Samsunsporda Futbolcular YÖnetime ve Samsun Halkına İsyan ETTİ!!!!

Başlatan cenkturgut, 11 March 2008, 16:50:09

« önceki - sonraki »

King Of The North

Ya takımı taraftar mı yönetecek nedir bu olanlar,hangimizde bu kadar para var bu klubü yönetecek,Sezgin başkan idmanlara gelmiyor deniyor ama adam takımının başında deplasmanlarda bu nasıl iş,kim ne yapıyo daha belli değil.
Bu yıl kümede kalalım bakalım sonrası ne olacak bu işlerin.

veis

sevgili tolga merak etme zaten inanmıyorum benim dogrum dogrudur oda ayrı bir konu.ama çok rahatladım şimdi borç 15 trilyon sa.bak ozaman çıkan olur.ya 15 trilyon artı futbolcuların paraları artı personel gene uçar gider samsunsporda o borç asla yerinde durmuyorki.

tolga

Alıntı yapılan: veis - 13 March 2008, 17:46:34
sevgili tolga merak etme zaten inanmıyorum benim dogrum dogrudur oda ayrı bir konu.ama çok rahatladım şimdi borç 15 trilyon sa.bak ozaman çıkan olur.ya 15 trilyon artı futbolcuların paraları artı personel gene uçar gider samsunsporda o borç asla yerinde durmuyorki.

sevgli kardeşim personel dediğin nedir zaten yarıya düşürdüler sayıyı toplamı aylık 25 milyar futbolcu bu sene için demiyorum adam gibi transfer yap kartal örneği az ver doğru adam bul
diğeri zaten bankalara olan adam gibi ödeme planı yap tabi bunlar paralı başkan ve yönetim kuruluyla ilgili  yaptığın icraatlar şehirde güven oyu alsın bak şehir destek veriyormu vermiyormu öyle kulübün arabalarını satarak kimsenin güvenini kazanamasın bak dediklerimiz olsun doğru yapılanma belki bu 2-3 sene alırt ama sonunda süper ligte herşeyiyle taş gibi takım olursun böyle taşıma suyuyla olanmz

Sadece Samsunspor

AlıntıDarbe!

Hakkı YESİLYURT

Hiç yenilir yutulur cinsten değildi o laflar. Bir kulüpte oyuncular darbe (!) niteliğinde laflar edebiliyorsa orada söz biter.
    Ya; o başkan ve yönetimi gitmelidir!
    Ya da; o futbolcular.
    Gerisi boş.
    Ne demişti takım arkadaşları adına kaptanlar Serkan Aykut ve Celil Sağır:
    "...Bu zamana kadar ne maddi ne de manevi kimse yanımızda olmadı, bundan sonra da olmasın. Biz yolumuza, bu güne kadar bizimle olmayan Başkan ve yönetimi olmadan da devam ederiz. Bu takımı şartlar ne olursa olsun ligde bırakırız. Yeter ki Samsun halkı yanımızda olsun..."
    En azından ben...
    Böylesini ne görmüş ne de duymuştum.
    Başkan ve yönetiminin futbolcular tarafından afaroz edilmesini!
    Muhtemelen bir ilk bu olay futbolda.
    Hep futbolcuların başkan ve yöneticiler tarafından kadro dışı bırakıldıklarını duyar ve görürdük.
    Bu kez şemsiye tersine döndü.
    Futbolcular, başkan ve yönetimini kadro dışı bıraktı!
    Garip şeyler oluyor bu takımda son zamanlarda.
    Türk futbolunun gündemine artık başarıları ve yetiştirdiği oyuncular ile değil, böyle acayiplikler ile oturuyor.
    Çok ama çok yazık!
    Daha Elazığ'dan aldığı o çok anlamlı galibiyetin keyfini çıkarmadan, yeni bir kaosun ortasında buldu kendisini.
    Sanki, besin kaynağı kaosmuşcasına.
    Şimdi ayıkla pirincin taşını ayıklayabilirsen.
    Sözüm futbolculara!
    "Büyük lokma ye, büyük laf etme" derler.
    Şimdi o lafı eden futbolcuların sorumlulukları bir kat daha arttı taktir edersiniz.
    Çünkü darbe yaptıkları gün satır aralarında söz verdiler!
    "Biz bu takımı koşullar ne olursa olsun ligde bırakırız" dediler.
    Sözünü tutmadıkları gerekçesi ile tanımadıklarını ilan ettikleri insanlara, söz nasıl tutulurmuş göstersinler.
    Göstersinler ki, samimiyetleri ortaya çıksın.

nomak55

Görülen su ki arkadaslar bizim takımın basına hangi baskanı getiriseniz getirin gene aynı seyler olacak gibi duruyor...İsimiz cok zor hakkaten..Galip öztürke de inancım kalmadı madem bu takımı seviyorsun madem destek olmak istiyorsun iste sana fırsat.Gel gec su koltuga ama golge olarak değil kendin olarak basarıdan basarıya surukle yapabiliyorsan tabiii............Yoksa bir dahada meydana cıkmasın....

ss

galıp ozturk mu gelıp gececek yaw adam takıma tahsıs ettıgı otobusun parasını alıyo metro ne yardımı guya samsunlu yakısıyormu hıc otobus verdın dıye para almak akıl alır gıbı degıl yaa

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: tolga - 13 March 2008, 17:43:51
ya takılmışız 6 kongre kim sahişp çıkar çıkar kardeşim görürsünüz  o kdar sahipsizdeğil borç korkutuyordu şimdi borçlar galatasraydan dolayı bahane o çünki sigorta ve maliye siliniyor yani 15 trlyona düşüyor herkes sahip çıkar 

Oyleyse ben sundan eminimki butun bunların muhasebesi yapılarak Sezgin gumus'un ipini cekliyorlar

''Yazıklar olsun ''

Ben Sezgin gumus'un yonetiminin cok faydalı olmadıgını dusunen biri olarak buna ragmen diyorumki Adam gibi adam Sezgin Gumus nedeniyse o borctan korkanlar borcun silenecegini ogrenince idam sehpasını hazırlamıs gorunuyorlar Sezgin Gumus bu korkutucu borclara ragmen bu takımın basına geldi dusunun vicdanınız el veriyorsa haklı oldugunuzdan eminseniz elestirin suclayın...

red_white

ii tamam hoşda kim gelecek samsun halkı nerdeydi sezgin gümüş gelmeden önce :S  ben sezgin gümüşü sawunduğumdan değil warmı çözüm önerisi olan

jean

takim kayyuma kaliyordu biri gelsinde en azindan lige katilalim kim gelirse gelsin diyorduk 1.lige cikacaz demediler hicbir zaman en azindan sahip ciktilar takima sezgin baskan sagol emeklerin icin

ultra55

Ultra55
belli bir kesim için ağır bir suçlaman olmuş, arkadaşlar bunun bir iftira olduğunu belirtip mesajın silinmesini istediler. Forum kurallarına göre birilerini bir konuda suçlarken delillendirmeniz gerekiyor. Aksi halde mesajınız silinir.
Bundan snra daha dikkatli olalım lütfen...

Bu mesajla ilgili diğer cevaplar da silinmiştir.

melek_badem

sayın sezgin gümüş, sayın şafak gedikoğlu ve ekibi, sizler 19 mayıs çıkartması gibi samsunspor adına kurtuluş savaşı mücadelesine başladınız, ancak bu savaştan herkezin el birliği olmadan galip çıkılması mümkün değildi. konu sadece para olmayıp herkese düşen bu görevin yerine getirilmediği yalnız kaldığınız aşikardır, göstermiş olduğunuz cesaretten dolayı sizi samsun halkı olarak kutlarım. sizi mücadelenize destek verenler haricinde kimse anlayamayacaktır...

veis

ben halen soruma cevap alamadım ümit başkan niye basın açıklamasında yokdu sebebi nedir.olmaması yönetime destek veridiginimi gösteriyor.sbç bi cevap

s_uzunkaya

ehh be GALİP ÖZTÜRK, eğer çarşambalıysan, eğer hakkı bilip hukuktan yanaysan, tüm desteğimi veriyorum diyip de çakal sofrasında arkadaşının meze olmasını istemiyorsan, artık figüranlıktan çık ve esas oğlan ol.....

milinkoviç55

helal be sana slazenger kardeşim,arkadaşım,samsunspor sevdalısı kader arkadaşım kimsin bilmiyorum ama doğru konuşmuşsun evet sevgili galip öztürk senin bu takıma çıkmanı çok istiyoruz  ama sana şunu belirtmek isterim sevgili öztürk daha dün gibi hatırlıyorumda herkez gibi bende nededin sezgin gümüşü destekliyorum peki ne oldu sadece 600 bin ytl verdin ama asıl önemli olan bu değil sen ne yaptın seni canı gibi seven sana ömrünü bile verecek olan can yoldaşın,dava arkadaşın,samsunlu kardeşin başkanımız sezgin gümüşü kurtların ve çakalların içinde yanlız bıraktın ve ölmesini bekliyorsun oysaki sezgin gümüşün suçu samsunsporu sevmek ve bu takımı seninde tam desteğinle öyle göstermelik değil kayyumdan kurtarıp lige çıkarmaktı ama olmadı  sevgili öztürk  sen onu yanlız bıraktın.. not:butakımda iki adet efsane başkan var.1. çarşambalı rahmetli hasbi menteşoğlu.2. bafralı efsane ismail uyanık. neden sende bir üçüncüsü olmuyorsun sayın öztürk.... :'(

beşnumara

bu yazacaklarımı ne zamandır düşünüyordum siteye yazayım mı yazmayayım mı diye.öncelikle sözüm futbolculara daha doğrusu basın açıklaması yapan futbolculara.serkan:bu sene 3-4 maç oynadın başka hiç bir şey yapmadın.ben samsunda yaşamadığım için bir şey diyemem ama bu sitede yazıldığına göre demek ki bir şeyler var.barlardan alemlerden eksik olmuyorsun sanki işini tam manasıyla yerine getiriyorsun da kutlama mı yapıyorsun ne yapıyorsun ben hala anlamadım.tamam senin samsunspora yaptığın katkıyı hiç bir futbolcu yapmamıştır ama başındaki yöneticiler de bu şekilde eleştirilmez.sevgili celil sağır imparator celil dedik sana yıllarca.ama her ne olursa olsun böyle bi açıklama yapılmamalıydı.sizler her halukarda haklısınız.hayatta kalmak için para lazım alamıyorsunuz doğrudur en azında geçen seneki futbolcular gibi susup bi kenara çekilmiyorsunuz.transfer döneminde samsunsporun başını ağrıtacağına şimdiden ağrıtmanız daha iidir.ama sen değilmisin sezon başında bu yönetimi ayarlamadan takıma katılmayan.galip öztürk destekli bir yönetimi getirmek için çok uğraştın başarılı da oldun ama her ne olursa olsun yaptığınız davranışı ben tasvip etmiyorum.zaten yaşı geçmiş topçuların umurunda mı samsunspor.ne yapıp ne edip gençlerle konuşulması lazım.gerekirse taraftar grupları toplanıp genç futbolcularla konuşma yapmalılar.bi organizasyonda beraber olmalılar.

asıl söyleyeceklerim bunlar değildi.şimdi şunu söylemeliyim ki ben bu yönetimi tam olarak bilmem.tek bildiğim şey var ki o da sayın ŞAFAK GEDİKOĞLU. hiç bir zaman yüzyüze görüşmedim tanışmadım ama şundan eminim ki çok iyi bir samsunsporlu.bu yönetimin iyi niyetle çalıştığını hepimiz biliyoruz.hatta bu yönetime hem destek vermeyip hem de köstek olanları da biliyoruz.çakıl ocaklarını samsunspora kazandırmaya çalıştılar olmadı nedeni ise destek vermeyip köstek olanlar engelledi.daha bir sürü proje.bu yönetim hep demedi mi biz bugünü değil samsunsporun geleceğini kurtarmaya çalışıyoruz diye.ne yapsalardı gökten para mı yağıyor da adamlar bütün projelerini hayata geçirsinler.son söyleyeceklerim de taraftar gruplarına.ben kendim bu zamana kadar eğer gurplarla maça girdiysem şirinlerle girdim.sezon başından beri büyük başkan sezgin gümüş dediniz.adam istifa etti diyarbakır maçında geri getirdiniz ağırlığınızı koyarak.bugün gelinen nokta bence çok kötü.ya takımda açıklama yapanlar gidecek ya da yönetim.yönetim giderse gözü açık gidecek.çünkü iyiniyetli çalıştılar.ismail uyanığa yapılanlar bu yönetime de yapıldı.destek vereceğiz dediler vermediler.onlar da futbolculara ona göre söz verdiler.ama ben şunu hala anlamış değilim.futbolcuna karşılıksız çek niye veriyorsun.karşında çocuk mu var.çeki tahsil etmeye bankaya gittiğinde hırsız muamelesi görülüyo.bence yönetimin yanlışları burada.yoksa ben başka yanlış göremiyorum. şirinler ve canikli mekansızlar açıklama yapıyor başkanı istemiyoruz bizi hayal kırıklığına uğrattı diye.nerde söğütlü bahçeliler.insanın aklına başka başka şeyler geliyor.acaba..... diyor insan.son son şunu da söyleyeyim samsunspor taraftarı çok büyük taraftardır.içerde neler oluyor neler bitiyor hepsini bilir.kimse büyük samsunspor taraftarına satılmış diyemez demeye de hakkı yok...
                                                                   herkese saygılar...........