Bizanslıların kutlamaları

Başlatan yaman55, 10 May 2008, 22:32:51

« önceki - sonraki »

yaman55

evet maç sonuna doğru çiftliğe indim ÇERKES55 le beraber bi umutlu büyük samsunspor taraftarı çiftliği bırakmaz diye ama 1 tek atkılı gördüm oda ÇAĞRI 3 kişi kaldık 3 kişiyle gider yaptık sonra toplandık 40-50 kişi olduk ozamanda polis dağıttı adamlar yapacak larını yaptılar samsunda samsunsporlular küfür yiyor 10 tane grup var çiftlikte 10 tane samsunsporlu atkılı adam yok kendimizi kandırmayalım samsunsporumuzun taraftarın sayılacak kadar az yapacak bişey de yok polis te bizi dağıtıp onlara yol kestirdi 1-2 atlasak hemen alıcam seni diyo istanbula sövüyoz bende istanbulluyum diyo valla gülim mi ağlim kendi şehrimizde istanmiyoruz çiftlikteki grubu aşşağı doğru püskürttük sayılır fazla olay olmadı arabayla gezenlere zaman zaman ders verildi. NAPALIM 3 Kişiyle olmuyor hala meydandalar adamlar hemen hemen 1000 kişi

atakumlueray

bana da samsundan gelen haberler üzücü.bizimkiler biraz toplanınca polis müdahale etmiş.sonra meydan şerefsizlere kalmış.sonra tekrar meydanda bizden bi grup toplanmış ama polisin gözü bizimkilerin üzerindeymiş

yaman55

Alıntı yapılan: atakumlueray - 10 May 2008, 22:39:03
bana da samsundan gelen haberler üzücü.bizimkiler biraz toplanınca polis müdahale etmiş.sonra meydan şerefsizlere kalmış.sonra tekrar meydanda bizden bi grup toplanmış ama polisin gözü bizimkilerin üzerindeymiş

kardeş ben çiflikte cafedeyim izliyorum olanları sadece kornacılar var

Çaðrý55

O kadar moralim bozulduki ğs taraftarını eğlenirken görünce ağlayasım geldi büyük Samsunspor taraftarıyız diye geçinenler eyy şirinler söğütlübahçeliler ve diğerleri neredeydiniz varmı bir açıklaması biz kendimiz göstersek yeterdi şimdi geldim eve gelene kadar Samsunspor diye bağırdık arkadaşlarla atkı açtık siz nerdeydiniz bize taraftarlık öğretenler...

yaman55

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 10 May 2008, 22:45:59
O kadar moralim bozulduki ğs taraftarını eğlenirken görünce ağlayasım geldi büyük Samsunspor taraftarıyız diye geçinenler eyy şirinler söğütlübahçeliler ve diğerleri neredeydiniz varmı bir açıklaması biz kendimiz göstersek yeterdi şimdi geldim eve gelene kadar Samsunspor diye bağırdık arkadaşlarla atkı açtık siz nerdeydiniz bize taraftarlık öğretenler...

Çok saol çağrı geldiğin için ben hala çiflikteyim cinconlular da burda ama yapacak bişey izliyom öyle

yaman55

kendi şehrimde samsunsporluyuz diye küfür yiyosak yaşamaya gerek kaldımı bu gece ğs kutlama yapcak seneye febeş bu gece olanlar iç acısıydı arkadaşlar

Sadece Samsunspor

10 May 2008, 23:04:31 #6 Son düzenlenme: 10 May 2008, 23:33:58 berusa55
AlıntıSamsun'da Galatasaray Coşkusu

Turkcell Süper Ligi'nin son haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği Oftaşspor'u 2-0 yenerek 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Samsun'da taraftarlarını sokaklara döktü.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte kendilerini sokağa atan taraftarlar, şampiyonluğu doyasıya kutladı. Ellerinde Galatasaray bayrakları ve meşaleler ile şampiyonluk sevinci yaşayan Sarı-kırmızılı taraftarlar, coşku içinde şampiyonluğun keyfini çıkardı. Araçlarıyla konvoy oluşturarak şehir turu atan taraftarların adresi ana arterler oldu. Araçlardan sarkarak sarı-kırmızılı bayraklarını sallayan taraftarlar, hem korna çaldı hem de "Şampiyon Galatasaray" şeklinde tezahüratta bulundu.

İstiklal Caddesi'ne akın eden yüzlerce Sarı-kırmızı taraftarlar, 17. şampiyonluğun sevincini coşkusunu yaşadı. Büyük mutluluk yaşayan taraftarlar, yaptıkları tezahüratlar ve ellerinde bayraklar ile İstiklal Caddesi'ni uzun süre trafiğe kapadı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti.

Beyler ben tekdim ve yaşımda küçük bişe yapamazdım ama SAMSUNSPOR un taraftar grupları nerde? şirinler,canikliler,söğütlübahçe nerde ?

hakan55

önce 10 kişi toplandık cıftlıge cıktık sonra 75 kısı felan olduk gorugumuz 5 10 cımbomluyu dövdük ve polisler  etrafımzı sardı onlara bıse yok bızı cıtflıgı alt sokaklarına dogru vura vura attılar 3  arkadas gazı caddesınden gıderken 5 gslı cıktı karsımıza dövmekten beter ettik atkılarını formalarını aldık yırtık bizim elımızden bukadar gelıo bugun agladım resmen adamları öle gorunce birlik yok beraberlık yok hiç bişe yok kısem kendını kandırmasın bizden hıc bı halt olmaz ama geregını yapanlarda oldu onlardan allah razı olsun ben gorevımı yerıne getırdıgıme ınanıyorum yani benden bukadar

ÖLÜMÜNE SAMSUNSPORLUYUZ....

harbisamsunsporlu5517

yazıklar olsun içimizdeki haınlere elım kolum baglı kendı memleketımde  gs için calınan korna seslerını dınlemek zorundayım  boyle bır sehırde yasadıgım için utanıyorum

MeL_55

vallah cok yazik... trabzonda olsa vallah savas cikardi. kim ne derse desin

Çaðrý55

Biz çiftlikteydik 4 5 kişiydik arada 60 70 kişilik kalabalık oldu onlarda fenerliydi alayı senin 1000 kişi dediğinin içinde kadın çocuk dalga yapan dolu kaale almaya gelmez biz çiftlikte gerçek Samsunsporlu 300 400 kişi olsaydık yeterdi.

veis

başından beri yazdık dimi yaman debo çagrı eee bu adamlara hep yazdınız dimi bayrak açtırmayın bagırtmayın diye ama bu insanlar bu durumlarda yanlızları oynasınlar diyemi yazdınız veya niye 5 kişiydiler diye sorunkendinize.sonra zaten samsunspor ve samsun halkının duyarsızlıgını anlayın.giden arkadaşlarada sonsuz teşekkürler samsunsporlulugunuza saglık.

red_white

samsunda samsunsporluluk bitti denecek noktaya geldi desenize trabzonu sewmioz mewmioz ama helal olsun walla hangi gsli tur atabilri trabzonda

veis

buarada sevmedigimiz eskişehirli 500 kişilik taraftar gs lilere saldırmış ajanssporda net bilgilerde var.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: veis - 10 May 2008, 23:48:14
buarada sevmedigimiz eskişehirli 500 kişilik taraftar gs lilere saldırmış ajanssporda net bilgilerde var.

bi samsuna bakın bide eskişehire

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(