Hüseyin Başgöl DAVA AÇACAK

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 29 March 2008, 13:27:37

« önceki - sonraki »

tolga

neden bu gazeteler başkanı göklere çıkardığında bişi demedinizde yani keser misali hep kendine  şimdi yazıncamı kötü oldular

körfez55

abi hepsi bir olmuş sezgin gümüşle uğraşıyo.malzemeci ordan çıktı :) adama gebe kalmışlar doğramıyolar bi türlü sezgin gümüş kadar başlarına taş düşsün

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 29 March 2008, 17:29:45
neden bu gazeteler başkanı göklere çıkardığında bişi demedinizde yani keser misali hep kendine  şimdi yazıncamı kötü oldular

ne zaman göklere çıkardı bana örnek verebilir misin.

veis

hem sen daha düne kadar bizim başkandan destek aldıgımızı bile söyleyecek kadar yalan yanlış yazılar yazmışdın sana bu saatden sonra inanmak dini inkar etmek gibi birşey tolga.

tolga

samsunda her  şey duyulur celebi kardeş akşam başkanın odasında yaşanaları söylemiyecem ben olsam bırakırınm

körfez55

evet bize yapılan suçlamayı unutmuyorum.tolga hala bunu kanıtlamadın sabırsızlıkla bekliyoruz.madem laf konusuyon arkasında duracan yemiyosa konuşmayacannnnn

tolga

ceis senin kendine ait bir şeyi başkası izinin olmadan kullanırsa ne yaparsın bu paran da olursa

veis

sen kaçabilirsin ama o başkanlıga devam ediyor .ayrıca merak etme sevgili tolga samsunda olandan bitenden ve haberlerden senden önce haberimiz oluyor.

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 29 March 2008, 17:31:04
samsunda her  şey duyulur celebi kardeş akşam başkanın odasında yaşanaları söylemiyecem ben olsam bırakırınm

evet her şey duyulur tolga.eskiden insanların ne iş yaptıkları falan. kimin kaştıkları kaçırdıkları falan.ama ne hikmetse bu sıkıntılar hemen cart diye bu yönetimde duyuluyor samsunda. ama eskiden duyulmuyor uydu.

körfez55

bıraktın zaten bi daha giremezsin o kapıdan içeri inşallah.

tolga

ben size suçlama yapmadım üstünüze alınmayın hatta her yazdıklarınıza saygı duydum ve duymayada devam edecem

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 29 March 2008, 17:33:22
ben size suçlama yapmadım üstünüze alınmayın hatta her yazdıklarınıza saygı duydum ve duymayada devam edecem

sen öncesinde bize yaptığından dedeiklerinden ve yazdıklarından iftiradan dolayı özür dilemen gerek.

körfez55

yönetimden destek alıyolar diyen bendim evet...ama kanıtlayamadın sayın tolga çünkü bu sadece senin b.kk atmandı.

celebi

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 March 2008, 17:34:39
yönetimden destek alıyolar diyen bendim evet...ama kanıtlayamadın sayın tolga çünkü bu sadece senin b.kk atmandı.

ya kuzey tolga öyle şey yapar mı kimseye iftira atmaz tolga  >:( >:(

tolga

arkadaşlar ben hakkınızda bişi demadi şu var beni yok başgölün adamı falan gibi bir konu geçti bende o zaman sizde başkanın adamısınız dedim çıkarabilirsinişz yazılardan üstünüze almayın bilemiyorum sülci lisan etmişsemde af ola