Bizanslıların kutlamaları

Başlatan yaman55, 10 May 2008, 22:32:51

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

başkent_55 kutluyorum seni kardeşim

16 SS 1965

başkent_55 yazın için kutluyorum seni çok içtenlikle yazmışsın  ;)

SametYılmaz55

ne diyelim bundan önceki senelerde kutlamalara izin vermezdi Samsunsporlular haberlere konu olurdu bugün çok bekledim böyle bir haber görmek için ama ne yazıkki göremedim...Kocaelide oturan bi Samsunsporlu olarak şnu belirtmek isterim sevmediğimiz Kocaelispor taraftarlarındaki birlik keşke bizde olsa....tek grup tek tribün.....

sbc_emo

arkadaşlar kimse caz falan yapmasın şimdi.

biz gelecektik çiftliğe.memur abilerimiz sağolsun derneğe kdar gelmişler ve derneği dağtmışlar ve ümit abiye dedikleri laf şu ; eğer çiftlikte olay çıkarsa ve o olayı yapan kişi sizden çıkarsa seni alırız.biz ne yapabiliriz bu durumda?bende bu durumda evime dönmek zorunda kaldım tabiki.hiçbirşeyi bilip bilmeden kkonuşmayın ve kimse samsunsporlulugumuzdan şüphe etmesin.biz ölümüne samsnsporluyuz.memurlarında bir suçu yok aslında.memurlara emri veren kim bizim şanlı büyük valimiz dimi??

bizimkiler yine hertürlü 22-45 sıralarında çiftlikle yapmışlar yapacaklarını siz rahat olun.kimse söğütlübahçeye laf atmasın ;)

s.b.ç yasin

Alıntı yapılan: sbc_emo - 11 May 2008, 22:57:37
arkadaşlar kimse caz falan yapmasın şimdi.

biz gelecektik çiftliğe.memur abilerimiz sağolsun derneğe kdar gelmişler ve derneği dağtmışlar ve ümit abiye dedikleri laf şu ; eğer çiftlikte olay çıkarsa ve o olayı yapan kişi sizden çıkarsa seni alırız.biz ne yapabiliriz bu durumda?bende bu durumda evime dönmek zorunda kaldım tabiki.hiçbirşeyi bilip bilmeden kkonuşmayın ve kimse samsunsporlulugumuzdan şüphe etmesin.biz ölümüne samsnsporluyuz.memurlarında bir suçu yok aslında.memurlara emri veren kim bizim şanlı büyük valimiz dimi??

bizimkiler yine hertürlü 22-45 sıralarında çiftlikle yapmışlar yapacaklarını siz rahat olun.kimse söğütlübahçeye laf atmasın ;)

aynen kardeşim sana katılıorum biz yapacamızı yapıoz her türlü bu samsun tribünde olsun samsun sokaklarında olsun her türlü sawaşımızı wermiş bi grubuz bırakın bu işleri herkes anlatıo şunu yaptık bunu yaptık yapılanı herkes görür marifet die anlatmaya gerek yok beyler herkes bizi bilen bilio geri kalanın önemi yok

jean

bu ise biirlerinin son vermesi lazim adamlar bizim sehrimizde bizim dernege gelip izin vermiyor disari cikmaya adamlar istedigini yapiyorlar memleketimizde gitsinler istanbulda yapsinlar

veis

BURADA GRUP MESELESİ DEGİL KONU GRUPLARA LAF ATANLAR ÖNCE ZATEN KENDİLERİNE BAKMALI.samsunsporu gruplar mı taşıyor sanki samsun tüm samsun halkınınsa samsunsporda samsun halkının olmalı azcık sahiplenilmesi gerekmiyormu.

Baþkent_55

konu elbettiki gruplar tek bi taraftrar topluluğu olursa böye şeyler olabilirmi???gruplarda tabiki istisna i kişiler var misal arkadaşımız hakan örneğini vermiş kendisi hakkaten hastalık ötesi samsunsporludur....çarşamba belediyesinde görmüştüm çarşambadaki samsun-siirt maçına geliyodu.....itiraf ediyorum keşke herkes onun gibi samsunsporlu olabilse .......ama beyler böyle ayrı gayrı gitmiyo hepimiz görüyoruz .......bir sezon hatırlarım adamlar sırf bağırmak için kale arkasına giderdi......birliktelik olursa herşey güzel olur samsundada kimse gıkını çıkaramaz ......bu arada cumartesi gecesi bizans oyununu bozan arkadaşlırımızı kutlamak istiyorum sizde haklısınız herşeye yetişemessiniz.........AMA ŞUNU BİRKEZ DAHA DÜŞÜNELİM BİZ HEPİMİZ SAMSUNSPORLUYUZ

celebi

BİZ HALA KENDİ KENDİMİZ KANDIRALIM

ahk34

aslında biz hep olaylara trübünden bakıyoruz birazda şehirden bir baksak samsunlu kaç iş adamı var olanlarda biri fb kongre üyesi biri ts  samsuna yardım yapan samgaz bile rizasporun eski başkanın şirketi yani samsun samsunluların elinde degilki rizeliler trabzonluların elinde artık sahilin şehri olmuş ve bu şehirde samsunsporu sevmek veya samsunsporlu olmak çok zor biz buradaki arkadaşların çoğu aynı yaşdayız içimizde en fazla 5 yaş eksik veya fazla yaş farkı var yani hiç yeni gençliğin samsunsporu tutacagına inanıyormusunuz veya okulda okuyan çocukların hangisi top oynarken serkan diye şut çekiyo alayı alex. lincon. veya bobo diyo işin ilğinç tarafı samsunspor bu sezon satatda en fazla maçlarda 10.000 kişiyle oynamış biz hep yönetimi veya başarısızlıgı suçluyoruz acaba kaç kişide kombine var antalya adopen tirübününü taraftarı yönetime parayı bastı sezonluk aldılar satılan kombine 2000 diyo yönetim samsunda 2000 samsunspor taraftarımı var yoksa samsunsporun yani 10 kişi bi olup bi grup kurmak samsunspora fayda vermiyo zarar veriyo deplasmana yönetimin kaldırdı otobüsle gidiyosunuz içerdede bilet bedava mı yoksa ilk başda samsunspor kombine kartı alın samsunsporlu oldugunuz bi belli olsun halı saha maçlarında çakma samsunspor forması giymeyle taraftar olunmuyo bu sezon herkez kombine alsın lütfen bursada yaşayanda istanbulda yaşayanda alsın

yaman55

olan oldu biten bitti tartışılcak bişey kalmadı

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: ahk34 - 12 May 2008, 12:07:36
deplasmana yönetimin kaldırdı otobüsle gidiyosunuz içerdede bilet bedava mı yoksa ilk başda samsunspor kombine kartı alın samsunsporlu oldugunuz bi belli olsun

Çok güzel bir yorum, katılmamak, mümkün değil...

s.b.ç yasin

beyler herkes gruplara yüklenio samsunsporun en iyi zamanını kim paylaştı gruplar we samsun halkı peki en kötü zamanında halk nerde kafasına göre yaşıo gruplar nerde samsunsporun peşinde şirinler yada mekansızlar yada biz farketmez bu grupların hepsini amacı samsunspor bunu herkes bilio bizde çok istedik birleşmeyi ama noldu walimiz ayırdı bilip bilmeden herkes kafasına göre konuşmasın nie bu kadar çok çekememezlik yapıosun ne istiyosunuz gruplardan bu takımın bu duruma düşmesi bizleri sizden daha fazla üzüo 90 dakika takıma destek yap hem içerde hem dışarda ama sonra mağlupsun  taraftarın hali ne peki kim soruo kimse bu işler öle sizin konuştunuz gibi olmuo

bezgınbekır

bencede gruplara tolerans taniniyo ama bunu yadirgamak gerekiyo adamlar elinden geleni yapıyo tamam bilet konusunda falan bazi istisnalar uygulaniyo ama onlarda bosdurmuyo 90 dk bagiriyolar maratonda adamlara diyorum niye bagirmiyosunuz para werdik biz maci izlemeye geldik diyolar işte onlar seyirci biz taraftariz ben hiç bi gruba üye degilim ama bazi insanlar gibi seyirci degilim tarafatarim SAMSUNA canimiz feda

Sadece Samsunspor

orhan hoca aksdeki programa bağlandı taraftar gruplarının en kısa zamanda birleşmesi gerekdiğini söyledi 23 yıl önce bu takımda oynarke ngrupların olmadığını herkesin birlik olduğunu şimdide öyle olması gerektiğini söyledi