Futbolcular yine idmana çıkmadı/Celil kadro dışı

Başlatan Sadece Samsunspor, 15 April 2008, 18:50:33

« önceki - sonraki »

atakumlueray

ben bize son yıllarda yaşadıklarımızdan farklı bişeler yaşatabilecek bir başkan daha doğrusu yönetim istiyorum..uzun yıllar sonra başım ağrımasın keyifli bir sezon yaşayalım diyorum

CeLiL_55

http://www.youtube.com/watch?v=h-HMerTOgKY
Samsun Kartal Maç Öncesi Özkan Serçe

CeLiL_55

Adamlar Haklı Kardeşim Dicek Bişey Yokki

körfez55

evet senin baban.o yüzden takımı ayaklandırıyosun ya.

selahattin55

bakalım birde bu başgöl gelsin bakalım.ozaman süperlige bizi çıkaracak güce sahip mi acaba.çıkaracaksa gelsin ozaman celil daha iyi oynar takımı daha iyi hazırlar belki.insan babasını mahçup edermi.celil.

veis

Alıntı yapılan: 55 EFE 55 - 18 April 2008, 14:12:43
bakalım birde bu başgöl gelsin bakalım.ozaman süperlige bizi çıkaracak güce sahip mi acaba.çıkaracaksa gelsin ozaman celil daha iyi oynar takımı daha iyi hazırlar belki.insan babasını mahçup edermi.celil.

allah korusun de abi batarız vallaha.

US

18 April 2008, 15:55:14 #81 Son düzenlenme: 18 April 2008, 16:11:44 berusa55
zaten takım ismaıl uyanıkdan beri ellere bakıyor veis abi ayaklardayız resmen..basgolde gelsın karagolde gelsın...demı sonucda mılletın cebı dolsun yeter..!!

jean

MeL_55

18 April 2008, 19:00:58 #83 Son düzenlenme: 18 April 2008, 19:21:32 berusa55
AlıntıBAŞKAN - FUTBOLCU ZİRVESİ

Kırmızı-Beyazlı Takımın Başkanı Sezgin Gümüş, futbolcularla yaklaşık 1 saat süren toplantı yaptı. Başkan Gümüş'ün futbolculara, "Sabırlı olun, para arayışımız sürüyor, yakın zamanda olağanüstü genel kurul yapacağız. Herşey yonuna girecek" dediği öğrenildi

HESAPLARI İNCELEDİ
Samsunspor'da dün hareketli bir gün yaşandı. Çarşamba akşamı Samsun'a gelen Başkan Sezgin Gümüş, dün tesislerin göl kenarındaki kamelyasında adeta karergah kurdu. Gümüş, Futbol Şube Sorumlusu Nedim Aydın, Kulüp Genel Müdürü Bahadır Saraç, avukatları Yaşar Baş ve Ayhan Keskin ile birlikte külübün hesaplarını ve futbolcuların sözleşmelerini tek tek inceleyerek yeniden gözden geçirdiler.

TOPLANTI YAPTI
Başkan Sezgin Gümüş, uzun süre incelemenin ardından saat 16.00'da futbolcular ile toplantı yapacağını ve herkesin toplantı salonunda olmasını istedi. Daha sonra Futbol Şube Sorumlusu Nedim Aydın ve Teknik Direktör Orhan Kapucu ile birlikte toplantı salonuna gitti. Başkan, futbolculara önce kulübün içinde bulunduğu durumu ve çözüm yollarını anlattı.

ALACAĞI OLMAYANLAR VAR
Başkan Gümüş'ün futbolculara, kaynak arayışı içinde olduklarını söyleyerek,"Hepimiz sıkıntı içindeyiz. Bir çıkış yolu arayoruz. Elimizde bazı projeler var. Bunları hayata geçirmenin peşindeyiz. Sizlerin nekadar özverili davrandığınızı biliyoruz. Ancak aranızda hiç para almadım deyip, hiçbir alacağı olmayan arkadaşlarınız var. En çokta onlar konuşuyor" dedi.

CELİL DİREKTEN DÖNDÜ

Başkan'ın Celil'i kadrodışı bırakacağını söylemesi üzerine futbolcular buna karşı çıktı. Söz alan takımın kaptanlarından Hakkı, böyle bir uygulamaya karşı çıkacaklarını belirterek,"Başkanım biz aldığımız kararları hep birlikte tartışarak aldık. Celil eğer son günlerdeki olaylar yüzünden kadrodışı bırakılırsa bizlerde tepkimizi ortaya koyarız" dedi. Başkan ise "Peki bu kez sizin dediğiniz olsun" diyerek kararından vazgeçti.

DAİRE TEKLİF EDİLECEK
Öte yandan, Başkan Sezgin Gümüş'ün gelir getirmek amacıyla hazırladığı projeler arasında, kulübe ait Tekkeköy yöresinde bulunan arsanın satışının yanı sıra, Atakum Belediyesi sınırları içinde bulunan bir binadaki daireler. Başkan Sezgin Gümüş'ün önümüzdeki günlerde bazı futbolculara alacakları karşılığında bu daireleri teklif edeceği öğrenildi.

Kongre sesleri

Başkan Sezgin Gümüş, futbolculara önümüzdeki hafta içinde olağanüstü genel kurul kararı alabileceklerini de belirterek,"Böyle bir düşüncemiz var. Arkadaşlarımızla oturum son durum değerlendirmesini yapacağız ve kararımızı açıklayacağız. Büyük bir aksilik olmazsa Mayıs ayında Olağanüstü Genel Kurula gidebiliriz" dedi.

Kadir ÇELEBİ

Alınsın şı kongre kararı ak koyun kara koyun çıksın ortaya keşke sezgin Gümüş hiç para almadım deyip, hiçbir alacağı olmayan arkadaşları açıklasaydı burdaki kara koyunlarda ortaya çıksaydı..
bu acıklamaların ardındanda ben sezgin gümüş'ün onumuzdeki sezon yeniden aday olacağı dusuncesine sahibim.. aday olmayı dusunmese bahsedilen çalışmalarda bulunmazdı ozellikle ligin sonuna gelmişken..

berusa55

AlıntıKongre sesleri

Başkan Sezgin Gümüş, futbolculara önümüzdeki hafta içinde olağanüstü genel kurul kararı alabileceklerini de belirterek,"Böyle bir düşüncemiz var. Arkadaşlarımızla oturum son durum değerlendirmesini yapacağız ve kararımızı açıklayacağız. Büyük bir aksilik olmazsa Mayıs ayında Olağanüstü Genel Kurula gidebiliriz" dedi.

Bu kararı hemen alın hemen.

Liste yapanlar kimmiş görelim gec kalmayalım yoksa bir Allahın kulu kalmayacak elimizde sayın Gümüs. Samsunspor'umuzu zerre kadar düsünüyorsanız bu kararı hemen geciktirmeden alın...

Sadece Samsunspor

18 April 2008, 19:38:03 #86 Son düzenlenme: 18 April 2008, 19:53:18 berusa55
AlıntıSamsunspor'da Kaptan Celil Sağır Kadro Dışı Bırakılırken, Teknik Direktör Orhan Kapucu ile Tartışan Tecrübeli Futbolcu Hakkı Hocaoğlu İdmanı Terk Etti ve Şehirden Ayrıldı

Kartalspor maçı sonrasında 6 aydır paralarını alamadıkları gerekçesiyla Salı gününden itibaren idmanlara çıkmayarak yönetim kurulunu protesto eden Kırmızı-beyazlı futbolcular, Giresunspor maçı öncesinde ilk kez bugün toplu halde idman yaptı. Ancak idman öncesinde yönetim kurulunun kaptan Celil Sağır'ı kadro dışı bıraktığını bildirmesi futbolcuları şok etti. Antrenmana gergin çıkan futbolculardan Hakkı Hocaoğlu, Giresunspor maçında yedek soyunacağını öğrenince Teknik Direktör Orhan Kapucu ile tartıştı.

Antrenmanı terk eden Hakkı Hocaoğlu'nun, soyunma odasında üzerini değiştirdikten sonra takımın idman yaptığı sahaya dönerek, tek tek bütün futbolcular ile vedalaşması ve şehirden ayrılması Kırmızı-beyazlı ekipte ikinci kez şok etkisi yaptı. Teknik Direktör Orhan Kapucu, Hakkı'nın Giresunspor maçına yedek çıkacağını öğrenmesiyle birlikte anlamsız bir şekilde idmanı terk ettiğini belirterek, "Ben hiçbir futbolcuya formayı garanti olarak vermedim. Kim daha iyi ise o oynar" diye konuştu.

Takım kaptanı Celil'in kadro dışı kaldığını idman öncesinde öğrendiğini ifade eden Kapucu, "Celil, benim ve takım için çok önemli bir oyuncu. Celil'in affedilmesi için Giresunspor maçı sonrasında rapor hazırlayacağım ve yönetim kuruluna sunacağım. Tabii karar yönetimindir" dedi.

Kaynak: http://www.haberler.com/bank-asya-1-lig-440-haberi/

berusa55

18 April 2008, 19:40:02 #87 Son düzenlenme: 18 April 2008, 19:43:59 berusa55
Fireler basladı demek!

MeL_55

18 April 2008, 19:41:01 #88 Son düzenlenme: 18 April 2008, 19:45:22 berusa55
yavas yavas isyan basliyo

maviay55

18 April 2008, 19:41:04 #89 Son düzenlenme: 18 April 2008, 19:45:08 berusa55
Haydaaaaa..... >:( >:( >:(