2008-2009 Sezonu Kalmasını İstediğiniz Futbolcular

Başlatan fýrtýna, 18 April 2008, 17:18:22

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

jean abi dedige gibi bidaki senenin düsme hattinda ki en büyük adayiz bence Celil gider artik son 3 macini oyniyacak samsunpor icin tranferde yapamicagizz ve tek genclerele olmaz bu is yani uzun lafin kisasi biidaki sezonun hedefi lig´de kalmak

Recep

arkadaşlar
canı isteyince oynayacak canı istemeyince oynamayacak futbolcu istemiyorum
ölümüne savaşacak arkadaşlar lazım

veis

can
kenan
sercan
sefa
hakan
ercüment
zafer şakar
turgut
emre balak

Baþkent_55

hiçbiri kalmasın .........Allah sizi belki affeder ama ben asla .......ahrette görüşürüz

US

zafer kiralık degılmı..kafadan gideceklerin basında ol gelıyo

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 55mehmetcan55 - 20 April 2008, 14:42:25
zafer kiralık degılmı..kafadan gideceklerin basında ol gelıyo

evet kiralık - ercüde kiralık ama keşke 2sininde sözleşmesini uzatabilsek

Atakumlu

ercument
sercan
emre
ramazan
kenan
zafer
marciel ( bunu sadece takımda bi problem cıkardıgını gormedigim icin )

bunların dısındaki topcuları satsınlar bence eger para ediosa borcları silsinler alt yapıdan gelcek topcularla 1 sene daha ligde dayanırız sonra guzel gunler gelir diye dusunuom.

hakan55

Öncelikle caner-serkan-celil- bu 3ünden vazgecmemız gerekıyor.Tamam celil faydalı ama artık bir yerden sonra bırakılması lazım.Caner ben onu topçu olrak bile görmüyorum yeteneksiz kişiliksiz vasat bılgısız bır kişi.Serkan(KRAL) Artık öldü onunda bırakması lazım artık.Ramazan çok kişiliksiz en son malatya macında yalandan yere gördügü kart en basit örnek o da gitsin.Turgutundaa tamam birseyler yapıyorr ama okadar takıma kattıgı bırsey yok en azından baska takıma kiralansın.

Ercümentin kesinlikle kalması gerekiyor,emre balak,sercan,sefa,can,zafer,kenan,marciel
  Bu oyuncuların faydalı olacagını düşünüyorum ve kalmalarını istiyorum..

İyi hoş saydık böyle ama bizim gibi böyle düşünen yönetimden bir kişi söyleyin bana hangisi düşünüyorr.. 

Ancak bizler düşünürüz ama elimizden bişe gelmezz..

İnadınaa SAMSUNSPOR ...!

yaman55

Sadece Samsunspor

körfez55

ercüment kalmak istiyo şehri ve arkadaslarını seviyo iş yöneticilere kaldı bence.ama pek umudum yok.

veis

ya kiralıklarla anlaşma saglanırsa kalırla sıkınttı olmaz.

55erhan55

bence canerin kesinlikle girmesi gereki bu adam 3. ligde bile top oynayamaz yazık ki hala samsunsporun kadrosunda ama herkes nasıl bir futbolcu olduğunu bu sene gördü caner artık bence sen futbolu bırak çünkü gerçekten oynamayı bilmiyosun

harbisamsunsporlu5517

futbolu seven idmansız 17 yasındaki çocuklar bile caner den daha ıyı oynar ve basarılı olur ama kustah canerden bır cacık olmaz

CeLiL_55

beyler siz öyle bişey diyosunuzki Para almadan ölümüne savaşıcak adamlar istiyoruz ya siz bu adamları bulamassını Parasız hiç bir oyuncu Ölümüne oynamaz Samsunda geçin o dediklerinizi şunuda ekliyim CeLiL, gibi birini istemeyenler var hala CeLiL giderse sezon sonu Süper Lig Takımlarından birine gider yeteneği ile hala Süper Lig Takımlarını peşinden koşturuyor Canere gelince şımarık herifin teki istese gol atar oynamıyor Serkan Aykut Tamamen Oynasa her maçta çok vaydalı olur her hafta 1 gol atar seneye bu adamları mumla arıcaksınız mumla Transfer yok Takım yarısı gidicek bu seneyi kurtardıksak CeLiL sayesinde Kurtardık Samsunu bu Bataklıktan kimse kurtaramaz..