2008-2009 Sezonu Kalmasını İstediğiniz Futbolcular

Başlatan fýrtýna, 18 April 2008, 17:18:22

« önceki - sonraki »

ultra55

Alıntı yapılan: veis - 21 April 2008, 13:48:48
bu konuya bende katılıyorum.samsunspora paralı başkan gelecek tamamda sen hiç maça gitme kombine alma takımının ürünlerini alma kampanyalara destek verme sonra ben paralı başkan istiyorum de  bu çok saçma.
Veis burada sana sonuna kadar katılıyorum.Bu dediklerini yapmayacaksın takımına destek olmayacaksın, hatta maça bile beleş girmeye çalışacaksın,tüm deplasman giderlerini yönetimden isteyeceksin,kampanyalarla dalga geçip elini cebine atmayacaksın bütün herşeyi yönetimdeki bir kaç kişiden bekleyeceksin sonra takım galip gelince sevin böbürlen herkese tepeden bak ama mağlup olunca para sorunu oluncada yönetim istifa sezgin istifa haa..ne güzellll..konuşmaya gelince herkes atıp tutsun icraata gelince kimse yok.Şimdi desem ki samsunspor ürünleri internetten satışa çıkacak herkes ben on tane alırım ben elli tane alırım diye atar tutar ama alan 2 yada 3 kişi olur.Acı ama gerçek.Sözüm meclisten dışarı ''konuştuğumuz kadar delikanlı Samsunsporlu değiliz.Yanlış anlaşılmasın Samsunsporlu değiliz demiyorum ama konuştuğumuz mangalda kül bırakmadığımız kadar değiliz maalesef.Bu kulübe paralı başkan beklemeyin boşuna..ümitlenmeyin boşuna..paralı kimse parasını tek başına getirip bu kulübe yatırmaz.Bu şehirden destek ama sözde değil gerçek destek olmadığı sürece paralı başkan gelmezzzz..Cesurlar gelirrr..Neyse yinede en azından kulüp sahipsiz kalmadı deriz..onlarında paraları yoktur kimsede destek çıkmaz..iki gün sonra paranız yoktu madem neden geldiniz deriz onlarada.Suçlu bulur küfür eder..şerefsizler bile deriz..idam ederiz..Onlara yapılan her türlü haksızlığa göz yumarız..Bir sonraki sene 5-10 kongre sonrasında yaa tamam paralı parasız yeterki birileri alsın kulübü deriz.Alırlar..aradan biraz zaman geçince herşey unutulur bu yeni gelenlerede şerefsizler paranız yoktu madem ne geldiniz der.Stadta çulsuz başkan istemiyoruz diye bağırırız.Bir samsun klasiği dinlediniz, bilmem sezon başında söylenenler anılarımız canlandımı??

US

celilin bu takıma verdigi emege lafım yok ama bu adam o kadar samsunspordan ekmek yemiş bu zamnda para para diye söylenmesi cok yanlıs..

recai

Caner kalmalı.. Kapucu oynattımıki geldiğinden beri.. tutturdu turgut diye.. adam ilk yarıda 10 gol attı.. Celil kalmalı.. Aslında takımı bozmadan baskanı degistirsek basarı gelir bence.. paralı baskan lazım.. nasıl olur ne olur bilmem ama para sart.. yoksa hepsini gonder getir fenerbahceyi samsuna olmaz bu iş.. futbolcuları eleştiriken 9 aydır para almadıklarını gozonunde bulundarmamız sart!!.. Saygılar

ultra55

Bu arada kimsenin celil'in verdiği hizmetleri inkar ettiği yok ama sen hizmet verdin diye de kafamızıda şişiremezsin dimi.Samsunspor'un üzerine çıkmaya başladığı için eleştiriyoruz.Konuyu iyice anlamadan yazmayın lütfen.

recai

celil kalmalı bence gitsede ortasahaya oyunkurucu lazım.. bence takımın en buyuk eksikliği oyun kurucumuzun olmaması.. lider ozellikte bir oyuncu lazım..

ultra55

yaa kim 9 aydır para almıyor söylesenize bi allah aşkına arkadaşlar.

recai

Alıntı yapılan: ultra55 - 22 April 2008, 01:10:09
Bu arada kimsenin celil'in verdiği hizmetleri inkar ettiği yok ama sen hizmet verdin diye de kafamızada mıçamazsın dimi.Samsunspor'un üzerine çıkmaya başladığı için eleştiriyoruz.Konuyu iyice anlamadan yazmayın lütfen.

celil samsunsporun uzerine deil basiretsiz yonetimin uzerine cıkmıstır cıksa cıksa.. yonetim diye biseyde olmadıgına gore..

US

Alıntı yapılan: ultra55 - 22 April 2008, 01:11:37
yaa kim 9 aydır para almıyor söylesenize bi allah aşkına arkadaşlar.

celil samsunspordan acaba bu güne kadar kac para aldı onu solesene ?
samsunspora emegi gecmiş bi adamın (celil) takıma sahip cıkması gerekirken takıma zarar verici sözlerde bulunması cok mu dogru?

recai

futbolcular kac aydır alamıyo.. hergun bas bas bagırıyolar.. yonetimde verdik demiyo.. eee

ultra55

Yönetimin verdikleri gazetelerden okuduğun primlerin dağıtıldığı haberlerini okumadın sen galiba..yoksa pancar yaprağımı verdilerde gazeteler yanlışmı gördü? sen benim yukarıda yazdığım uzun yazıyı biraz zaman ayırıp okursan eğer orada anlatmaya çalıştım bu takım yönetimin değil samsun şehrinin neden hep yönetimden bekliyorsun herşeyi sen ne verdin bugüne kadar kulübüne??

recai

kombinem var sehirdısında oldugum için para atamadım kumbaraya ama bir duzine forma aldım arkadasların dogum gununde hediye ediyorum.. borcları ustlencdek param olsa onuda yapardım ama yok..prim dediğin 5 10 milyar para.. cogu insana gore yıllık kazanc olabilir ama sen kirana 300 ytl veriyosan celil 3000 ytl veriyodur (kirada oturmuyo demeyin, lafın gelişi soyluyorum)..
demem oki yonetime gelmek yoneticiye reklam yapma tanınma iş baglantısı kurma gibi guzellikler getirir. bos cesaretle kimse gelmez.. yonetimin belli ki planları tutmadı.. galip ozturk destegiyle geldiler oda 1 trilyon vermemiştir. 1 trilyonla olcak iş deilki bu.
Sehrin destek cıkmadıgına katılıyorum ama kac anadolu klubu sehir destegiyle ayakta.. yonetimin parası ve reklam tv geliridir kaynak.. sehir destegi olamlı ama tam destek te olunsa yaraya merhem degil..

ultra55

reklam tv gelirlerimiz ne kadar ondan haberin varmı peki?bu yıl kaç para aldık biliyormusun?Sen hangi takımın hangi futbolcusuna 5-10 miyar prim dağııtıyorsun??Semt takımından bahsetmiyoruz burada.Bu arada bilmem farkındamısın gemide en son kalan yöneticilerin çoğuda istanbul'da yaşıyor ve neredeyse hiç birinin samsun'da yaptığı bir iş bile yok.samsun'da ticaretleri yok adamların ne reklamından bahsediyorsun arkadaşım sen.samsun'da ticaret yapmayan adamın samsunda reklamı olsa ne yazar.sezgin gümüşten başka (ki o kulüp başkanı) hangi yöneticiyi gördün tv de gazete.Hangisi reklam yaptı?isim verebilirmisin?Başgöl hariç.O müstesna zaten:)Ya allah aşkına dolu şeyler söyleyin ya.Bana reklam yapan şu an ki yöneticilerden söylesene çoğunun adını bile bilmiyorsundur eminim.

ultra55

Bide borçları üstlenecek param olsa onuda yapardım demişsin borç kaç para onu biliyormusun?

Lazoli

borc 30 milyon euro yani bu ülkede "en zengin" diye adlandirilan fenerin yillik kazancinin 1/3. sIkIysa üstlen borcu

Lazoli

@recai

böyle bos laflar konusmayin lütfen yaw. kira 300 ytl ise celil 3000 veriodur. türkiyde futbolcularin oturduklari evlerin kiralari kulüp tarafindan karsilaniyor. okocha fenere geldigi zaman istanbulun sayili villalarindan bitanesinde oturuyordu 5 kurus kira vermiyordu. kulüplerin bu durumlara düsmeleri nedendir zannediyosun sen? yillar yili futbolcular kulüplerin ciplerini bindiler kulüplerin ev ve dairelerinde oturdular ve bugünkü durum ortada. 0 0 olde var 0 senin anliican. celili git bi sor acaba kira veriyormu? hem öyleyse neden ciftlikte oturuyorda örnegin fevzi cakmaktan veya ilyasköyden daire almiyor? biraz düsnünde konusun