Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

samsunengelligücü

ya veis senbu istanbul çocuğunun açtığı topiğe bişey yazmışsın adam sana senönce topiğecevapver muhabbet sonrademiş sende onunbu acayip davranışına aldırmadan cevap yazmışsın. bu tmac adama ne laflar koymuş onun dilinden . sen bu tmacin atılmasına bişey  yazmamışsın yoksa bu fenerlinintopiklerine cevap verip duracaktık.

BEYAZ

dün gece yaşanan polemikler sonucunda hiçde hoş olmayan bir sonuca vardık!buraya gelmesi içilen yapılan bu polemikler sonucunda iki arkadaşımız atıldı.neyi paylaşamadık ne gerek vardı?t-mac arkadaşımızın kendi çapında bazen eğlendiren bazen düşündüren yorumları neden bu kadar büyütüldü?bunları bu kadar abarttıp kişiseleştirmeseydik keşke.üzgünüm şahsen!mümkünse lütfen takrar geri almayı düşünelim admin arkadaşım!bu sitedeki basketbol forumunun bu kadar renklenmesini sağlayan arkadaşlarımızdan birine bu kadar çabuk vefaszılık yapmayalım.teşekkür ederim.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: samsunengelligücü - 13 March 2008, 19:29:40
  Sevgıli admin siz bu T MAC İ NİYE BU SİTEDEN ATTINIZ. İstanbul çocuğu fenerliye yaptığınız muamelenin aynısını tmac e yaptınız. yakışmadı. buraya üye bir çok arkadaşım benim gibi düşünüyor. yakışmadı. o adam hende durduk yerde tmace hakaret etti tmac ne yapacaktı aferinmi diyecekti iyibir samsunluyla istanbul çocuğu bir fenerliyi aynı kefeye koyduğunuz için sizi kınıyorum.bi bakın bu foruma ondan önce neymiş ondan sonra nolmuş.adam  kimsenin yapamadığını yaptı oyuncuları bile üye yaptı daha napsın bu tmac kardeşim.bu downbeat ın amacı onu tahrik ederek sitedem attırmaktı sizde buna alet oldunuz. AYIP ETTİNİZ.bu nasıl iş ya adam istanbul çocuğu fenerlinin ağzının payını vermiş teşekkür edeceğimize adama kovuyoruz onu. adamınaklıma başkabaşka şeyler geliyor nedir bu nasıl bir oyundur diye.valla bizbunungibi yorumcuyu zor buluruz adam bununfenerli olduğunu bi kelimesinden bulmasıydı içimizde bir fenerli yazıp duracaktu hangimiz anlayacaktık. tmac in ne kadar zeki biri olduğunu anlayamadı.bu yüzden sizatsanızda ben teşekkür ediyorum tmace ve admine onu geri almasını rica ediyorum

t-mac siteden atılmadı sadece 1 hafta boyu mesaj atamıcak

jean

t mac fenerlimiymis hemen atalim siteden burda o tur kimselerin yeri olamaz baskatte olsa hentbolda olsa samsunsporlu olacaz biz samsunsporluyuz msni varsa verin bana haddini bildirim ona

BEYAZ

bir sessizlik hakim bugün forumda!off sıkıldım ben kimse bişey yazmıyoo!t-mac gitti herşey bitti gibi oldu!

ozkan17

Alıntı yapılan: BEYAZ - 13 March 2008, 22:17:39
bir sessizlik hakim bugün forumda!off sıkıldım ben kimse bişey yazmıyoo!t-mac gitti herşey bitti gibi oldu!
acıklamarı okumadım ancak tmacın fenerlı oldugu soylenıyor..pekı samsunbk ile ne alakası var madem fenerlide bu kadar neden ilgileniyor kendisi.ayrıca beyaz sadece basket konusundan ibaret degilki samsun.biz  ;)

BEYAZ

evet haklısın özkan!ama ben basketbol forumundan bahsetmiştim sadece!neyse saol yinede hatırlattığın için.

samsunengelligücü

Alıntı yapılan: jean - 13 March 2008, 22:15:24
t mac fenerlimiymis hemen atalim siteden burda o tur kimselerin yeri olamaz baskatte olsa hentbolda olsa samsunsporlu olacaz biz samsunsporluyuz msni varsa verin bana haddini bildirim ona

Jean kardeş. sen bu forumu okumuyormusun. Kardeş. fenerli olan T-Mac değil . fenerli olan downbeat adlı kullanıcı bunun fenerli olduğunu sitede bulunan üyeler bile farkına varmadı sende buna dahilsin tek farkına varan şutlanan Tmac bilgilerinize arz ederim.

samsunengelligücü

14 March 2008, 11:56:59 #773 Son düzenlenme: 14 March 2008, 12:02:44 samsunengelligücü
Dün email adresime tmacden bir mesaj geldi. okudum ve hüzünlendim sizde okuyun.biraz uzun ama tmac işte...
    BİR DÖNEMİN MUHASEBESİ
  Yaklaşık 2 yada 3 ay öncesinde bu sitenim basketbol forum köşesiinde yazmaya başlarken amacım hem çok sevdiğim basketbolla ilgili görüşlerimi diğer forum üyesi arkadaşlarla paylaşmak hemde biraz eğlenip hoş vakit geçirebilmekti.
  Saldırgan ve tahrik edici gibi görünen ancak gerçekte olanı olduğu gibi resmetmeye çalışan uslubum doğal olarak bir çok kişiyi rahatsız etti..Aslında son derece olağan ve kendi mecrasında sessiz sedasız akan basketbol foruma bir canlılık bir hareketlilik geldi böylece.Daha çok insan bu köşeyi takip etmeye en azından yazmasalar bile okumaya başladılar.
   Ama ben bunları yaparken yani buraya mesajlar çekerken spor terimiyle söylersek bir takım taktiksel hatalar da yapmadım değil. Olmaması yazılmaması gereken bir çok şeyi yazıp söyledim malesef.HATA ETTİM. Bir arkadaşımın dediği gibi belki ben bunları biraz eğlenmek için yaptım ama o oyuncuların üzülebileceğini hiç hesaba katmadım. HATA YAPTIM....YANILDIM.
   Oysa sporcuların kişisel özelliklerine hiç girmemeli sadece basketbol yazmalıydım. HATA YAPTIM.
   Kimi ilgilendirirdi ki Selvin'in kendini beğenmiş halleri .Yada kime neydi ki  Deniz ve Tuğba'nın uzun çoraplarla sahaya çıkışı. Yada kimi alakadar ederdi Tuğbanın yanık bir anadolu türküsü söylemesi. Yine kim karışırdı Mürüvvet'in bir arkadaş eğlencesinde şarkı söylemesine. Tüm bunların basketbolla ne alakası vardı yada yazılması gereken bunlar mı olmalıydı. HATA YAPTIM ...YANILDIM.
    İllada oyuncular yazılacaksa Tuğba Selvin olmamalıydı bunlar.T-Mac Şekli ön plana çıkartırken ÖZÜ kaçırdı.Hanife'yi Cansu'yu herşeyiyle örnek bir görüntü veren Kaptan Belgin'i Çok iyi bir insan olduğu her halinden belli Mürüvvet' yazı konusu yapmalıydı oysa.
   Aslında kalemi sivri yüreği yufka bu adam hata üstüne hata yaptı bu sitede.
   Ama durduk yerde hiç bir forum üyesine hakaret etmedi. Tepeden bakmadı. Belki herkesin görüşüne katılmadı ama kimseyi düşüncesinden dolayı kınamadı hakir görmedi.Kim hangi uslupla eleştirdiyse onu aynı tonda cevap verdi. Ağzını hiç bozmadı küfür etmedi. Taaa ki dün akşama kadar. O DOWNBEAT denen uğursuz tetikçi bu siteye girene kadar. Sadece T-Mac'i hedef alıp hakaret etmek için siteye üye olmuş fenerli tetikçi onun dengesini bozana kadar.
   T-Mac Samsun'un ilyasköy mahallesinde doğup büyüyen sokak kültürünün tam içinden gelip bu kültüre ait hemen herşeyi yaşayan fakat bu kültürün üzerine''MEKTEBİ MÜLKİYE'' nin entelektüel birikimini de ekleyen biri olarak bu kadar hakaretamiz şeylere ancak ve ancak bu kadar terbiye sınırları içerisinde cevap verebilmiştir. Anlattığı bu fıkra için herkesden özür dilemektedir.Bu kadar insanı böylesine argoya boğduğu için üzgündür.
   T-Mac amatör ruhu sevmiştir hep. Geçen yılki takım içindeki dostluğu arkadaşlığı dışardan gözlemleyen biri olarak hep özlemiş hep aramıştır. Bu yüzden ''KÜÇÜK KARDEŞ'' Hanife'yi herkesden Cansu'yu Selvin'den Tuğçe'yi Tuğba'dan Derya'yı Deniz'den daha çok sevdi. Profosyenel oyuncuların iyi profosyonel olduğunu gördü onları sevmedi...sevemedi.
   Cantuğ ve Hasan hocarı eleştirdi belki ama onların basketbol bilgisiniden hiç şüphe duymadı.Hasan hoca'nın gitmesine en çok üzülenlerden oldu.
   Bir sezon hataları ve sevaplarıyla T-Mac için böyle geçip gitmekte. Ama artık yoruldu. İyi bir mobilya ustasından ne yaparsa yapsın iyi bir yorumcu olamıyacağını gördü üzüldü.
    SAMSUNSPOR(Futbol) sevgisini doğma büyüme bilmem kaç nesil SAMSUN'LU olarak ifade etme gereği hiç duymadı. Çünkü kendinden hiç şüphesi yoktu.Ama Samsunspor sevgisi bu konuda hiç yazı yazmamasından dolayı şüpheyle karşılanıp test edilmeye kalkılınca üzüldü ...kırıldı.
    Bu bir veda yazısı değil elbette.Yine yazılacaktır kuşkuşuz. Ama artık T-Mac malesef bu yazı işi konusunda heyacanını yitirmiştir. Bundan sonra nasıl yazılar yazacak o da merak etmektedir.
   T-MAC İÇİN BELKİDE ARTIK SUSMA DİNLEME ZAMANIDIR.

ozkan17

Alıntı yapılan: BEYAZ - 14 March 2008, 03:41:58
evet haklısın özkan!ama ben basketbol forumundan bahsetmiştim sadece!neyse saol yinede hatırlattığın için.
yok zaten basketbol forumu sessiz demek istedigini anladım.kim nerde bilgisi varsa oraya yazar tabiiki.ama bana göre tmac'ın bir haftalık nopost cezası kaldırılmalı dıye dusunuyorum.baskabsının yuzunden onun hakkı yenildi

BEYAZ

be
Alıntı yapılan: ozkan17 - 14 March 2008, 16:13:28
yok zaten basketbol forumu sessiz demek istedigini anladım.kim nerde bilgisi varsa oraya yazar tabiiki.ama bana göre tmac'ın bir haftalık nopost cezası kaldırılmalı dıye dusunuyorum.baskabsının yuzunden onun hakkı yenildi
[/quo
bende aynı şeyi düşünüyorum.mutabıkız yani bu konuda!anlaştığımıza sevindim.
bu arada t-mac'in yazdıklrını okudum.bende çok duygulandım açıkcası.şimdi herkes düşünsün bakalım.

veis

evet admin gereksiz yere gaza geldi farkındayım t maç. bi seferlik af neden olmasın vallaha sivri dilli milli ama saglam yazıları vardı benim çok hoşuma gidiyordu yazıları.ve tekrar aramızda olmasını bende çok isterim hem ben ona daha futbol kaç kişi oynanır onu ögreticegim.bidaha gözden geçirilsin durumu t maç.ın.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: jean - 13 March 2008, 22:15:24

sen ne diyon be msn bende var her günde konuşuyorum tam bir basketbol hayranı ve samsunsporu tutuyor ilk önce sen kendine bak >:(

edmontdante

Ben de T-Mac in yazılarını okumaya başlayınca  zaman zaman kızmıştım ama sonuç olarak T-Mac in yazıları downbeat isimli saygısız  kişininkiler gibi düzeysiz değildi.T-Mac den önce ufak çaplı benim atışmam oldu bu üslubu nedeniyle downbeat le.Ama onun gayesi ben değil T-Mac ti.T-Mac de onun tahriklerinden etkilendi ve site kyralları dışına çıktı.

"Kime ne  Tuğba ve Deniz'in uzun çorap giymelerinden,kime ne Selvin'in kendini beğenmiş hallerinden " demiş T-Mac.Aslında   tribün de maç izleyenler yada spor izleyicileri diyelim bu tarz şeylere dikkat ediyorlar.Mesela ben Tarsus'taki İlkay'ın siyah çoraplarına takılmıştım.Bu önemsiz şeylere gerçekten sporseverler takılıyor birşekilde ne yapalım.Böyle olunca forum sayfalarında da yer buluyor  tabiki.

Ama T-Mac  hatasını anlamış ve bunu açıkyüreklilikle söylemiş.Bu herkesin yapabileceği bir davranış değil tabiki.

Basketbolu bilen birilerinin forumda olması gerekli.Hemen hemen hepimiz futbol meraklısıyız.Belki  BASKETBOL başlığı açılmasa Rahmetli TEOMAN'ın töreni olmasa  maçlara  gitmeyecektik.Basketbol konusunda birşeyler bilen kişilere soru sormak fikirlerini almak bile güzeldi.Her ne kadar T-Mac'in bazı mesajlarından rahatsızlık duysamda yine de bu foruma renk kattığı kesindi.

Bu arada SELVİN'le ilgili T-Mac'in görüşlerine katılıyorum.Amatörün ,şekil ,karizma peşinde koşan oyuncularına benziyor davranışları zaman zaman.

yönetici

Alıntı yapılan: bir kullanıcı - 14 March 2008, 11:35:10
sayın admin t-mac  a  1 hafta no-post cezası vermişsiniz t-mac diyorki bana  bidaha söz öyle birşey yazmıcam  bidaha kimseye küfür felan etmicem  tartışmaya girmicem diye söz verdi   yeterki benim cezamı affedin dedi olabilirmi 

T-Mac'e önce 1 hafta nopost vermiştik ama sonra küfürlü ve çok ucuz bir mesaj daha yazınca banladık siteden. Daha önce de bir mevzumuz olmuştu. Forum acemiliği yaşadığı aşikar. Neyi, nerede, nasıl yapacağı konusunda eksikleri vardı. Kendisi bize posta koyup gitmişti daha önce, sonra da geri gelmişti. Bizim kendisinden ricamız gerçek kimliğini Samsun BK menaceri İbrahim Canbulat'a ya da site admini olan bana bildirmesiydi sadece. Gerçekten iyi niyetli bir insandır belki ama neticede biz buradakileri sadece yazdıklarından tanıyoruz. O kadar iş arasında bir de bunlarla uğraşmak zor oluyor.

T-Mac'in cezası şimdilik işliyor ama site yönetiminden arkadaşlar bana görüşlerini özel mesaj atsınlar, bir karar verelim.

Yalnız şu basket forumu iyice sıktı beni; Teoman kardeşimin hatırası olmasa iki dakika bile düşünmeyeceğim.