Samsunsporda Futbolcular YÖnetime ve Samsun Halkına İsyan ETTİ!!!!

Başlatan cenkturgut, 11 March 2008, 16:50:09

« önceki - sonraki »

veis

30 TRİLYON BORÇ YAPMADILAR DİYE şafak başkana ve sezgin gümüşe laf atmanın alemi yok.bu takıma burada yazı yazanlar ne verdi.yardım kampanyasında nerdeydi klavyeciler soruyorum.fazla para toplansa futbolculara verilse iyi olmazmıydı yanlı yazılar yazmayın.şuanki yönetimin elbette suçu var ama eskilerde sütden çıkmış ak kaşık degil unutmayın.grup istanbula yönetimin bin lirası girmedi ayrı konu bizi onlar satın alamazda.kaldıki destek verdik biz onlara.şu gruba yapılanlar harcanan paraların haddi hesabı yok ama binlirasında bile emegi yok yönetimin.biraz kelimeleri seçerek yaz sayın OKUMUŞ insanlardan tolga.Bize destek veren arkadaşlar sagolsun diyor başka bişey diyemiyorum sana.yazık bi lafın ile insanları samsunspordan uzaklaştırıyorsun yaşın ileri buna lafım yok ama kırdıgın insanları da bir düşün.

harbisamsunsporlu5517

ya bırakın bu işleri milletin işi gucu yok futbolcular için paramı verecekler arkadaslar bıraz mantıklı dusunelim kimse enayi degil futbolcular jıplerde gezecek villarda yasayacak gununu gun edecek bız taraftarlar olarak onlara paramı verecegız ancak toplanan parayla proje olursa bu iş olur aksı halde bu iş olmaz kimse enayi değildir

veis

HEP AYNI HİKAYELER farklı bişey yok anca yaz dostum yazz.ne güzel ya herkes böyle olsun.

harbisamsunsporlu5517

veis bana neden kızıyorsun ben yönetime söz dahi etmıyorum benim ne demek ıstediğimi dikkatli oku

pitbul055

futbolcular istemiyor,taraftarda istemiyor.artık bu saatden sonra başkan ve yönetiminin durmasının hiçbir anlamı yok.

veis

ya anladım dostum ben sana yazmıyorum zaten bi kopukluk oldu ama şu bir gerçek sorun 30 trilyon borcu nasıl eritmek degil bu borcu kim yaptı nasıl nereye harcadı bunlar çok önemli.ben yönetim suçsuz gitmesinde demiyorum ama şu pozisyonda taraftar takımına nasıl baksın.

celebi

zaten şu anda 30 trilyon borcu yapan kimse artık ortalıklarda gözükmüyorlar. tamam bu yönetimde aciz kaldı ancak yüklenmek hiçbir şey ifade etmiyor.bu borç bu yönetimin değildi.ama bu yönetimde bu borcun altından kalkamadı.

MeL_55

AlıntıGÜMÜŞ BIRAKSIN

Samsunspor taraftar gruplarından Şirinler ve Canikli Mekansızlar'ın başkanları 'Bundan sonra ne yönetim ne de başkan istiyoruz' diyen futbolculara destek verirken "Başkan Sezgin Gümüş bıraksın. Biz Samsun halkı olarak bu takıma sahip çıkarız" dedi

FUTBOLCULARA DESTEK
Kırmızı- Beyazlı ekipte çığ gibi büyüyen maddi sıkıntılar için önceki gün futbolcular bir basın toplantısı yaparak, "Bize bu zamana kadar maddi ve manevi destek vermeyen yönetim kurulunu bundan sonra da istemiyoruz. Samsun halkı bize sahip çıksın yeter" demişlerdi. Bunun üzerine dün de Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Murat Aktürk ve Canikli Mekansızlar Taraftar Grubu Başkanı Kenan Karpuzoğlu, bir açıklama yaparak futbolcuların yanında olduklarını söylediler.

YÖNETİM HAYAL KIRIKLIĞI
Şirinler Gurubu Başkanı Murat Aktürk ve Canikli Mekansızlar Gurubu Başkanı Kenan Karpuzoğlu, "Biz Futbolcusuna ve personeline sahip çıkmayan bir yönetim istemiyoruz. Bu zamana kadar onların boş vaatlerine bizlerde kandık. Görevi bıraktıkları zaman maddi sıkıntıları çözer, Samsunspor'u istediğimiz noktaya taşır diye destekledik. Ancak görülüyor ki, bizlerde yanlış yapmışız. Sezgin Gümüş yönetimi Samsunspor'u kaldıramadı. Başkan Sezgin Gümüş bizleri olduğu gibi tüm Samsun kamuoyunu hayal kırıklığına uğrattı" diye konuştu.

MARDİN MAÇINA KADAR SÜRE
Gümüş'ün en kısa süre içerisinde istifa etmesini istediklerinin de altını çizen Aktürk ve Karpuzoğlu, "Evimizde oynayacağımız ilk karşılaşmadan itibaren başkan Gümüş'ün istifa etmesi yönündeki baskılarımıza başlayacağız. Mardinspor maçı itibariyle Sezgin Gümüş'ü başkan olarak görmek istemiyoruz. Kendisine Mardinspor maçına kadar süre veriyoruz. Bu zamana kadar iyi düşünsün, taşınsın ve görevi bıraksın. Artık ne Samsunspor'un, ne de bizlerin ona dayanacak tahammülümüz kalmadı" dedi.

TAKIM SAHİPSİZ KALMAZ
Samsunspor'un hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağını söyleyen Aktürk ve Karpuzoğlu, "Sezgin Gümüş takımı bıraksın, gerekirse biz Samsunspor'a sahip çıkarız. Samsun halkı takımını ve futbolcularını yalnız bırakmaz. Elbet birileri çıkıp bu takıma sahip çıkacaktır. Biz Samsunsporluyuz ve ölene kadar öyle kalacağız. Gerekirse bu takıma biz sahip çıkarız. Bu kulüp bizlerin. Samsunspor'un kaderi ile kimse oynayamaz. Oynayanlar bizleri karşısında bulurlar" diye konuştu.

Hüseyin Başgöl'ün bu zamana kadar takıma hep sahip çıktığını söyleyen Aktürk ve Karpuzoğlu, "Samsunspor'a göreve geldiği günden bu yana Hüseyin Başgöl ve Aykut Çepni sahip çıktı. Eğer Başgöl ve Çepni, bu desteğini sürdürecekse onların arkasındayız. Bizim için isim değil, Samsunspor önemli. Bu takıma kim destek verirse, o kişiyi her zaman destekleriz. Yeterki, bizim yıllardır özlemini duyduğumuz Süper Lig'e kavuştursunlar" dedi.

BİZ DESTEK VERİRİZ
Aktürk ve Karpuzoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Gerekirse bizler devreye girer ve futbolcu kardeşlerimize elimizden geldiği kadarıyla yardım ederiz. En kötü ihtimal bir futbolcumuzun adına hesap açıp, tüm Samsun halkının oraya destek vermesini isteriz. Toplanan parayı da futbolcularımıza dağıtırız. Taraftarlar olarak bizler bunu yapmaya hazırız. İşadamlarından ve şehrin önde gelenlerinden bir beklentimiz yok. Onlar zaten ellerini cebine atmıyorlar, bize Samsun halkının desteği yeter." Selçuk KAYA

yaman55

MeL_55

AlıntıRADİKAL KARARLAR ALINDI

Kırmızı-Beyazlı takımda başkan ve bazı yöneticiler biraraya gelerek önemli kararlar aldı. Yönetimin, bugün alınan kararları basın aracılığıyla kamuoyuna duyurması bekleniyor

GÜN BOYU GÖRÜŞTÜLER
Samsunspor'da son bir haftadır yaşanın gelişmeler ve son olarakta futbolcuların,"Başkanı ve Yönetimi istemiyoruz" açıklamaları üzerine dün başkan ve bazı yöneticiler biraraya geldi. Yapılan görüşmede, futbolcuların tavırları, istifa ettiklerini açıklayan Hüseyin Başgöl ve Aykut Çepni'nin durumları tartışıldı.

GÖZLER TOPLANTIDA
Alınan kararların bugün Nuri Asan Tesisleri'nde yapılacak olan basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak. Dün Samsun spor kamuoyunda ise çeşitli iddialar ortaya atıldı. Ancak, bu iddialar yönetim tarafından doğrulanmadı. Şimdi tüm gözler bugün toplantıdan çıkacak sonucun açıklanmasına çevrildi. Ancak, toplantıda radikal kararların alındığı ise bir gerçek.

Lazoli

iste laf yine dönüp dolasip ayni yere geliyo her güc ve kuvvet trabzonlularin elinde adamlar istedigi gibi oynatiyo sehri. has bi samsunlu baskanin bu takimin basinda yasatilmayacagi zaten bi nevi belliydi sezgin gümüs galip öztürkün adami dedik bagrimiza bastik bakiyorum galip beydende ses seda cikmiyor napalim bu isler 1-2 ksilik isler degil gücün ve kuvvetin olacak da yapacaksin. trabzonlular keyif catiyordur simdi. sezon sonu kongreye gidilir tsli bi yönetim gelir gelecek sezon onlar görev yapar ondan sonra gör bakalim para sIkIntIsI cekiliyomu? napalim beyler bu sehride güc onlarin elinde nasil bi avuc yahudi dünyayi yönetiyosa bi avuc trabzonluda bu koskoca sehri yönetiyo. iste bu isler böyle hic gücümüz yok. sezgin gümüs geldi belkide biz taraftar olarak cok büyük hedefler sectik kendimize. play off veya ilk iki dedik ama olmadi iste 400 bin ytl yardim yapti g. öztürk ardindan citi cikmadi yani oda fos cikti. ama adama bi nevi hak verebiliyorum yardim etsinde nereye kadar? milyar dolarlik adam degilki tek basina kaldirsin bu takimi?

futbolculara laf atip durmayalim. adamlar bu isi para icin yapiyo hernekdar samsunlu cocuklar samsunsporun cocuklari desekte adamlar bu isten dünyaligini kazaniyorlar. paralarini almak onlarin en dogal hakki kimse kizamaz.

allah sonumuzu insalla hayreder.

veis

tolga

sevgili çelebi ilk yardakçı lafı benden çıkmadı bir akadaş yazmıştı hatırlamıyorum onun üzerine ben yazdım sen üstüne alındıysan bişi diyemem beni ya anlamıyorsunuz yada işinize gelmiyor bazı söylemlerim çünki gördüğüm ve şahit olduğuklarımı yazıyorum kesinlikle kulaktan dolma hiç bir şey yok bire ümranın bilmem adamıymışım adını duydum doğru tanımam muhabbetim olmamıştır ama nedense ümranın birşeyiymişim gibi yazılar var inanın ki yanlış adrestesiniz ben samsunda doğum evim doğum hastahanesin orada oturan bir samsunseverim adresiniz yanlış arkadaşlar sevgili başakn sakarya maçı bırakmıştı dönmesi bana göre hataydı dönmeseydi şimdi tavan yapmıştı yalanmı ben onun yıprandığını bu aşamada sağlıklı kararlar veremeyerek takımı kötü idare ettiğini yazdım millet ayaklandı en başta şafak gedikoğlu imzalı 25 personelin çıkarılması bana göre o da hataydı zaten para vermiyorsun bırak garibanlar sigortaya çalışıyor zorun ne bu gibi sportif anlamda başarısız bir başkan ve yönetim mali anlamda keza öyle idaresel anlamda zaten fiyasko ben bunları dile getirdim bazılarının zoruna gitmiş gitsin abi ya kusura bakmasınlar önemli olan benim için samsunsporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

veis

ilk defa yazından keyif aldım ama diger yazıların hep köstek mahiyetindeydi.benim anlatmak istedigim sana şuan sezgin başkan veya başkası gidince kim sahip çıkacak bu takıma kongrelerin 6 defa ertelendiginide unutmamak lazım buarada.bide seviye hazır yukarı çıkmışken son bi şey daha söyleyeyim adres dogru mekan dogru kişi dogru ve asla yanlış adresde gezmedim.

tolga

Alıntı yapılan: veis - 13 March 2008, 17:28:04
ilk defa yazından keyif aldım ama diger yazıların hep köstek mahiyetindeydi.benim anlatmak istedigim sana şuan sezgin başkan veya başkası gidince kim sahip çıkacak bu takıma kongrelerin 6 defa ertelendiginide unutmamak lazım buarada.bide seviye hazır yukarı çıkmışken son bi şey daha söyleyeyim adres dogru mekan dogru kişi dogru ve asla yanlış adresde gezmedim.

ya takılmışız 6 kongre kim sahişp çıkar çıkar kardeşim görürsünüz  o kdar sahipsizdeğil borç korkutuyordu şimdi borçlar galatasraydan dolayı bahane o çünki sigorta ve maliye siliniyor yani 15 trlyona düşüyor herkes sahip çıkar 
2- inanmak zorunda değilisn ispatlayamazsında ama inan yanlış adrestesin  ha inandırmak zorunda dad değilim veis