Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

ozkan17

peki abi bu  macın rövanşı olacak demi? birde olcaksa tarihini yazarmısıniz

cem and naz55

bu maçın rövanşı yok orda farklı yenmiştik zaten ilk play off maçlarında eğer yenersek 2 maç kala bile 1.lige çıkmayı garantiliyoruz sonra tarsus ve kocaeli yahya deplasmanları var ama onların önemi kalmayacak pazar günü müthiş atmosfer var yaşardoğuda bu bir gerçek

cem and naz55

edmondtande-vallahi darıldım tek beni çekmemişsin be kardeş...
tuba çok iyi basketçi buna fadime,selvin ve iki samsunluları da ekleyebiliriz bizim takım komple bir kalite zaten...
tebrikler haftaya artık sonuna geldik
tuba sakatlandı ve oyundan çıktı önemli bir şeyi yoktur inşallah haftaya bize çok lazım olacak...

ozkan17

hadii yaa olsun olsunn burda maca gitmsekde yinee kızlar cıksın bırıncı lıge hehe o zaman gıderız..hanı olsaydı rovansı maca gıderdık dıye solemısdımm

cem and naz55

sen ordaki sov umuzu kaçırmışın be kardeş artık 1.ligde izlersin..

edmontdante

Rakip takım çok zayıftı.Takım çok kolay kazandı.Büyük bölümünde yedek takım sahadaydı.İlk kez yedek oyuncuları izleme fırsatı bulduk.Aralarında CANSU dikkat çeken oyuncuydu.

T-Mac 'in Tarsus maçından sonra yazdıkları aklıma geldi.TARSUS'u yenememek ben de bile bir eziklik oluşturmuş.".............bir Tarsus'u yenemedikten sonra" "Ha ne olur SELVİN sağa bakıp sola 10 tane asist yapsan 30 sayı atsan ne olur. hiç birşey olmaz.Tarsus'u bir kere bile yenemedikten sonra.

Ha Tuğba bütün şutlarını artistik yapsan tuttuğun oyuncuya tek bir sayı attırmasan ne olur. Hiç bir şey olmaz Tarsus'u bir kez olsun yenemedikten sonra."diy'in bu tarz hareketleri varmış.diyordu.

Bugün gördük Selvin'in böyle hareketleri varmış.Ama rakip güçlü olunca yemiyor demekki.Tuğba'nın artistlik şutları da var ama rakip Tarsus olunca bu artistlik fazla işe yaramadı.Bu arada bu kızın stili  gerçekten güzel.Yakışıyor Allah için bu hareketler..Dediğim gibi Tarsus'u birkez dahi yenememiş olmak bende bir eziklik oluşturdu.

Herşeye rağmen  kızların başarısı büyük.Düşünsenize SAMSUNSPOR lig A da 2.sırada ve Süper lig yarışında favori.Artık son 3 hafta.Süper lige çıkmamız garanti gibi.Kızların durumu aynen böyle işte ve bu gerçekten başarı.

ilk 5 te sahaya çıkan yanılmıyorsam Fadime'nin hırsı süper.Ne varsa koyuyor sahaya.

Haftaya izmir basketbol kulübü maçında atmosfer daha iyi olacaktır.

Taraftarın  UÇAĞA BİNDİR BİZİ tezahuratı ve şovu tek kelimeyle süperdi.Kameraya aldım ama youtube kapalı olduğundan yükleyemedim

HAYATIMIZ OTOBÜSTE ,TRENLERDE GELDİ GEÇTİ
BU TARAFTAR BİR GÜN OLSUN HİÇ UÇAĞA BİNEMEDİ
FATİH ÖZTÜRK ,DUY BU SESİ
UÇAKLARLA UÇUR BİZİ

edmontdante

Maçın son periyodunu ve uzatmaları izledim.Mükemmel mücadele vardı sahada.Bu kadar iddialı olacağını tahmin etmemiştim.Maçı uzatmaya götüren ENGELLİGÜCÜ oldu.Samsun BESK maçı kazanacak durumdaydı  son  periyotta ama Engelligücü önce uzatmaya götürdü sonra da maçı kazandı.

Fotoğraf makinam  maç oynanırken ben de olmadığından maçtan fotoğraf çekemedim.Aslında  bu maçtan fotoğraf eklemek isterdim çünkü çok çekişmeli bir maçtı

samsunengelligücü

ZOR MAÇTI HERKES BİZDEN FARK BEKLİYODU. FARKI BOŞVERİN MAC AZ KALSIN GİDİYORDU. BENİM 5 FAUL ALIP ÇIKMAMDAN SONRA TAKIM ARKADAŞLARIM MACI UZATMAYA GÖTÜRDÜ. ONLARIN KUTLUYORUM TAKIM OYUNU BU İŞTE BİZ ÇOK İYİ BİR TAKIMIZ AMA BU DERBİ MACINDA HERKES HEYECANLI İDİ. HEYECAN OLMASI HATALARA İTTİ BİZİ SAMSUN BESK İN BU HIRSI DİĞER TAKIMLARA KARŞI YOKTUR BU MAÇ ONLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ İDİ VE ASILDILAR SONUNA KADAR BİZDE TECRÜBE OLMASI MACI BİZE GETİRDİ. 

samsunengelligücü

BİRDE ŞUNU SÖYLEYEYİM SAMSUNSPOR TARAFTARI OLARAK GELEN VE ÇOĞUNLUK SAMSUN BESK İ DESTEKLEDİ ŞAŞIRDIM DESEM YERİ AMA ÇOĞU TARAFTAR ŞUNU BİLSİN SAMSUN ENGELLİGÜCÜNDE OYNAYAN OYUNCULARIN NERDEYSE TAMAMI  ZAMANIN DA SAMSUN BESK TE OYNAMIŞ VE SAMSUN BESKİ TÜRKİYE VE YURT DIŞINDA TEMSİL ETMİŞ SPORCULARDIR .YANİ SAMSUN ENGELLİGÜCÜ ŞU ANDA SAMSUN ŞEHRİNİ VE SAMSUNSPORU TEMSİL EDİYOR.EĞER DUYDUYSANIZ SAMSUN ENGELLİGÜCÜ OYUNCULARI HEP BERABER BAĞIRIRKEN SAMSUN ENGELLİGÜCÜ DEMİYOR SAMSUNSPOR DİYOR.BU KELİMEYİ HER İLDE GALİB GELDİKTEN SONRA SAMSUNSPORUN SESİNİ DUYURUYOR

King Of The North

Helal valla bu kadar fark olması da güzel olmuş,sanırım 1.lig yoılunda tek 1 adım kaldı onu da aşabilirsek ne mutlu bize,markamız Samsunsporumuz ister futbol,ister basketbol isterse başka bir dal olsun,hep destek tam destek.