Hüseyin Başgöl DAVA AÇACAK

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 29 March 2008, 13:27:37

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

29 March 2008, 13:27:37 Son düzenlenme: 29 March 2008, 13:30:44 SamsunSpor_34
Futbolculara dün Elazığspor maçının primleri dağıtıldı. Ancak, SAM-GAZ´dan reklam karşılığı alınan Hüseyin Başgöl´e temlikli olan paranın prim olarak dağıtılmasıolay yarattı. Başgöl, "Kimin parasıyla prim dağıtıyorlar anlamış değilim. Yargı önünde hasaplaşacağım" dedi

BOMBA ETKİSİ YAPTI
Samsunspor´da dün akşam saatlerinde Elazığspor maçının primleri dağıtıldı. Bu futbolcular arasında sevinç, yönetim içinde ise kaos yaşanmasına neden oldu. Bunun nedeni ise dağıtılan primlerin 100 bin YTL´sinin SAM-GAZ´dan reklam karşılığında alınan para olması. Bu haber bomba etkisi yaparken ortalık bir anda karıştı. Çünkü bu paranın Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl´ün temlikli parası olduğu öne sürüldü.

RIZAM OLMADAN ALINDI
Yaşanan gelişmeler üzerine açıklamada bulunan Başgöl,şunları söyledi: "SAM-GAZ ile daha önce reklam karşılığı 500 bin YTL´ye anlaşma yapıldı. Bunun karşılığında ise kulübe cebimden 500 bin YTL verdim.Yönetim Kurulumuz bana SAM-GAZ´dan gelecek parayı temlik olarak gösterdi. Bunlar karar defterine de aynen işlendi. Paranın 400 bin YTL´sini aldım. Kalan 100 bin YTL ise bugün hesabıma yatacaktı.

HESABINI YARGI ÖNÜNDE VERECEKLER
Burada bir gerçek var. Yönetim benim bilgim dışında parayı tahsil etmiştir. Bu parayı ben daha önce Samsunspor Kulübü´ne verdim. Bunu bilmeyen yönetici de yok. Altında herkesin imzası da var zaten. Bilgim dışında ve rızam olmadan yapılan bir şey bu. Kimin parasıyla prim veriyorlar? Bunun hesabını yargı önünde verecekler."

www.habergazetesi.com.tr

Odeme Samsunspor futbolcularına yapıldı Yonetim'e yada baskana degil.. Yorumsuz...

ss

haber dogruysa ve kım bu ısı yaptıysa ayıp etmıs hesabını vermelı

US

habersiz yaptılarsalar ayıp etmişler..
ayrıca hüseyin basgolun haberi olsa buna izin verecegine inanıyorum..

Kadir ÇELEBİ

anlatıyım 500 bin alacagının 400 binini almıs 100 bini habere gore kendisinin bilgisi olmadan futbolcu ve personele dagıtılmıs.. haber dogruysa bile huseyin basgol gibi biri samsunspor futbolcularına dagıtılan 100bin ytl icin dava acıcaksa diyecek sozum yok...

ss

dava acacak tabı dıger bı baslıkta 1 mılyon 240 bın ytl verdıgı yazıyor tabıkı 100 daha verır bu parayı veren kısı ama burda ayıp edılen bısey var adamı kerız yerıne koymuslar haber vermeden dagıtmakda ne demk oluyoo talandan mal mı kacırıyorlar ve davayı samsunspor kulubune degıl dagıtana acacaktır buyuk ıhtımalle

ss

kımın ne verdıgı gazetede yazıyor gerısı vıtrın hesabı orda duruyoo hep bı kısıye yuklenmısler anlasılan...

ve malatya deplasmanına takımın basında kım gıttı kafıle baskanı kım basgol gıtmıyecegını bıldırmıstı...

tolga

29 March 2008, 14:05:52 #6 Son düzenlenme: 29 March 2008, 14:25:29 tolga
Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 29 March 2008, 13:27:37
Futbolculara dün Elazığspor maçının primleri dağıtıldı. Ancak, SAM-GAZ´dan reklam karşılığı alınan Hüseyin Başgöl´e temlikli olan paranın prim olarak dağıtılmasıolay yarattı. Başgöl, "Kimin parasıyla prim dağıtıyorlar anlamış değilim. Yargı önünde hasaplaşacağım" dedi

BOMBA ETKİSİ YAPTI
Samsunspor´da dün akşam saatlerinde Elazığspor maçının primleri dağıtıldı. Bu futbolcular arasında sevinç, yönetim içinde ise kaos yaşanmasına neden oldu. Bunun nedeni ise dağıtılan primlerin 100 bin YTL´sinin SAM-GAZ´dan reklam karşılığında alınan para olması. Bu haber bomba etkisi yaparken ortalık bir anda karıştı. Çünkü bu paranın Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl´ün temlikli parası olduğu öne sürüldü.

RIZAM OLMADAN ALINDI
Yaşanan gelişmeler üzerine açıklamada bulunan Başgöl,şunları söyledi: "SAM-GAZ ile daha önce reklam karşılığı 500 bin YTL´ye anlaşma yapıldı. Bunun karşılığında ise kulübe cebimden 500 bin YTL verdim.Yönetim Kurulumuz bana SAM-GAZ´dan gelecek parayı temlik olarak gösterdi. Bunlar karar defterine de aynen işlendi. Paranın 400 bin YTL´sini aldım. Kalan 100 bin YTL ise bugün hesabıma yatacaktı.

HESABINI YARGI ÖNÜNDE VERECEKLER
Burada bir gerçek var. Yönetim benim bilgim dışında parayı tahsil etmiştir. Bu parayı ben daha önce Samsunspor Kulübü´ne verdim. Bunu bilmeyen yönetici de yok. Altında herkesin imzası da var zaten. Bilgim dışında ve rızam olmadan yapılan bir şey bu. Kimin parasıyla prim veriyorlar? Bunun hesabını yargı önünde verecekler."

www.habergazetesi.com.tr

Odeme Samsunspor futbolcularına yapıldı Yonetim'e yada baskana degil.. Yorumsuz...

yorumlim kardeşim kimin parasıyla ağalık yapıyor parayı dağıtan şafak gedikoğlu ve başkan kimin parasını kime dağıtıyor sen de biliyorsun yanlış yaptıklarınıda ellrin gitmiyor klavyeye yakında bombaları duyarsıınız sevgili arkadaşlar  istanbuldaki siz taraftar kardeşlerimize değil konuşmalarımız samsunspora yönetici olan veya olmak isteyenlere istanbuldan samsunspor  yönetilmez buraya gelip dün akşam takım karıştırılamaz para olduğunda şafak başkan ve başkan hemen koştular parayı bile muhasebeciye değilde kendileri dağıtmış sanki çok büyük bir iş başarmışlar gibi bakalım geln paradan ne dağıtıldı ne kaldı çıkar yakında kalan para nerede

son nefes55

ben burada sezgin gümüşü çok savumdum hatta istifa ettiğinde tesislere gidilip geri gelmesi içinde bağıranlardan biriydim ama anlaşılan parasız başkanmış veya parasını vermeyen kişi verdiği para 2bin 800ytl yaa bunu görünce şok oldum adeta parasız başkan istemiyoruzzz

Kadir ÇELEBİ

Benim gorusumu degil haberi yorumla benim fikrime saygı duy yeterli.. ben haberi ve adı gecen kisinin davranısını taraftar olarak eleştirebilirim.. nasıl ben senin goruslerini benimsemiyorsam sende benimkini benimsemiyorsun senin dedigin gibi elim gitmese cekiniyor olsam bu haberi yok sayardım benim istedigim sezon basında el ele veren gonulleri bir olan yonetimin bu tip davranışlarda bulunmaları ayrışmaları yanlıs adı herne olursa olsun.. kendi aralarında cozsunler sorunları Samsunsporun adını daha fazla karıstırmasınlar..

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 29 March 2008, 14:05:52
yorumlim kardeşim kimin parasıyla ağalık yapıyor parayı dağıtan şafak gedikoğlu ve başkan kimin parasını kime dağıtıyor sen de biliyorsun yanlış yaptıklarınıda ellrin gitmiyor klavyeye yakında bombaları duyarsıınız sevgili arkadaşlar  istanbuldaki siz taraftar kardeşlerimize değil konuşmalarımız samsunspora yönetici olan veya olmak isteyenlere istanbuldan samsunspor  yönetilmez buraya gelip dün akşam takım karıştırılamaz para olduğunda şafak başkan ve başkan hemen koştular parayı bile muhasebeciye değilde kendileri dağıtmış sanki çok büyük bir iş başarmışlar gibi bakalım geln paradan ne dağıtıldı ne kaldı çıkar yakında kalan para nerede

sen o zaman samsundasın sahip çıksana samsunsporumuza. >:(

Kadir ÇELEBİ

Kulube kim ne kadar para vermiş haberinin kaynagı nedir kulup muhasebe kayıtlarımıdır ?

MeL_55

AlıntıSONUNDA KIYAMET KOPTU

Samsunspor kulübü dün son günlerin en hareketli günlerini yaşadı. Sonunda futbolculara primlerin bir bölümü dağıtıldı. Dağıtılan paranın 50 bin YTL Samsun Valiliği'nden alınırken, 100 Bin YTL'lik bölüm ise tartışma konusu oldu

15O BİN YTL DAĞITILDI
Samsunspor'da primlerin dağıtılacağı haberi futbolcular arasında sevinçle karşılanırken, nereden bulunduğu ise merak konusu oldu. Sonunda paranın 50 Bin YTL'lik bölümünün Samsun Valilili tarafından karşılandığı, 100 bin YTL'lik bölümünün ise Sam-Gaz'dan reklam karşılığı alındığı haberi geldi. Ancak, Sam-Gaz'dan alınan paranın Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl'ün temlikli parası olduğu iddia edildi.

HESABIMA YATACAKTI
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Hüseyin Başgöl, Sam-Gaz ile reklam karşılığı 500 bin YTL'ye anlaşma yapıldığını, bunun karşılığından kulübe cebinden 500 Bin YTL verdiğini belirterek,"Yönetim kurulumuz bu işlem karşılığında bana Sam-Gaz'dan gelecek parayı temlik olarak gösterdi ve karar defterine işlendi. Bu paranın 400 Bin YTL'sini daha önce aldım, geriye 100 bin YTL kalmıştı, o da bugün hesabıma yatacaktı" dedi.

BİLGİM YOK

Dün yönetimin, bilgisi dışında karar alarak parayı tahsil ettiğini de ifade eden Başgöl,"Bu parayı ben Samsunspor kulübüne daha önceden verdim. Bunu her yönetici arkadaşımız biliyor. Karar defterinde de zaten yazılı. Altında her yöneticinin imzası da var. Tamamen bilgim dışında gerçekleşmiş ve rızam olmadan yapılan bir işlem. Kimin parası ile prim veriyorlar anlamış değilim. Bunun hesabını yargı önünde verecekler" diye konuştu.

Halkgazetesi

körfez55

ss 100 bin ytl nin lafını yapacksa hiç durmasın sayın başgöl orda.yazık yaa bu kadarmı SAMSUNSPORLUSUNUZZ.

tolga

sevgili kuzey 1.240 ytl veren adam 100ytl nin lafını yapmaz ona sormadan alınan adamın kendi parası ya senin paranı sana sormadan birileri alabilirmi alırsa hırsızlıktır bu bunların yaptığıda bana göre hırsızlık bir farkı varmı sence sana yapıldığını düşün veya başgölün yerine kendini, koy

körfez55

samsunspor bir ailedir.illaki bi sorun vardır.biz bu sene birlik içinde olsak bu takımı çıkarırdık.ama yöneticiler biribirini yedi bu sene çekememezlik var.ahh ismail uyanık ahhh bizi bu işe yaramazların neden bıraktın BÜYÜK BAŞKAN...