Hüseyin Başgöl DAVA AÇACAK

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 29 March 2008, 13:27:37

« önceki - sonraki »

Baþkent_55

bakın beyler eleştri yazan arkadaşlara kızıyodunuz.....ama gerçekler bir bir ortaya çıkıyo ...hüseyin başgöl bu takım için cebindeki paranın son kuruşuna kadar harcar ........ama siz adamdan habersiz adamın parasıyla peşkeş çekeresniz......gerisini siz düşünün......sayın gümüş kusura bakmayın ama güvenim size karşı sıfıra indi .......futbolcuların davranışlarından anlamıyomusunuz beyler....celil bile beni değiş başgölü alkışlayın dedi .......gerçek bu kimse darılmasın....kimin kulübe ne kadar kattığı ortada.......başgöl de babamın oğlu deil gümüş te düşanım deil.......ama kimin samsunspor için fedakarlık yaptığı ortaya çıkıyor...burdan çıkacak sonuç sezgin gümüş istifa etsin .......hüseyin başgöl başkanlığa o zaman geçer ......adammış ki bugüne kadar sezgin gümüşü çiğnemedi.....helal olsun hüseyin başgöl

körfez55

amaçları da o değilmi zaten kendi menfaatleri için birbirlerini yiyerek takımı ne hale düşürdüler..bu parayı borc olarak vermedimi temlik koydurmadımı sayın başgöl?

s_uzunkaya

ben sezgin gümüşün liderliğine ve kişiliğine halen inanıyorum. bence bu kadar hakaret ve şuanki acizliğine rağmen halen istifa edmediyse, bu onun haysiyetsiz ve azıma alamıycağım birtakım sıfatları hakettiği için değil sadece ve sadece ona bu hakaretleri yapanlara bunun hesabını sormak için şuan bekleyip sustuğuna ve birtakım girişimleri ve projeleri gerçekleştirmek için sessiz bir mücadelenin içinde bulunduğuna inanırım.

veis

5 hafta önce istifa eden ama halen heryerde bulunan başgölden bahsediyoruz sanırım çünkü ben onun ve aykut çepninin istifa olayını anlamadı gitdi.ayrıca tolga sen de yalan yanlış haberlere bayılıyorsun valllaha seviniyorum senin adına.2000 liraymış hemi başkanın verdigi para kim söyledi bakkalın çıragımı güldürme beni allah aşkına ya.

tolga

Alıntı yapılan: slazenger - 29 March 2008, 17:04:08
ben sezgin gümüşün liderliğine ve kişiliğine halen inanıyorum. bence bu kadar hakaret ve şuanki acizliğine rağmen halen istifa edmediyse, bu onun haysiyetsiz ve azıma alamıycağım birtakım sıfatları hakettiği için değil sadece ve sadece ona bu hakaretleri yapanlara bunun hesabını sormak için şuan bekleyip sustuğuna ve birtakım girişimleri ve projeleri gerçekleştirmek için sessiz bir mücadelenin içinde bulunduğuna inanırım.

ewet proje var sevgili slazenger tekkeköydeki arsayı satım yani mal varlıklarımızı satıp başkan çeklerini ödeyecek kolay değil 70 tane çek var hakaret etmiyoruz bu işi bilmediğini futbolcunun gözünde küçülen bir başkanın samsunspora yara değil durdukça zarar verceğini bundanda kulüp zararlı çıkacağı için yapması gerkeni söylüyoruz ha kendi bilir isterse bu ortamda devam da eder  kişiliğine hiç bir sözüm yok ama liderliği kocaman bir sıfır liderlik birisine kafa atmakla  malzemeciyi pantolanlarını yanlış ütüledi diye işten çıkarırım diyerek tehtit etmekle futbolcunu ve çalışanın parasını başkasının hesabından almakla vereek olmaz liderlik ayrı bir vasıftır saygı bulmak için saygılı davranmak lazım ...........

tolga

Alıntı yapılan: veis - 29 March 2008, 17:17:12
5 hafta önce istifa eden ama halen heryerde bulunan başgölden bahsediyoruz sanırım çünkü ben onun ve aykut çepninin istifa olayını anlamadı gitdi.ayrıca tolga sen de yalan yanlış haberlere bayılıyorsun valllaha seviniyorum senin adına.2000 liraymış hemi başkanın verdigi para kim söyledi bakkalın çıragımı güldürme beni allah aşkına ya.

sevgili veis gazeteler yazıyo ben uydurmadım o zaman ne verdiğini çıksın açıklasın gazeteleri ben yazdırmadım yalan yazan haberide yayınlama gibi lüks oşmaz herhalde bu gazetelerinde bir yayın yönetmenleri var gitsin başkan hesap sorsun o zaman

körfez55

senin gibi dimi tolga lider dediğin senin gibi olmalı.konuşturma bizi şimdi.ayrıca haber gazetesinin hiçbir yazdına inamam.kimin propagandsını yaptığı gayet acık.

veis

birisi damarına basarsa kafada atar başka şeyde.
malzemeci tabiki üstüne başına dikkat edicek çünkü o samsunun malzemecisi bakkalın çıragı degil....
liderlikde bunlarda vardır ama lider beynine sahip olanlar anlar

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 29 March 2008, 17:24:10
sevgili veis gazeteler yazıyo ben uydurmadım o zaman ne verdiğini çıksın açıklasın gazeteleri ben yazdırmadım yalan yazan haberide yayınlama gibi lüks oşmaz herhalde bu gazetelerinde bir yayın yönetmenleri var gitsin başkan hesap sorsun o zaman

hangi gazeteler sürekli birilerine peşkeş çeken rant yakalamaya çalışan. yalan ve şişirme haber yapan gazetelere mi sorsun.

veis

senin ogazateler sezon başı sergeni getirmişdi bize hatta bomba transferler hazırdı tolga bana başka şeylerle gel artık komik oluyoruz. :P

tolga

veis yanlış anladın malzemeciye kendi pantolonu hakkında söylemiş malzemeci nin pantolon yıkayıp ütülemek gibi bir anlaşması yok herhalde

tolga

kbullenmek istemiyorsunuz saygı duyuyorum fiki ve görüşlerinize ama bu iş bitmiş arekadaşlar

körfez55

oryaya sürecek bişey yok.tek problemimiz malzeecinin pantolonu oldu nelerle uğraşıyoruz.

veis

malzemeci topçunun donuna kadar yıkıyor usta sen neden bahsediyorsun.ama millet geicek adama sayıp sövecek kalkıp allah razı olsun mu diyecek.

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 29 March 2008, 17:27:19
veis yanlış anladın malzemeciye kendi pantolonu hakkında söylemiş malzemeci nin pantolon yıkayıp ütülemek gibi bir anlaşması yok herhalde

sen nereden biliyorsun bu kadar özel bir meseleyi malzemeceileri mi dinledin. yoksa malzemelecilerden samimi olduğun dostalrın mı var.