2008-2009 Sezonu Kalmasını İstediğiniz Futbolcular

Başlatan fýrtýna, 18 April 2008, 17:18:22

« önceki - sonraki »

recai

bende onu diyorum oyle yada boyle adamların gideri geliriyle orantılı.. 30 milyon euro borcu odeyemem tabi.. 29 milyon eoro olsaydı oderdim.. Tobe Tobe!!! Adama sen bilmem ne kadar para vercem sana bu yıl dediysen vercen veremezsen adam konusur sende boyle susarsın.. adamlar para olmadan oynayınca da ne performansını eleştirebilirsin ne de para muhabbeti yapıyo diye kızabilirsin.. Ben yonetime sartlar iyiydi ama yonetemediler diye kızmıyorum ki .. yazımı okuyun once laf soylemeden .. ben sadece beceremiyecegin işe niye girdin diyorum.. EE simdi gelmeseler kayyuma kalacaktı klup, cesaret gosterdiler diyeceksiniz ama madem oyle bastan oyle desinler .. biz de para yok klub kayyuma kalmasın diye geldik desinler.. ama geldiklerinde hersey cozulecek havası yaratan yonetimdi.. maddi sorun olmayacak vali yardım edecek galip ozturk var falan filan..

Reklam Tv gelirlerine el kondugunuda biliyorum ultra55 kardesim.. Sen beni anlamamıssın.. umarım niye yonetime kızdıgımı anlatabilmisimdir..

Adamların ne reklam yaptıgınını biliyomusun diyosun ama onceden tanımadıgımız Sezgin Gumusu simdi en basitinden sitede herkes tanıyo.. Al sana Reklam!! valla semt takımmjında 5 10 milyar prim olurmu bilmem ama samsunsporda oluyo.. (kişi bası tabi) Artık sen dusun..
Samsunda hangi topcu klubun evinde ıturuyor arabasını kullanıyor bilmiyorum ama benim bildigim yabancı futbolculara bu dediklerin yapılıyor sadece.. Samsunda da olsa olsa marcelin evi arabası kiradır..

Futbol pahalı iş.. para olmadan olmaz, olmuyoda...

selahattin55

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 21 April 2008, 11:42:01
Gerçek olan tek Şey SamsunSpordur dediğine katılıyorum ama Taraftara katılmıyorum CeLiL abinin Söylediği gibi Samsunsporun gerçek taraftarı 5000 kadardır gerisi hikaye Samsunun Taraftarı halkı Samsunspora sahip çıkmadıktan sonra Gerçeklik filan hikayedir yani Karadenizin en büyük baba şehri Samsun Yardım Kampanyasında dalga geçer gibi yardım yaptı yazık..

sen özellikle celil cisin samsunsporu ikinci planda bırakıp celili haklı görüyorsun.bak arkadaş celil TÜRKİYEDE yerli futbolcuların içinde alternatifi olmayan tek futbolcudur.samsunspora vermiş olduğu hizmeti kimse tartışamaz.o samsunspor için bir efsane ve ekoldur.ama şu en son yapmış oldukları şahsen kendi adıma söyleyim celilden ben soğudum.sen imparator ve efsane olarak bu camiada yer almış bir kişi olarak an azından şu ikinci devre daha ılımlı olarak haraket etseydi celil efendi takım arkadaşlarını biz bu takımı çıkaracağız deyip motive etseydi 3en kötü şu an 3 olurduk.celil istedi 6maç yenildik.celil istedi 6 maç yenilmedik.celil isteseydi bu takımı çıkarırdı bu yeteneğe ve bu güce sahip.o sırf yönetimden intikam almak için durumu bu hale getirdi.veya çok sevdiği hüseyin başgölü getirip bu yönetimi postalamak içnin celil bu takımın bu senesini yemiştir.

ultra55

Alıntı yapılan: recai - 22 April 2008, 10:25:24
bende onu diyorum oyle yada boyle adamların gideri geliriyle orantılı.. 30 milyon euro borcu odeyemem tabi.. 29 milyon eoro olsaydı oderdim.. Tobe Tobe!!! Adama sen bilmem ne kadar para vercem sana bu yıl dediysen vercen veremezsen adam konusur sende boyle susarsın.. adamlar para olmadan oynayınca da ne performansını eleştirebilirsin ne de para muhabbeti yapıyo diye kızabilirsin.. Ben yonetime sartlar iyiydi ama yonetemediler diye kızmıyorum ki .. yazımı okuyun once laf soylemeden .. ben sadece beceremiyecegin işe niye girdin diyorum.. EE simdi gelmeseler kayyuma kalacaktı klup, cesaret gosterdiler diyeceksiniz ama madem oyle bastan oyle desinler .. biz de para yok klub kayyuma kalmasın diye geldik desinler.. ama geldiklerinde hersey cozulecek havası yaratan yonetimdi.. maddi sorun olmayacak vali yardım edecek galip ozturk var falan filan..

Reklam Tv gelirlerine el kondugunuda biliyorum ultra55 kardesim.. Sen beni anlamamıssın.. umarım niye yonetime kızdıgımı anlatabilmisimdir..

Adamların ne reklam yaptıgınını biliyomusun diyosun ama onceden tanımadıgımız Sezgin Gumusu simdi en basitinden sitede herkes tanıyo.. Al sana Reklam!! valla semt takımmjında 5 10 milyar prim olurmu bilmem ama samsunsporda oluyo.. (kişi bası tabi) Artık sen dusun..
Samsunda hangi topcu klubun evinde ıturuyor arabasını kullanıyor bilmiyorum ama benim bildigim yabancı futbolculara bu dediklerin yapılıyor sadece.. Samsunda da olsa olsa marcelin evi arabası kiradır..

Futbol pahalı iş.. para olmadan olmaz, olmuyoda...

ya kardeş müsadenle Samsunspor başkanınıda bu site de olsun bari tanıyalım dimi.Başkan olup isminimi gizleseydi adam.Al sana reklam diyorsun yaa..Sezgin Gümüş bu sitede tanınıyorda ne oluyor adı her geçtiğinde cebine paramı giriyor??Başka söyle başka..başka kimi tanıyorsun?? hangisi reklamını yaptı?Hangi yönetici reklam yaptı??elimizi vicdanımıza koyupta konuşalım yaw.

recai

23 April 2008, 04:25:00 #63 Son düzenlenme: 23 April 2008, 05:36:39 berusa55
lafı nasıl anlıyosun ultra 55.. sen sole peki ne diye geldi bu adam sevabına mı?? bosversene.. klub baskanlıgını işsadamları prestij için yapar.. tanınmak için yapar 2 2 daha dort!! adam senin guzel yuzune gelmıyoa ya ultra55!! Samsunspor baskanı olmasa tanıycakmıyıdn adamı .. tanınıyo işte.. televizyona reklam verse ismini bu kadar gazetelere saga sola duyuramaz be adam.. gec kimi tanıyon muhabbetlerini.. valla elimde vicdanımda.. Sezgin Gümüş basiretsiz bir yoneticidir.

http://www.samsunspor.org.tr/yonet.asp
işte buda yonetim.. klup binasında calısmaya gerek yok bilmek için isimleri.. Hepsi işadamı neredeyse..

veis

ya sen kalk takımı kayyuma düşecekken hatta kapanacakken al sonrada reklam de.az da olsa reklamı olucak tabiki.bu o koltuga kim oturursa otursun olucak bişey çünkü bu boruuu degil samsunspor ve kapıcısının bile samsunsporda çalışıyorum demesi yeter de artar reklam için.yarın alide gelse velide gelse muhakkak ünlenecek reklamıda olucak bu kaçınılmaz bişey.ayrıca celil konusundada h.başgölün reklamını yapıyor enküçügünden bunu anlamak zormu bu kadar adam nerdeyse onun için seçim çalışmalarına başlayacak.bi kurtulamadık arkadaş gitdi ya.

ultra55

Ya recai kardeş bize reklamını yapan yönetici ismi söylesene!! Ayrıca her kulübün başkanını o istemese bile şehir mutlaka tanır bu kaçınılmaz bir şey.Neden ısrar ediyorsun ki, şu an yönetimde olan adamların çoğunun zaten samsun da ticaretleri yok tanınsalar ne faydası var onlara.Samsun'da yaşayan yöneticilerde doğru dürüst ne tv lere ne gazetelere çıkıyorlar.Bu kadar sıkıntısı olan kulüpte kim prestij sağlayabilir ki?

ahk34

sezgin başkanın reklama ihtiyacı yok zaten adamın ist. derneklerde başkanlıgı var adam işini gücünü bıraktı samsunsporun rezil olmaması için geldi ondan önceki yönetim koca şehiri tehtit ediyodu klubü kapatacagım klübün kapısına kilit vurucam felanda filan adam geldi ilk konuşmasında ne dedi bu şehrin takımı bu şehrindir kimsenin degil

veis

SAMSUNSPORDA ŞUAN YÖNETİMDE OLAN İSTANBUL KANADININ SAMSUNDAKİ İŞ ORTAMIYLA YAKINDAN UZAKDAN ALAKASI YOK.hepsinin istanbuldaki çalışmalarını şirketlerini biliyoruz ama başarılıdırlar veya başarısızlardır farketmez reklam kokan hareketleri yok.

Recep

ben bu yönetimde en fazla hüseyin başgöl ün ismini duydum çok güzel reklam yaptı halada birileri sayesinde reklamına devam ediyor

yusuf celebi

ARMAĞAN KUŞ   Doğum Yeri  : SAMSUN  -Doğum Tarihi  : 1 Ocak 1992 
Futbolcu Temsilci : ANIL ÇOLAK  -Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2010

Samsunspor takımının genç ve gelecek vadeden oyuncularından biri olarak gördüğümüz bu oyuncu maalesef elden çıkarılmıştır,resmi sözleşme transfer döneminde yapılacağı için gelecek kongrede yeni gelen yönetim bu oyuncuyu geri alma yollarını denemelidir,kadroda olmasını istediğim bir oyuncu.

CAN ULUN   Doğum Yeri  : SAMSUN  -Doğum Tarihi  : 26 Ocak 1983 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2009

Altyapıdan A takıma çıktığında çoğu maçlarda başarılı maçlar çıkarmaktaydı sonra ne olduysa gelen hocalar kendisini düşünmedi ve başka takımlara gönderildi,bu zaman süresince 50 küsür defa milli olma başarısını gösteren ve akabinde tekrar dönen bu oyuncumuz "akıllandım ve dersler çıkardım"açıklamaları ile beraber bu sezon çok değişik bir profil çizen çok mütevazi ve sorun çıkarmayan yapısı ile takımda başarılı olan övgüyü hak eden ve kesinlikle kadroda tutulması gereken bir oyuncu.

CANER ALTIN   Doğum Yeri  : ANKARA  - Doğum Tarihi  : 3 Temmuz 1983 

İlk parladığı dönemlerde Caner'i stil olarak  mevkisinde Tuncay'a benzetiyordum belli bir dönem başarılı maçlar çıkarmasından sonra kulübün kronik ekonomik sıkıntılar yaşaması nedeniyle Abdullah Avcı'nın kendisini ısrarla istemesi sonucu İstanbul Belediye ile anlaşmıştı ve imzaların atıldığı günün ertesi Caner , Abdullah Avcı'ya "hocam ben Samsunspor'u ve Samsun'u seviyorum ben burada kalamayacağım " diyerek ... " Abdullah Avcı'nın , Caner'i bir gün daha tutamadık" açıklamaları ile ve Valinin baskıları sonucu  Caner çok sevdiği takımına geri döndü.
Caner'in dönmesi çoğu kimsede "sakat o yüzden döndü" düşüncelerini oluşturmuştu fakat işin aslı sonradan anlaşılmıştı.
Caner sakat olduğu için dönmemişti ama sezon başından bu yana belli bir sayıda gol atmasına rağmen bir türlü burada istemeyerek oynuyor gibi bir tavır içinde görünüyordu.
Bu hadiseyi çözememek ve Caner'in sorunlarını halledememek tamamen yönetim kaynaklı bir sorun olarak görülmeli.
Caner sorunlarını aştığında Türkiye liginde önemli işler yapabilecek bir yetenekte.
Muhtemel yeni yönetim değişikliği ile bence takımda tutulması ve sorunlarını halletmiş bir Caner olarak takıma üst seviyede katkı sağlayacaktır.

CELİL SAĞIR    Doğum Yeri  : SAMSUN  - Doğum Tarihi  : 15 Nisan 1974 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2008

Celil'i anlatmak için bu satırlar yetmez,Samsunspor takımına ulusal düzeyde değer katan kamuoyunda Celil =  Samsunspor dedirten azımsanmayacak sayıda başka takım taraftarları var.
Yıllarca Samsunspor'a başarıyla hizmet etmiş gerçek bir Samsunspor taraftarı ve oyuncusu.Onu tanımayanlar hep problem çocuk gözüyle bakmışlardır ama onu anlamaya çalışmak bence daha doğru.Celil'in olgun dönemlerinde Samsunspor istikrarsız bir görüntü çizmemiş olsaydı yani sorunları olmayan bir takım olsaydık Celil şimdi beklide Avrupa takımlarında gündemi sarsan  bir oyuncu olması içten bile değildi.
Samsunspor'un kronik ekonomik sıkıntıları bir çok güzelliği yaşamamıza engel olmuştur.
Celil her oynadığı maçta ortalama vasatın üzerine çıkabilen ender oyunculardan biridir.
Son dönemlerde yönetime karşı bazı açıklamalarda bulunmuş olması tepki görsede onun bu davranışları takımın kaptanı olarak insiyatif alması takımın sözcüsü olarak takımın içinde bulunduğu durumu kamuoyu ile paylaşması yanlış gibi görünsede son çare olarak yaptıkları bir yöntem olduğunu Samsunspor'a zarar verme gibi bir düşüncesinin olmadığını kendisi de açıklamıştır.Bu yönetimin değil ama yeni gelecek yönetimin kesinlikle bu oyuncuyu kadroda tutması lazım.Futbolu bıraktıktan sonra bizim bu karakterde bir kişiliğe ihtiyacımız yine var o yüzden Celil'i küstürmeyelim.Celil her takıma lazım.

EMRE BALAK   Doğum Yeri  : MERZİFON  - Doğum Tarihi  : 11 Ağustos 1988 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2010

İlk maçını izlediğimde bu çocukta iş var dedirtti,mevkisinde önemli başarılar elde ediyor,görevin layıkıyla yapmaya çalışan efendi ve düzgün bir kişilik sergiliyor.Kendisine destek olunduğunda daha başarılı maçlar çıkaracağını umuyorum.Emre bu takımda her zaman olmalı.Emre'nin Samsunspor'a kazandırılmasında katkıları olan eski oyuncumuz Uğur Dağdelen'e bir kez daha buradan teşekkür etmek istiyorum.

ERCÜMENT KAFKASYALI   Doğum Yeri  : ANKARA  - Doğum Tarihi  : 13 Eylül 1985 

İlk maçlarında gayet başarılı maçlar çıkartan "ilhan Cavcav bu oyuncuyu bize nasıl gönderdi"detirten maçlar çıkardı,sonrasında kronik ekonomik sıkıntı içindeki diğer oyuncular gibi oda etkilendi,son maçlarda tekrar iyi grafik sergiliyor,istikrarlı bir hale getirebilirsek bence önümüzdeki sezon bir şekilde Cavcav'ı ikna etmeliyiz,kadroya dahil etmeliyiz.

ERTAN AKTEPE   Doğum Yeri  : SAMSUN  - Doğum Tarihi  : 11 Ocak 1984 

Halen sözleşmesi bizde gözüksede kiralık oynuyor,çok takıma gitti fakat bir türlü ilerleme kaydedememiş olacakki bir türlü kadroda düşünülmüyor.

FATİH AYTEKİN   Doğum Yeri  : HAVZA  - Doğum Tarihi  : 1 Haziran 1980 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2007

Sezon başında gönderilmesi için yönetime öneride bulunduğum oyuncular arasında, bence Samsunspor'da oynayacak düzeyde görünmüyor.

FERİDUN SUNGUR   Doğum Yeri  : ARSİN  - Doğum Tarihi  : 2 Ocak 1984 

Geldiği ilk sezon iyi performans sergileyerek"Trabzon bu oyuncuyu bize nasıl verdi"detirtiren oyunculardan bir tanesi.Çoğu maçlarda iyi oyun çıkardı ama bazı maçlarda ciddiyetsizliğinden olsa gerek tuhaf tuhaf hareketler yapan trübünleri şaşırtan bir performans sergiledi.Ben bunu ekonomik sıkıntı ve yönetim kaynaklı olmasından dolayı olduğunu düşünüyorum.İyi bir yönetimle beraber feridun'un performansının artacağını ve gelecek sezonda kadroda tutulmasını istiyorum.

FURKAN İLKER BAŞTAN   Doğum Yeri  : SAMSUN  - Doğum Tarihi  : 14 Eylül 1982 
Kulüp  : DİYARBAKIR B.Ş.BLD.DİSKİSPOR -Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2008

Furkan beni yanıltan bir oyuncu,kendisinden çok umutluydum fakat olumlu yönde bir gelişme kaydemediği için sıradan maçlar çıkardı,mücadeleci bir görüntü çizsede oyun kurucu özelliği yok.Genç oyuncunun önünü kesecekse önümüzdeki sezon kadroya dahil edilmemeli.

HAKAN AKMAN   Doğum Yeri  : MERZİFON  -Doğum Tarihi  : 9 Ekim 1989 

Aldığım bilgilere göre gelecek vadeden bir oyuncu.

HAKAN VURAL KOÇASLAN   Doğum Yeri  : ARAKLI  - Doğum Tarihi : 8 Kasım 1986 

Fazla görme imkanımız olmadığı için seyrettiğim kadarıyla kumaş iyi,tutulmalı.

KENAN YELEK   Doğum Yeri  : GİRESUN  - Doğum Tarihi  : 15 Ağustos 1975 

Yıllardır bu takımın vazgeçilmez elemanı ben onu bir Samsunspor'ludan daha Samsunspor'lu olarak görüyorum.Önümüzdeki sezonda kalmasından yanayım.

MARCIEL RODGER BACK   Doğum Yeri : ITAPRANGA Doğum Tarihi  : 20 Mart 1982 

Kişilik olarak iyi biri olabilir fakat kadroda gereksiz yere tutulan ve ekonomik külfiyet getiren bir oyuncu.Bu ayarda Türkiye'de daha düşük maliyetlerde sayısız oyuncu var.

MEHMET HAKKI HOCAOĞLU   Doğum Yeri  :HATAY - Doğum Tarihi  : 1 Şubat 1975 

Sezon başında gönderilmesi yönünde hem kulfiyet anlamında hemde genç oyuncuların önünü kestiği için gönderilmesini istemiştim hala aynı fikirdeyim.

MUSTAFA HOŞOĞLU   Doğum Yeri  : SAMSUN  - Doğum Tarihi  : 15 Haziran 1989 

Bir kere seyretme imkanım oldu ağır bir kaleci intibası verdi,eğer geleceğimiz bu kalecinin eline bırakılacaksa eyvahki ne eyvah.

RAMAZAN SAL    Doğum Yeri  : SAMSUN-  Doğum Tarihi  : 27 Haziran 1985 

Oynadığı maçların bazılarında hırslı bir grafik çizsede zaman zaman başımıza iş açtı,bu performansına göre tam bir karar verebilmiş değilim.

SAMET KILIÇ   Doğum Yeri  : TEKKEKÖY  - Doğum Tarihi  : 11 Kasım 1988 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2011

Samsunspor'un gelecek vadeden oyunculardan bir tanesi olarak görülüyor bana görede gelecek var fakat kulübün bu oyuncularla ilgilenmemesindenmi yoksa özel hayatına dikkat etmemesimi tam olarak bilinmez sönük bir dönem yaşadı.

SEFA AKSOY   
Doğum Yeri  : HAMBURG  - Doğum Tarihi  : 26 Şubat 1989 

Sefa genel olarak iyi bir grafik çizdi,tam bir oyun kurucu özelliği olmasada kadromuzda bulunması gereken özellikte bir oyuncu.Yeteneklerini dahada geliştirmesi gerekiyor.Kalmalı.

SERCAN TEMİZYÜREK   Doğum Yeri : SAMSUN -Doğum Tarihi  : 22 Temmuz 1988 

Sercan, Samsunspor'un görsel ziyafet anlamında olması gereken tipteki Celil sonrası ihtiyacı karşılayabilecek yetenekli bir oyuncu.Kendisini geliştirir aklını kullanırsa şımarmasa Türkiye'de adından çok bahsedilecek bir oyuncu olma ihtimali yüksek bir oyuncu.
Kulüp yönetiminin ve hocaların bu tip oyuncularla özel ilgilenmesi gerekir antreman öncesi ve sonrası ilgi gösterilmeli iyi bir şekilde yönlendirilmelidir.Sercan bu takımın olmasa olmazı pozisyonuna doğru ilerlemektedir.Kadroda gerekirse artı bedel ödenerek tutulması gerekir.

SERKAN AYKUT   Doğum Yeri  : ANKARA - Doğum Tarihi  : 24 Şubat 1975 

Serkan yıllarca aklı İstanbul'larda sahalarda oldu,bir ara gitti sonra geri geldi,özel hayatı kendisini çizgi dışına itti,hala sıkıntıları var,kendi varmı yokmu belli değil,yönetim Serkan üzerinde olumlu bir katkı sağlayamadığı için sadece varlığı görünüyor,bir iki maçta puan kazandırdı.
Yönetime gelecek kişilerin becerisi dahilinde Serkan'ı kendine getirme programı uygulayıp verim alabilirlerse bence bir sezon kalmasında sakınca yok.
Rakiplere adı yetiyor.

SİNAN DEMİRCİOĞLU  Doğum Yeri  : İSTANBUL -Doğum Tarihi  : 23 Nisan 1975 

Bulunduğumuz konum itibarı ile genç oyuncuların önünü kesmeyecekse kalabilir.

TANJU ÇON   Doğum Yeri  : SAMSUN  - Doğum Tarihi  : 6 Haziran 1991 

Gelecek vadeden oyunculardan olduğu bilgisi var,tutulmalı.

TURGUT DOĞAN ŞAHİN   Doğum Yeri  : TARSUS - Doğum Tarihi  : 2 Şubat 1988 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2011

Yine gelecek vadeden bir oyuncu,sabırla ve ısrarla çalışmalı,forvette uzun adam sıkıntısı çektiğimiz muhakkak,süper ligde ihtiyacımız olacağımız bir oyuncu,taraftarlarımız ona sahip çıkmalı destek olmalı,yaşı 20 olan bir oyuncu oynatırken sabır kat sayımız daha fazla olmalı.
Celil,Serkan,Cenk'i o yaşlardaki yanlışlarını hatırlayıp ona göre tavır almalıyız,futbolcu yanlış yapa yapa öğrenecek ve yetişecek,tabiî ki bir umut görüyorsak.Bence ısrarla tutulmalı.

YÜCEL ÖMÜR EJDER   Doğum Yeri  : ANKARA - Doğum Tarihi  : 12 Ocak 1982 

Gereksiz yere kadro şişikliğine neden olan ve ekonomik kulfiyet getiren sıradan bir oyuncu.

ZAFER ŞAKAR   Doğum Yeri  : AKÇADAĞ - Doğum Tarihi  : 25 Eylül 1985 

Mülkiyeti gs olan bir oyuncu,Galatasaraylı arkadaşlarımızın çok yetenekli dedikleri bir oyuncu şu ana kadar ekonomik sıkıntılardan olsa gerek tam bir orta alan oyuncusu özelliğini yansıtamadı.
Ondan daha kaliteli bir oyuncu alamayacaksak ve gs izin verirse tutulmalı.
Şu gerçekki Samsunspor'un iyi derecede orta alanda oyunu yönlendirecek beyin görevi görecek bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu açıktır.
Kadro şişikliği yapan oyuncuları satıp bu özelliklerde bir oyuncuyu kadromuza katarsak başarıya ulaşmamız zor olmayacaktır.

Lazoli

veis

sevgili yusuf abi caner belediyeye valinin istegi dogrultusunda geri dönmedi sakatlıgından dolayı geri yollandı.ben canerin sezon başı antreman sahasındaki camdan kaçıyor yazılı haberide biliyorum sezn başı çok çektirdi bize.

bengülü

sayın çelebi nerden buldun böyle güzel bilgileri ellerine ve yüreğine sağlık avatarında güzel olmuş rahmetli müjdat gürsu  benim de bir isteğim var oyuncu olarak eğer tff borçlarımızı ödersek transferide yaparsak istanbulspor'un  genç oyuncusu kenan çok hızlı ve süratlı iyi birde golcü eğer kenan samsunspor da görmek isterim 

recai

Alıntı yapılan: veis - 24 April 2008, 15:22:15
sevgili yusuf abi caner belediyeye valinin istegi dogrultusunda geri dönmedi sakatlıgından dolayı geri yollandı.ben canerin sezon başı antreman sahasındaki camdan kaçıyor yazılı haberide biliyorum sezn başı çok çektirdi bize.

adam sezon bası sakat deildi.. vali ve yonetimin ısrarıyla geldi.. abdullah avcının aıklamalarını bende hatırlıyorum.. Cocuk super lige gitmedi samsun için.. ne sakatlıgı..

oguz_5528

Caner Altın bize puanlar kazandırmış bir forvet ama;ben bundan sonra ona dayanamıyorum bence gitmeli.İstanbulspordan Kenan Özer,Kartaldaki Yaseri almalıyız