Antalya'dan Samsun'a kadar Türkiye'nin tüm bölgelerinde Galatasaraylılar, ellerine bayraklarını alıp, sırtlarına formalarını geçirerek gururla 2007-2008 sezonunun şampiyonluğunu kutladılar. Eğlenceye İstanbul, Ali Sami Yen Stadı'ndan gelen güzel haberle erken saatlerde başlayan Sarı-Kırmızılılar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar zafer şarkıları söyleyip, kelimenin tam anlamıyla yeri göğü inlettiler.

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&articleID=107169&catid=32
Küçük 50 60 kişilik birbirinden ayrı gruplar çoğuda fenerli iki forma almakla bir şey yapıldığı sanılıyor forma almayı bırakında çiftlikte o sevmediğimiz karadeniz takımının tezahüratları yapıldı eğer herkez çiftlikte olsaydı biz Samsun diye kıstırırsık onları herkez biliyor Samsundaki durumu artık bazı kişilerde kendini kandırmasın

körfez55

başarı için bu takımı seven sevmesin kardeşimmmm...samsunsporluluk bu değildir.bakıp kocaeliye bakıp eskişehir bakıp rum dediğimiz trabzona utanalımmm...beğnmediğimi trabzonda hiçbir sene şampiyonluk kutlanmıyo.

harbisamsunsporlu5517

ben basarısı için demıyorum sadece bızden daha mıllıyetcıler dıyorum ben samsunsporumu basarısı için tutmadım ataturkcu ve mıllıyetcı oldugum için tuttum

körfez55

eses in taraftarı ne kadar kolpa olursa olsun helal olsun adamlara gereken dersi vermişler.biz de biraz ders alsak keşke.