Hüseyin Başgöl DAVA AÇACAK

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 29 March 2008, 13:27:37

« önceki - sonraki »

körfez55

hayır abi bunu kanıtlayacak bizi zan altında bıraktı.onun yüzünden elazığ maçına gidemedik.şimdi bize bunu kanıtlamak zorunda.

tolga

elazığ maçının benle ne ilgisi var anlamadım

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 29 March 2008, 17:38:15
elazığ maçının benle ne ilgisi var anlamadım

biraz düşün anlamaya çalış.

körfez55

tolga biz SAMSUNSPORUN yancısıyız.hiçbir çıkarımız olmadan her türlü fedakarlığı yaparız yöneticiler gibi para balyalrını çuvala doldrmak gibi bi gayemiz asla olmadı.her kim SAMSUNSPORUN yancısı olursa biz de onun yancısı oluruz.kimseyle işimiz olmaz.SAMSUNSPORA sahip çıkana sonuna kadar sahip çıkarız...grup olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz daha fazlasınıd yapacağız abilerimiz sağolsun.ama b..k atmaya kalkana da haddini bildiririz.umarım anlaşılmıştır...

körfez55

senle alkası var sen ve senin gibi düşüneler yüzünden elazığa deplasman org. yapamadık.çekememezlik varya ah o çekememzlik..

veis

bizim grubun cigeri olmak zordur yürek meselesi olsa gerek bu.ama insanlara yanlı yazılar yazmak senin gibi birisine yakışmıyor ben sana özelden yazdım usta yapma dedim çık dedim ama sen kafana buyruk takıldın.insanlara yapabilecegin enkötü şeyi yani iftira atmayı sevdin unutmaki seninde istedigin başkan gelse yine bize muhtaç kalacak ve ben seni ozaman görücem.

tolga

Alıntı yapılan: veis - 29 March 2008, 17:42:58
bizim grubun cigeri olmak zordur yürek meselesi olsa gerek bu.ama insanlara yanlı yazılar yazmak senin gibi birisine yakışmıyor ben sana özelden yazdım usta yapma dedim çık dedim ama sen kafana buyruk takıldın.insanlara yapabilecegin enkötü şeyi yani iftira atmayı sevdin unutmaki seninde istedigin başkan gelse yine bize muhtaç kalacak ve ben seni ozaman görücem.

veis anlamıyorsun iftira attın diyorsun ya kardeşim girse halk ve haber gazetelerine  onların dediğiniş veyazdığını diyorum ikisidemi yalan yazyo  ama şunu bilin ki sizi ve grubu çok seviyorum  sizin gibi taraftara herkes muhtaç doğru neler yaptığınızı yakından takip ediyorum ama sşiz bir türlü beni anlamıyorsunuz ne diiiiiiiiiiiiiiiiim daha

veis

Alıntı yapılan: tolga - 29 March 2008, 17:37:05
arkadaşlar ben hakkınızda bişi demadi şu var beni yok başgölün adamı falan gibi bir konu geçti bende o zaman sizde başkanın adamısınız dedim çıkarabilirsinişz yazılardan üstünüze almayın bilemiyorum sülci lisan etmişsemde af ola

bu takıma baglı kalmak renklere aşık olmak için birirsinin adamı olmakmı gerekli ayrıca bizi alacak adamı daha bu saate kadar göremedik bu saatden sonrada zor beee tolga

tolga

ya veisim çok duygusal bir arkadaşsın saflığını ve doğallığını çok sevdi sana soruyorum başkan şu şekilde sence yaptıklarıyla ne dersen de sütten çıkmış ak kaşıkmı hep doğrularımı yaptı

veis

yok hayır tabiki hataları var ADAM  seçmede özellikle çok yanlış yaptı ama bu onu asıp kesmeyi gerektirmezki.daha öncekiler çokmu iyiydi.30 trilyonlar sakız alarak olmadı dimi tolga.

tolga

ama o borç biz süperligteyken  katlanarak gelen borçlar bunda sezgin başkanın tabiki suçu yok öncekiler derken buna ismail başkanda giriyor aman dikkat

tolga

29 March 2008, 17:58:07 #56 Son düzenlenme: 29 March 2008, 18:05:33 tolga
Alıntı yapılan: veis - 29 March 2008, 17:53:12
yok hayır tabiki hataları var ADAM  seçmede özellikle çok yanlış yaptı ama bu onu asıp kesmeyi gerektirmezki.daha öncekiler çokmu iyiydi.30 trilyonlar sakız alarak olmadı dimi tolga.

veis sen hala görmek istediğin gibi bakıyorsun bence sen hala sportif anlamda olsun kurumsal anlamda olsun başarılı deyipte sadec adam konusunda yanlış yaptı diyorsan ben bu konuda fazla bişi diyemem  ve o 30 trilyonluk borç geçen sene her ay 100 küsür takvime bağlanarak ödeniyordu bu sene hiç ödenmedi ve daha katlandı ne olacak şimdi başkan olan bu borcu kabul ederek oldu 

veis

Alıntı yapılan: tolga - 29 March 2008, 17:54:49
ama o borç biz süperligteyken  katlanarak gelen borçlar bunda sezgin başkanın tabiki suçu yok öncekiler derken buna ismail başkanda giriyor aman dikkat

dikkat edecek bir durum yok sevgili tolga o borçda kim varsa aynnen söylediklerim geçerli.

ss

sımdı bastan sona kadar okudum ve sonlara dogru konuyu apayrı yerlere getırmıssınız kardesler. burda sorun kulupte hırsız var bu bıze ve samsunsporluluga yakısmaz bu hırsızları aramızdan ayıklamalıyız ılk kongrede veya onlar ın yuzu kızarmıyoo ama belkı utanır gıderler hatta bazı arkadaslar yok o kadar veren 100 u de versın demısler tabı versın vermesıne ama hırsızlık yapılıyorken bunu odullendırmemek ovmemek gerekır dıye dusunuyorum.

ss

dıkkatınızı cekerım burda kulube dava acılmıyoo hırsızlıgı kım yaptıysa bunun hesabını vermesı ıcın dava acılıyoo