Hüseyin Başgöl DAVA AÇACAK

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 29 March 2008, 13:27:37

« önceki - sonraki »

ozkan17

okadar samsunspor adı altında kazandıklarının sadakası olsun basgol..100mılyar senın ıcını acıtıyosa yazıklar olsun.sankı paranı caldılar artı par nere gıdıyo onuda bılıyosun sayın basgol daha ne konusuyon.samsunsporda kımsenın parası kalmaz..ısmaıl baskan zamanında hıcmı bısyler ogrenmedınız yaa sakız parası bunlar sızın ıcın..karakterınızden bıseyler koparmaya degermı?

nomak55

30 March 2008, 02:49:28 #61 Son düzenlenme: 30 March 2008, 02:55:22 berusa55
ozkan kardeş olay para meselesi değil olay yangından mal kacırma meselesi...Bu adama deselerdi ki biz bu parayı futbolculara dagıtalım...1 240 000 i veren adam bunamı laf etcekti
hic sanmıyorum heleki su anda, futbolcuların yanlarında bi destek oldugnun hissettirilmesi anlamında o yuzden ben bu konuda sana katılmıyorum, evet sakız parası olabilir ama bir insandan pul bile alacaksan once izin alacaksın rica edeceksin.Yani aslında istemesini bileceksin ki Huseyin Basgol bu tip karaktersiz bi insan değil.Yanlış dusunuyorsun bence...

ozkan17

ızınsız olarak nasıl alıyolar parayı ben onu anlamıyom..adamım rızası olmadan cebınden mı alıyolar parayı.mutlaka haberı vardır..eger yoksada bıseylık varsa olayda haksızlık olmus adama yınede kendı ıcımızde cozmemız gereken bır sorundu bu dısarıya lanse etmemek gerekırdı

tolga

ewet izinsiz alıyorlar karar defterindeki yazıy ile gidiyorlar samgaza işgüzarlar parayı alıyorlar başgöl bakıyor para hesaba yatmamış açıp soruyor paranın alındığı söyleniyor alanlar belli zaten başgölün derdi neden benim haberim yok diye yoksa 100 bin ytl onun için sorun değil paralı adam gerekli adam parasız adam ise gereksiz bu dünya böyle dünya maalesef

ss

Alıntı yapılan: ozkan17 - 30 March 2008, 02:55:42
ızınsız olarak nasıl alıyolar parayı ben onu anlamıyom..adamım rızası olmadan cebınden mı alıyolar parayı.mutlaka haberı vardır..eger yoksada bıseylık varsa olayda haksızlık olmus adama yınede kendı ıcımızde cozmemız gereken bır sorundu bu dısarıya lanse etmemek gerekırdı

sen hala yok nasıl almıslar yok haberı vardır yoksa bısey vardır dıyıp duruyon bıde ıcımızde cozmemız gerekırdı dıyon
hırsızlıgın neyını saklayacaksın adamlar parayı gıdıp gızlıce alıyorlar bıde kendı paraları gıbı dagıtıyorlar e dıyorsun kı paranın gıttıgı yer bellı kardesım gıttıgı yer bellı de nasıl gıttıgı onemlı hırsızlık parası dagıtılmıs adamlara ve olayın daha ılgınc bı yanı var yukarıdakı yazılanlardan cıkarabılırsın bugune kadar prımler falan hep kulubun muh sorumlusu kenan bey tarafından dagıtılıyordu bu sefer hanı para bulmuslar gıbı caldıkları parayı kendılerı dagıtmıslar kımın parasıyla kıme agalık yapıyor bunlar anlamak zor degıl celıl kado dısı bırakılıyor prım dagıtıldıgı gece orda neler dondu bellı degıl zaten celıl her seferınde dıyor bu yonetıcılerı ıstemıyoruz (h. basgol) harıc cunku ortaya yuregını ve parasını koyan tek yonetıcı o.
ve son olayda kendını yonetıcı sanan sarlatanlar onu da kusturdu ve parasını caldı...

ss

cok sevdıgınız 2. baskanınız safak beyın yaptıgı ortada

ozkan17

ss mutlusun heralde ortalıga rezıl olmamızdan..bıseymıs gıbı satır satır yazıyon..nedense sen,cenkefendı,stajerı tolga paso olumsuz konularda yazıyonuz bugun mac sırasındada onlarca mesaj yazsanıza haydı samsunum bastır samsunum dıye..ısınız gucunuz bır avuc topluluk olmak

tolga

ya birde şu var başkan alt yapımız bizim herşeyimiz diyen başkan şu an çorumda oynanan yıldız takımlar müsabakasından haberi yok bu takım buraya nasıl giti nerede kalıyor masrafları ne olur bi haber Allah razı olsun eski idareci cevat öncü 3.600 ytl verdide yıldız takım finallere gitti adam para vermese gidemicekler ama bol keseden atıp tutuyorlar

ozkan17

Alıntı yapılan: ss - 30 March 2008, 12:24:28
cok sevdıgınız 2. baskanınız safak beyın yaptıgı ortada

laa bırak ya yazma sıteye yazma baskanınız demek..sen hangı takımlısın malatyalımısında baskanınız dıyon..sen gıt ercumentı baskan yap zuahaha yaz yaz kendın dınle

ss

benım baskanım degıl sezgın gumusu severım ama safak beyın yaptıkları bana ters old benım baskanım olamz

tolga

Alıntı yapılan: ozkan17 - 30 March 2008, 12:25:49
ss mutlusun heralde ortalıga rezıl olmamızdan..bıseymıs gıbı satır satır yazıyon..nedense sen,cenkefendı,stajerı tolga paso olumsuz konularda yazıyonuz bugun mac sırasındada onlarca mesaj yazsanıza haydı samsunum bastır samsunum dıye..ısınız gucunuz bır avuc topluluk olmak

onuda yazarız özkan biz yürekten takımımızın bir yerlere gelmesi işi bilenlerin elinde olması acemilerin değil bunun için uğraşıyoruz biz kimseye güdümlü değiliz bazıları gibi

ss

rezıllık bazen cozum getırır ıcımızdekı rezıller temızlerız sonra basımız dık gezerız

ozkan17

tamam o zaman tartısmanın alemı yok sız mı kurtarcaksınız takımı..bugunku cok cegerlı mesajlarını beklıyorum tolga mac konusunda..bakalım ıcın acıcakmı samsunum gol attıkca

ss

olumlu bı konu varsa yaza bızde gorelım kardesım sezon sonu ne olacka hıc dusundun mu futbolcuların yıllık ucretlerını alamdılar onu bırak prımlerını bıle veremedık sezon sonu federasyona basvuran serbest olacak elımızde 2-3 futbolcu var onlarda gıdecekler ıns gelecek sezon bu sezonu aramayız

tolga

sen anlamakta güçlük çekiyosun biz  samsunuz biz samsunsporuz düştüğümüz sene malatyada takımız için kafamıza meşalede yedik koltukta ölümüne samsunluyuz birileri için samsunu tutmuyoruz sapına kadar doğma büyüme samsnluyuz bırakıpta kaçmadık ölümüne sevdalıyız