2008-2009 Sezonu Kalmasını İstediğiniz Futbolcular

Başlatan fýrtýna, 18 April 2008, 17:18:22

« önceki - sonraki »

fýrtýna

Benim yönetimimizden tek istediğim;zaten şu aşamada atılım yapmalarını beklemiyorum da en azından Samsun'un öz çocukların asahip çıksınlar.Son olarak 16 yaşında 22 kez genc milli takım forması giyen bir futbolcumuzu elimizden kaçırdık.Yürekten SAMSUNSPOR taraftarı olarak gerçekten çok üzülüyoruz.Umarım iyi günlere kavuşuruz.

körfez55

19 April 2008, 16:24:03 #1 Son düzenlenme: 19 April 2008, 16:27:11 kuzey55
ERCÜMENT KAFKASYALI:kiralık oynadı bu sene yetenkli tecrübesiz ama ruhuyla oynuyo.tecrübeli bir kaleciyle beraber iyi işler yapabilir.

CAN ULUN:kişilik bakımından samsunsporumuza yakışan bir futbolcu yetenekli de.kalması gerektiğini düşünüyorum.

KENAN YELEK: samsunsporla özdeşleşmiş bana göre gercek imparator.kalmasından yanayım.

EMRE BALAK: çok genc ve çok iyi oynuyo.kesinlikle kalması gerekir.

SEFA AKSOY:alt yapımızın yetiştrdiği ender yeteneklerden birisi seneye çok işimize yarar.

SERCAN TEMİZYÜREK:çok yetenekli sol ayak.yine altyapımızın mamülü..bizim için kalması son derece gerekli.

TURGUT ŞAHİN:çok genc ama seneye bize faydalı olur...kaçırmamamız gerekir.

HAKAN KOÇASLAN:çok fazla fırsat bulamasa da yararlı olacağını düşünüyorum en azından genc olması kalmasını gerektirir diye düşünüyorum.

CELİL SAĞIR:herşeye rağman çok faydalı olacaktır.önümüzdeki günlerde yönetim neye karar verir bilinmez ama celil in bu yönetimle takımda kalacağını sanmıyorum.

ZAFER ŞAKAR:orta sahada çok iyi oynuyo bana göre.genc ve ruhuyla oynuyo.kalmasından yanayım.

Sadece Samsunspor

yukardaki oyuncuların hepsinin kalmasını isterim ama 5i gidecek

HoliganSamSunLu

EMRE BALAK
ZAFER ŞAKAR
CELİL SAĞIR
SERCAN TEMİZYÜREK
CAN ULUN

veis

ya herkes gitsin artık yeni yüzler gelsin...gençlere yönelelim artık.

HoliganSamSunLu

hangi gençler kardeşim gençlerdede hiç birşey yok ne varsa bizim insanımızda var özümüze dönmeliyiz .....

veis

ya yapmayın yıllardır özümüz özümüz bizim öz çocuklarımız dışarıda oynuyor.bu saatden sonra kim giderse gitsin artık gözümde yok rezil olduk olucagımız kadar millete.

yaman55

MeL_55

para icin oynuyanlar gitsin...
savasan ölümüne oynuyanlar gelsin

veis

ben yönetimin yerinde olsam çıkar medya önünde celilin bukadar serkanın bukadar diye borçlarını dökerdim ortaya kim haklı kim haksız görürdü millet.

aydın uzun

samsunspor forması kutsaldır.nasip olmaz herkese bugünler geçecek elbette.

aLeM

bu armaya sevdalılar kalsın sadece ama ılk once sezgın gıtsın  parasız baskan ıstemıyoruz

jean

abiler seneye darmadagan olacaz adamlar bu sene bedava oynadi resmen seneye en buyuk dusme adayi biziz bu sene tecbrubeli oyuncularla kurtardik pacayi bakalim seneye kim kalip kurtaracak

seckin55

caner in kesinlikle gıtmesi lazımm..hatta gazi bld. versinler de yetişsin biraz.bu yaştan sonra da olursa olsun bakalımm..bu kadar havalı bu kdar artist birisi olurmu..agzında sakız bilmem ne karıları gibi..

veis

Alıntı yapılan: seckin55 - 20 April 2008, 01:08:12
caner in kesinlikle gıtmesi lazımm..hatta gazi bld. versinler de yetişsin biraz.bu yaştan sonra da olursa olsun bakalımm..bu kadar havalı bu kdar artist birisi olurmu..agzında sakız bilmem ne karıları gibi..

hislerime tercüman oldun abi ama ozaman gaziye kötülük yapmış oluruz adamlar amatöre düşer.