2008-2009 Sezonu Kalmasını İstediğiniz Futbolcular

Başlatan fýrtýna, 18 April 2008, 17:18:22

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

bızı bu durumlara celıl dusurdu şimdi neyaparsa yapsın kurtaramaz butakımı yeter artık övup durmayın buadamı super oynuyor olabilir ama yılladır samsunsporun ahengını bozuyor takım batırdıktan sonra ronaldınho olsan ne yazar

CeLiL_55

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 21 April 2008, 10:48:55
bızı bu durumlara celıl dusurdu şimdi neyaparsa yapsın kurtaramaz butakımı yeter artık övup durmayın buadamı super oynuyor olabilir ama yılladır samsunsporun ahengını bozuyor takım batırdıktan sonra ronaldınho olsan ne yazar
Yok ya CeLiL ne yaptıda bizi bu hallere düşürdü Süper Ligde Samsunsporu Sırtlayınca Coşturunca tek kelime kötü demessiniz ama şimdi nedense kötü oldu CeLiL demek öyle bu Samsunspor varya 2.ligi Harbiden hakediyor Samsunsporu bu hallere getin CeLiL diyen birisine ben hiç bir zaman Samsunsporlu diye bakmam.

selahattin55

celil serkan caner bun ların miyadi dolmuştur.iyi topcu olabilirler ama iyi bir samsunsporlu değiller.her olumsuzluğunaltından onlar çıkıyor.kimler geldi kimler geçti samsunspor kimseye gebe kalmamıştır.bunlarada kalmaz.gerçek olan iki şey var.samsunspor ve vtaraftarı gerisi boş ve yalan.

CeLiL_55

Gerçek olan tek Şey SamsunSpordur dediğine katılıyorum ama Taraftara katılmıyorum CeLiL abinin Söylediği gibi Samsunsporun gerçek taraftarı 5000 kadardır gerisi hikaye Samsunun Taraftarı halkı Samsunspora sahip çıkmadıktan sonra Gerçeklik filan hikayedir yani Karadenizin en büyük baba şehri Samsun Yardım Kampanyasında dalga geçer gibi yardım yaptı yazık..

harbisamsunsporlu5517

abı sen bakmayabılırsın ama ben ölümüne samsunsporluyum celil ve serkancı degıl

harbisamsunsporlu5517

abi istedıgını dusunebılırsın samsunspor daha ılerı gıdebılırdı ama buna celil herzaman engel oldu isteyerek veya ıstemıyerek

harbisamsunsporlu5517

sen benım samsunsporluluma laf etmeden önce maclara  ne zorluklarla gıdıp geldığimi görmen lazım sonra konuşursun 

Nuri Asan

Sezgin Gümüş,Feridun,Caner birde paraya tapanların alayı gitsin;gerisi kalabilir

veis

bu konuya bende katılıyorum.samsunspora paralı başkan gelecek tamamda sen hiç maça gitme kombine alma takımının ürünlerini alma kampanyalara destek verme sonra ben paralı başkan istiyorum de  bu çok saçma.

son nefes55

para tapanlardaa kardeşim adamların hakkını vereceksin olurya paralarını versin ondan sonra yanlış yaparsa tamam düşünün bakalım bi iştesiniz ilk aylık verirmiyo bu 2-3-4-5-6 olunca o işde çalışırmısınız veya nekadar istekli olursunuz
burada sezgın gümüş gitsin hee birde canerr tabii

veis

işte sıkıntı da burada açıkca hangi futolcunun nekadar alacagı var ben kendi adıma bilmek istiyorum görelim bakalım neler oluyor.

kumkoylu ahmet

1.CELiL`e Kimse Laf Atmasin[bazi kendi bilmez ksiler icin].
2.Ercument kesinlikle gitmeli onun yedigi golleri dedem yimez.[yedigi gol 49]samsunumuza yakismaz.
3.sercan temizyurek,zafer sakar,can ulun.celil sagir,serkan aykut,caner altin,hakki hocaoglu,kenan yelek,emre balak kesinlikle kalmalilar.
Not:Canere herkez kizgin ama caner busene formsuzdu tamam olabilir iyi oynamadi iyi bir sezon gecirmedi ama sneye oda kendini toparlayacagindan eminim.
4.turgut demedim cunku acemiligini baska takimda yapsin usta birliginde aliriz geri bize acemiler lazim degil.
5.samsundan giden adamlar tikir tikir top oynuyolar arkadaslar anlamis degilim ugursuzluk bizdemi oyunculardami yoneticelerdemi cevabi sizlere birakiyorum.
6.SAMSUNSPOR`umuzun isi cooooook zor ALLAH Yardimcimiz olsun.....

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kumkoylu ahmet - 21 April 2008, 21:37:55
1.CELiL`e Kimse Laf Atmasin[bazi kendi bilmez ksiler icin].
2.Ercument kesinlikle gitmeli onun yedigi golleri dedem yimez.[yedigi gol 49]samsunumuza yakismaz.
3.sercan temizyurek,zafer sakar,can ulun.celil sagir,serkan aykut,caner altin,hakki hocaoglu,kenan yelek,emre balak kesinlikle kalmalilar.
Not:Canere herkez kizgin ama caner busene formsuzdu tamam olabilir iyi oynamadi iyi bir sezon gecirmedi ama sneye oda kendini toparlayacagindan eminim.
4.turgut demedim cunku acemiligini baska takimda yapsin usta birliginde aliriz geri bize acemiler lazim degil.
5.samsundan giden adamlar tikir tikir top oynuyolar arkadaslar anlamis degilim ugursuzluk bizdemi oyunculardami yoneticelerdemi cevabi sizlere birakiyorum.
6.SAMSUNSPOR`umuzun isi cooooook zor ALLAH Yardimcimiz olsun.....

caner konusunda kesinlikle katılmıyorum sadece bu sene formsuzdu ondan oynuyamadı dedin adamın ruhunda yok samsunspor senelerdir kaç tane gol kaçırdı beceriksizin biri caner. gitmesini istediğim ilk oyunculardan biridir.

US

22 April 2008, 00:26:35 #43 Son düzenlenme: 22 April 2008, 00:28:30 55mehmetcan55
1)Ercümentin bonservisini alırsak cok iyi olur ama o parayı kım karsılacıkki...
2)can ulun gercekten samsunspor için oynadıgını belli ediyo ..
3)kenan yelelk konusmaya gerek yok ..
4)emre balak inş. elimizde tutarız bu adamı
5)sefa aksoy
6)zafer şakar seneye bi daha kiralarsak galatasaraydan cok iyi olur.
7)turgut dogan
8)feridun trabzonlu fln ama adam iyi oynuyo.
9)sercan temizyürek
celilin gitmesi canı gönülden istiyorum cunku adam para para diye futbolcuların aklını karıstırıyo takımda en cok sözü gecen kişiler serkan la celil bu adamlar bole yaparsalar takım hali vahim o yüzden celilin gitmesini istiyorum ne kadar takımı ateşlese ve bize bu kadar emegi gecse bile...

caner konusunda tuqberke katılıyorum caner oyunda oldugunda yürümekden baska bişi yapmıyo ..

Cagdas Ünver

hickimse Celil'e yüklenmesin.Celil oynamadiginda kac mac kazandik ? Tamam birkac adama bel baglanmaz kabulümdür.Ama verdigi hizmetleri hice sayamayiz.Bunlari göz ardi etmeyin lütfen.